Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pozostałe rodzaje magii › Wampiryzm
Pomoc w walce i wampirami

Strony (2): 1 2 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Kamil8 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
ochrona przed zaklęciami

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Mam problem z wampirami, zmarnowałem tyle kasy na wróżki i nic. Jesteście wstanie pomoc z dobroci serca, chodzi o odcięcie wampira od zdolności magicznych. Jestem spłukany i w desperacji nie wiem gdzie szukać pomocy.
27-09-2022, 00:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 676
Podziękowano 600 razy w 576 postach
RE: Pomoc w walce i wampirami
Hej! Na forum masz mnóstwo informacji o wampirach energetycznych i jak się przed nimi chronić. Szukaj w dziale Energii i Magii Ochronnej.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
27-09-2022, 05:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamil8 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
ochrona przed zaklęciami

Wiesz, ale mi chodzi czy mógłby mi pomóc ktoś doświadczony. Bo sprawa jest poważna. 
Chodzi o pozbawienie mocy.
27-09-2022, 20:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Chaosol Offline
<O> Tu byłem - Wszt

Liczba postów: 107
Reputacja: 14
Znak Zodiaku:
Khaos

Podziękowania: 8
Podziękowano 50 razy w 22 postach
Sprawa jest prosta, wystarczy potraktować je demonami i energia Drzewa Śmierci. Nic nie wytrzyma tego stężenia pierwiastka negatywnego :D Stosowałem z powodzeniem wielokrotnie :)
27-09-2022, 21:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Santiago Offline
seeker of truth

Liczba postów: 51
Znak Zodiaku: Scorpio
chyba wampiryzm

Podziękowania: 7
Podziękowano 12 razy w 11 postach
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale odnoszę wrażenie że autorem tematu jest dzieciak albo osoba wyjątkowo niedojrzała, ale spoko damy radę, ja zainteresowałem się zjawiskami paranormalnymi w wieku 11 lat (obecnie jestem już po trzydziestce). 

Kamilu, forum zapewnia anonimowość wszystkim użytkownikom i jest ono po to by pomagać ludziom w potrzebie. Ale żeby ci pomóc musisz opisać swój problem dokładniej. Ktoś się nad tobą znęca ? Masz złe sny ? Słyszysz głosy w swojej głowie ? Co dokładnie dzieje się w twoim życiu ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-09-2022, 07:06 {2} przez Santiago.)
28-09-2022, 07:05
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamil8 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
ochrona przed zaklęciami

Co w moim tekście sprawiło że uchodze za osobę nie dojrzała tudzież dziecko. Co do sprawy napisałem z czym mam problem, a że do niedawna nie wierzyłem w takie rzeczy, tylko odkryłem przez przypadek że taka jest rzeczywistość. To już zupełnie inna sprawa. Poprosiłem o pomoc, bo sam nie mam doświadczenia.  Nie mam też energii potrzebnej do konkretnej walki, bo prawie całą mi zabrali. I kończy mi się czas bo nie wiem jak długo będę mógł im się opierać.
28-09-2022, 10:27
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Santiago Offline
seeker of truth

chyba wampiryzm

Aha, a na czym polega agresja tych wampirów i czemu im tak zalazłeś za skórę ? Czytają w twoich myślach? wywołują jakieś zmiany chorobowe w twoim organizmie? Czy po prostu czujesz się osłabiony i masz przekonanie że to jakaś konkretna grupa ludzi stoi za twoim złym samopoczuciem? I na jakiej podstawie oceniasz że to akurat te osoby są wampirami?
28-09-2022, 14:08
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamil8 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
ochrona przed zaklęciami

To po prostu parszywie ludzie, robił to od dawna. A ja niedawno się zorientowałem i prubowalem się bronić.  To oni postanowili że nas wykończą.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2022, 00:35 {2} przez Kamil8.)
29-09-2022, 00:34
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Santiago Offline
seeker of truth

chyba wampiryzm

Wiesz Kamilu, nie pomagasz w rozwiązaniu problemu, nie współpracujesz. Ale zapoznałem się z historią twojej aktywności na forum i natrafiłem na temat w którym dokładnie opisałeś swój problem. Moim zdaniem cierpisz na jakieś dysharmonie które mogą mieć źródło w szwankującej energetyce. Może po prostu kup sobie wisiorek z kryształu górskiego i noś go na szyi ? Wiesz generalnie jestem w stanie uwierzyć w to że ktoś czyta w twoich myślach bo sam doświadczyłem takiego zjawiska, co zmotywowało mnie do pracy nad moją własną energetyką. Także tyle pomocy z mojej strony.
29-09-2022, 00:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 676
Podziękowano 600 razy w 576 postach
Wiek nie ma nic do rzeczy, chciałabym sama jako dzieciak mieć takie forum - a nie palić dywany na chacie i wywoływać choroby u domowników. Moja matka potem musiała wzywać egzorcystów i bioenergoterapeutów z czego jeden zmarł bezpośrednio po oczyszczeniu. Ogólnie... im wcześniej zaczynasz tym lepiej.

Ale nieeeeważne! Fakt nie opisałeś problemu szczegółowo i Santiago ma pełen szacunek za to, że się tak zaangażował i przejrzał całą historię konta. Wow.

A teraz do rzeczy... nie odbieramy innym mocy. Moc to energia. A energia to życie. Możemy co najwyżej zablokować komuś zdolności ezo... ale to straszne! Nawet najgorszemu wrogowi bym tego nie zrobiła. Żyć bez magii? Nie da się... zresztą... kim jesteśmy żeby więzić innych czy decydować o ich losie?
Poważna sprawa mówisz? No ok. Więc się nią zajmij. My dajemy Ci wędkę, ale nie złowimy ryb za Ciebie.

Nie masz doświadczenia? Świetnie! Więc zacznij je zbierać. I nie myśl sobie, że jak go nie masz to Ci się nie uda - bo z taką intencją/myślą/energią od razu możesz się położyć go trumny. Rusz tyłeczek i płyń z prądem, nie skazuj się w swoim umyśle od razu na niepowodzenie. Bez względu czy to wampiry czy przecieki w Twojej aurze czy co tam masz (jestem tak zaangażowana, żeby napisać długą odpowiedź ale na to żeby przejrzeć poprzednie posty jak Santiago już nie xD).

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
29-09-2022, 04:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): 1 2 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.