Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Powiązane z magią › Inne v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

,,Spchlerz Tajemnic'' - Czaszka

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
,,Spchlerz Tajemnic'' - Czaszka
Autor Wiadomość
~qGaara
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: ,,Spchlerz Tajemnic'' - Czaszka
Jak je wymówisz na opak to może i będzie niebezpieczne, jak każde, bo zmienia całkowicie znaczenie. Zaklęcie jest tak skonstruowane, że jest bezpieczne.
PS: Lęk zamienia się w prawdę. Tak więc, jak robisz zaklęcie i się boisz czegoś, np. że coś przyjdzie to większa szansa, że to przyjdzie niż się uda zaklęcie, nawet jeżeli mamy mówić o zaklęciu na wzmożony porost trawy w ogródku...
21-04-2013, 21:00
Odpowiedz
Podziękowali:
~LordAnayami
Gość

Podziękowania:
A co to zaklęcie ma za zadanie robić?
21-04-2013, 21:11
Odpowiedz
Podziękowali:
~Kas
Gość

Podziękowania:
qGaara, jaja sobie robię przecież. xD Jak bym już wypowiadała to zaklęcie, to na pewno nie z intencją przyzwania Cthulhu. xp I tak nie mam żadnych czaszek na zbyciu.
21-04-2013, 21:12
Odpowiedz
Podziękowali:
~qGaara
Gość

Podziękowania:
Lord Anayamai A co to zaklęcie ma za zadanie robić?

Umiesz czytać z zrozumieniem ? Jak nie to przeczytaj drugi raz.
21-04-2013, 21:28
Odpowiedz
Podziękowali:
~LordAnayami
Gość

Podziękowania:
Z pierwszego twego postu wynika, że tworzy się czaszkę podobną tych do majów, po wykonaniu ich techniki. Ale nie napisałeś po co i dlaczego się ją robi.
Zaś tutaj:
,,Morderstwo pranie mózgu
Daleko od kata ramienia
Aby uchronić się przed złem
Informacje pomagają mi być piękne i dziwne
Masz dobry pomysł, co poświęcić
Co mam brać,mam prawo zatrzymać każdą armię
Twoja zdolność do tworzenia, że to musi być
Krwawe i śmiertelne jednocześnie ciepłe i pomocne
Aby chronić swoją wiedzę, uczyć się od innych i dać im wiedzę
Niech tak będzie! Niech tak będzie! Do końca istnienia później zamilknie!''

jest to tak napisane, że trudno zrozumieć o co chodzi. Niby to ma być ochronne, dawać wiedzę, pomagać, ale ta regułka jest jak zdanie " Kali ma, kali sra". Mógłbyś więc dokładnie napisać po co to stworzone jest oraz co ma dokładnie robić, ponieważ jakbym miał takie serwitory robić to bym jakieś pokraki tworzył.
21-04-2013, 23:14
Odpowiedz
Podziękowali:
~qGaara
Gość

Podziękowania:
To co jest spolszczone to chuja z tego można zrozumieć xD Tak jak już mówiłem i popatrz to ma na celu np: aby zachować twoją wiedzę i innych przez setki lat.Ty pokazujesz czaszce swoje doświadczenia i wgl ona to sobie zapisuje tak samo np znajomy może to zrobić na tą czaszkę a później twoje dzieci i twoje dzieci przekażą ją swoim dzieciom i wiedza zostaje zachowana w 100 % z szczegółami.Np: Przy łączeniu się 2 grup magicznych jest przydatne iż w krótkim czasie dowiadujecie się o wszystkich doświadczeniach i co udało się wam osiągnąć.Syf się tego nie trzyma ani bredni nie przechowuje bo są omijane.

Nie znam ich techniki-Technika jest moja ale efekt końcowy jest ten sam,bądź bardzo zbliżony bo nie słyszałem żeby tamte czaszki omijały nieprawdę.
21-04-2013, 23:46
Odpowiedz
Podziękowali:
~LordAnayami
Gość

Podziękowania:
I teraz ładnie prosi o przerzucenie tego z dopiskiem edit do pierwszego posta :D Jeżeli sam zauważyłeś tej informacji nie było, a jest ona bardzo ważna. Dziękuję bardzo za wytłumaczenie :D
22-04-2013, 00:06
Odpowiedz
Podziękowali:
konidziu Offline
Wredny skórwiel

Liczba postów: 312
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 11
Podziękowano 36 razy w 43 postach
Jak by była Twoja, to by tekst nie był bo temilsku, dalej jak by była Twoja to byś był w stanie dokładnie przetłumaczyć sens tego zaklęcia, dalej wszystko zbiera syf energetyczny i kolejne zapisujesz w tej czaszce, wszystko co zechcesz, brednie, cokolwiek, wszystko zapiszesz, i jeszcze na sam koniec po kij Ci czaszka, skoro do tego rytu można wykorzystać wszystko co może być nośnikiem energii, czyli dajmy na to kamień, a moje przemyślenia nie do końca Ci się po prostu udało odtworzyć rytuał majów i tyle.
22-04-2013, 12:21
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
~qGaara
Gość

Podziękowania:
Pierw było po polsku przetłumaczone na taimlski. Dlaczego ? Bo nie lubię regułek w języku polskim. Ryt pisałem już dawno i nie mam polskiego odpowiednika teraz, a przetłumaczenie w dawnym sensie w języku polskim zabrało by mi sporo czasu, może kiedyś się tym zajmę jak będzie płacz, że ktoś nie rozumie. Mam tylko po talmijsku i jak się to czyta zapisane w księdze nic mi innego nie potrzeba. Konidziu nie udzielaj się jak nie wiesz, bo już mówiłem, że nie masz racji bo w 100% jest to moje dzieło, więc nie wmawiaj komuś co sam zrobił, że tego nie zrobił. I jakbyś nie zaważył czaszka może być wykonana z wszystkiego, i ma to po prostu nadać temu przedmiotowi charakter i jest to czaszka choćby dlatego, że katolicy ich raczej nie ruszą. A co jak bym napisał to po ang to kur** też byś twierdził, że to nie moje dzieło tylko dlatego, że Ty też znasz angielski? Masz złe podejście do sprawy pierw pomyśl później napisz. I jeszcze jedna sprawa, w regułce jest zmianka o czaszce, więc tym zaklęciem nie zrobisz tego samego na cegle.

Co jeszcze do taimjskiego jest zapisana w tym języku ponieważ dużo ludzi go nie zna, tak samo jak mam księgę podpisaną po hebrajsku z tego samego powodu.

I jeszcze, wszystko jest tak sprecyzowane, że jak dobrze zrobisz to nie będzie syfu zbierało wiesz?
Wszystko jest zależne od twoich zdolności. Tu się nie pierd**** w tańcu.
22-04-2013, 15:36
Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.