Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia energii › Teoria
"Pocisk" - cząstka świadomości byta

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Duktus Offline
Wyznawca Prawdy

Liczba postów: 18
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 0 postach
Witam. 

Piszę ten post z myślą o użytkowniku który ostatnio napisał (prawdopodobnie na czacie)  o pociskach które wbijały się w ciało astralne (nie pamiętam prawie w ogóle co napisał, wiem tylko o pociskach i że się wbijały). Otóż parę miesięcy temu przeżyłem coś bardzo podobnego. Chciałem się podlinkować do osoby ode mnie oddalonej o kilkaset kilometrów i natrafiłem na byt astralny. I to nie byle jaki. Link połączył się z nim. I po linku poszedł owy "pocisk". Jak się później okazało, owym pociskiem była cząstka świadomości byta. Wracając do historii. Podczas gdy "pocisk" przemieszczał się po linku w moją stronę link był rozwiązywany, rozpadał się jak spirala. Cały proces trwał około trzech sekund i nagle J*B. Dostałem prosto w czakre trzeciego oka, bo z niej właśnie się linkowałem. Czuję obcy obiekt w ciele. Zbieram energię i uderzam w ten pocisk. Robię strumienie energii uderzające w ten pocisk.. Różne pomysły atakowania go energią stosowałem. Z tym, że atakowanie go energią było paradoksem. Podczas ataku energią, ten pocisk zarażał miejsce wokół siebie, przetwarzał moją energię (zmieniał sygnaturę energii) na swoją, jak infekcja. Po około 4 minutach zaczęło być mi słabo i zaczynałem dostawać uczucia gorączki ale tylko na czole. Postanowiłem pójść się położyć. Podczas drogi atakowałem dalej to miejse. Jak dotarłem do łóżka to zainfekowane miejsce było wielkości pięści, a w nim mały pocisk o wielkości 1 mm x 1 mm x 2,5 mm. Położyłem się taki zmarnowany i zrezygnowany, bo nie widziałem co począć, a w dodatku było mi słabo. Tak sobie leżę, myślę co ja odwaliłem, że dziesięć minut temu byłem zadowolonym człowiekiem, a teraz mam jakieś ścierwo wewnątrz mnie, a dokładnie to w czakrze.. Ku**a, zacząłem rozpaczać. Żałować... Bo chciałem tylko coś sobie fajnie magicznie zrobić.. A skończyło się tak poważnie.. I. Nie wiem dlaczego, zacząłem świadomie zbierać energię w brzuchu, kumulować ją. Po 20 sekundach NAGLE ten pocisk wyleciał z tej zainfekowanej strefy. Wyczułem to, zobaczyłem i zacząłem reagować od razu. Złapałem pocisk w pojemnik (zebrałem energię wokół pocisku (znajdował się akurat pod szyją) i uformowałem w pojemnik z intencją szkła (pamiętam jak szkło wygląda, jaką ma strukturę i jakie właściwości i nadaję to temu pojemnikowi)) i wszystko wyrzuciłem po za ciało tak o po prostu. To zainfekowane miejsce od razu mogłem oczyszczać (bo nie było już w nim rdzenia). Po około minucie usunąłem całą obcą energię. Przypadkowo udało się wyjść z tej sytuacji. 

Wnioski (jeśli muszą być podane na tacy, żeby nie było niepotrzebnej dyskusji) :

- byty potrafią atakować i robią to w ten sposób (potwierdzone z innym zaawansowanym praktykantem) 
- jest możliwość wyjścia z tej sytuacji - rytualnie lub mój sposób lub własny pomysł. 
- owy pocisk to cząstka świadomości byta. 
- byt pojawił się na planie fizycznym, bo zmienił swoje wibracje lub ktoś go przywołał. 
- taki pocisk z łatwością przebije się przez byle jaką tarczę (myślałem wtedy, że mam dobrą ale to zależy też od byta i jego zdolności) 
-cząstka świadomości byta wyleciała z czakry, bo wyczuła miejsce z większą ilością skumulowanej energii 
- coś mi się przypomni lub zrodzi to dopiszę

Duktus

By wiedzieć trzeba przeżyć. Dopiero wtedy będzie jasne jak trzeba było postąpić.

"Nigdy nie mów nigdy"

"Po ich owocach ich poznacie"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2020, 21:10 {2} przez Duktus.)
12-09-2020, 23:31
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Evander , Kanika
Mordel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 58
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lew, Panna
Praktykowany rodzaj magii:
Chaos, Pustka, Czas, Energia..

Podziękowania: 0
Podziękowano 3 razy w 3 postach
RE: "Pocisk" - cząstka świadomości byta
Osobiście preferuję oddawać niż zakładać tarczę, ale to chyba tylko i wyłącznie zasługa moim zdolnością manipulacji energią, gdy ktoś mnie "atakuje" daje szansę, a gdy nie usłucha wtedy no cóż trzeba rzucić pęta i fajnie jest też przenieść ową istotę w swoje pobliże i wybrać kontrę 😂 ale nie polecam tej metody nowicjuszą bo w przypadku niektórych istot, zdolności manipulacyjne mogą okazać się zbyt niskie, a atak ramieniem Chaosfery może nie przynieść oczekiwanych rezultatów ;) Btw, warto nie unicestwiać takiego bytu, bo pod "wrażeniem" twojej mocy może stanąć po twojej stronie😎 a jeśli nie, to przynajmniej już Cię raczej nie zaatakuje ;)

Przywitajcie się z Penteraktem, jest on bowiem istotą V wymiarową i lubi gdy na niego się patrzy :) jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego :przytul:
05-06-2021, 21:41
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.