|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
|
Hej wszystkim!
|
|
| Autor | Wiadomość |
Petrus99
UżytkownikLiczba postów: 3 Dołączył: Mon Dec 2016 Reputacja: 0 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Praktykowany rodzaj magii: Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach |
|
||
| 19-12-2016, 02:07 |
|
Advena
UżytkownikLiczba postów: 97 Dołączył: Thu Sep 2013 Reputacja: 3 Płeć: Kobieta Znak Zodiaku: Strzelec Praktykowany rodzaj magii: Podziękowania: 0
|
||
| 19-12-2016, 03:56 |
|
Behemoth
UżytkownikLiczba postów: 45 Dołączył: Wed Aug 2016 Reputacja: 3 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Skorpion Praktykowany rodzaj magii: Magia Ognia Podziękowania: 0
|
||
| 19-12-2016, 16:39 |
|
Szczęściarz
Smaragdus FelixLiczba postów: 372 Dołączył: Sun Aug 2014 Reputacja: 28 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Strzelec Praktykowany rodzaj magii: Podziękowania: -1
Podziękowano 2 razy w 0 postach |
|
||
| 19-12-2016, 20:11 |
|
Nilvan
Wilczy Pan Liczba postów: 204 Dołączył: Mon Jun 2016 Reputacja: 20 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Panna Praktykowany rodzaj magii: Wszystko po trochu ^^ Podziękowania: 19
Podziękowano 45 razy w 20 postach |
|
||
| 19-12-2016, 22:12 |
|
INPW
UżytkownikLiczba postów: 2 Dołączył: Tue Dec 2016 Reputacja: 0 Płeć: Kobieta Znak Zodiaku: Praktykowany rodzaj magii: Podziękowania: 0
|
||
| 20-12-2016, 01:47 |
|
Petrus99
UżytkownikLiczba postów: 3 Dołączył: Mon Dec 2016 Reputacja: 0 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Praktykowany rodzaj magii: Podziękowania: 0
|
||
| 20-12-2016, 01:56 |
|
INPW
UżytkownikLiczba postów: 2 Dołączył: Tue Dec 2016 Reputacja: 0 Płeć: Kobieta Znak Zodiaku: Praktykowany rodzaj magii: Podziękowania: 0
|
||
| 20-12-2016, 02:03 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

. Wziąłem go za ramię, aby móc go podtrzymać. I tak szliśmy pod mój dom (mieszkam nie daleko tego przedszkola). Chyba moja mama mnie wyglądała z domu czy już wrócę, więc chyba odkaziła jego ranę, na kolanie. Piszę "chyba" to już było dawno temu. Oczywiście kolega podziękował za pomoc, przy czym przez chwilę oddałem mu łaskawą dłoń, mając nadzieje, że całe jego życie nie będzie składało się na kłamstwie, oszustwach itp. Mimo, że on był dla mnie złym kumplem, ja mu i tak pomogłem kiedy jego najlepszy przyjaciel go opuścił. Rozumiem to były czasy przedszkola, jednak we mnie jest ten sentyment do tej historii. To był początek, czegoś co do dzisiaj próbuje zrozumieć, po co to wszystko robię, po co żyje? Niestety nadal zadajemy sobie to pytanie. W skrajnych przypadkach, często myślę o tej historii z życia wziętej. Często przez to wszystko zauważam łączność z czymś czego nie potrafię nadal zrozumieć i niekoniecznie musi to być Bóg. Coś jest niezwykłego w tym świecie, ja potrafię to dostrzec, pewne zależności związane z powszechnymi wizjami rzeczywistości i złączenie je w całość. Zacząłem się interesować ogólnie zjawiskami paranormalnymi od czasu opowiadania, niezwykłych opowieści mojego dziadka, niekoniecznie wszystkich prawdziwych. Zacząłem od telekinezy, kończąc na klątwach, w sumie to na jednej klątwie. Szczerze od tam tej pory przestałem zagłębiać się na tematy magii itp. zajmowałem się innymi zagadnieniami paranormalnymi. Również praktykowałem kiedyś przepowiadanie przyszłości. Miewałem pewne wizje, które klarownie się zgadzały, niektóre tylko się nie zgadzały, większość była prawidłowa. Nie potrafiłem tylko zaufać temu, nie umiałem uwierzyć w to. Miałem chęć powiedzenia o tym komuś, jednak spodziewałem się zawsze najgorszego. Przy czym w dodatku nie umiałem tego wykorzystać, bo ciągle miałem w głowie "a jeśli tak się nie stanie?". Wydaje mi się, że odnajdę się w środowisku, które od zawsze było blisko mnie, a którego zawsze chciałem unikać. Pora reaktywować to co zaczęte a co nieskończone (zauważcie grę tego słowa :p). Chyba pozostanę tu na dłużej. O stronce dowiedziałem się od kumpla, za co mu szczerze dziękuje
![[Obrazek: apolud5d75d.png]](http://www.auplod.com/u/apolud5d75d.png)