Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
1 2 3 4 5 … 26 Dalej »

Witam serdecznie świadomych ludzi

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
reversedsmile Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Widzący prawdę,empata,telepata

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 1 postach
Witam wszystkich jak w temacie. Ogólnie postanowiłem założyć konto ponieważ sam już nie daje rady udźwignąć ciężaru wiedzy którą posiadam oraz zaczynają mnie przerastać pewne rzeczy. Nieświadomie wpadłem w niezłe bagno, przez co w moim życiu zdarzają się coraz dziwniejsze rzeczy. Najbardziej jednak zmartwił i skłonił do refleksji, abym nawiązał kontakt z ludźmi świadomymi pewien "przypadkowo" poznany fotograf, który pomógł mi dojść do najwyższego stanu świadomości przez co w moim życiu dzieją się dziwne rzeczy. Zmartwiło mnie to, że powiedział, że pewne siły nie pozwalają mu wychodzić z ciała za to co robił kiedy wychodził, a powstrzymywał złe byty i istoty bądź innych ludzi którzy robili złe rzeczy. Był to ostatni puzzel który sprawił, że wszystko mi się ułożyło w całość. Niestety nie przedstawia się to wszystko dobrze. Jest dużo gorzej niż wszyscy sądzą. Ten drugi najsilniejszy byt na świecie jest silniejszy niż Wam się wydaje, a sytuacja w świecie niematerialnym wcale nie jest spokojna. Pozdrawiam Was serdecznie
26-02-2023, 00:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Kamiru
dominikos360 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 9
Znak Zodiaku: Skorpion
.

Podziękowania: 1
Podziękowano 2 razy w 2 postach
RE: Witam serdecznie świadomych ludzi
Hej. Końcówka przywitania brzmi trochę jak z uniwersum supernatural, ale widzę że pewnie czujesz się samotny z wiedzą, którą posiadasz, a którą nie możesz się podzielić z innymi ludźmi. Zachęcam do aktywnego brania udziału w życiu forum i zrzucenia z siebie ciężaru.
05-03-2023, 23:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 58
Znak Zodiaku: Lew, Panna
Chaos, Pustka, Czas, Energia..

Podziękowania: 0
Podziękowano 3 razy w 3 postach
Witaj(cie ponownie dla tych którzy mnie znają)... Ten drugi byt prawisz... Nadzorca III Wymiaru nie jest zbyt ''''pocieszony'''' tym co się dzieje wśród dominującego gatunku na planecie ziemia... Pozwól, że poprawię Cię - nie jest on drugim najpotężniejszym bytem na świecie (Chyba że masz na myśli ograniczenie miejsca pobytu owego bytu do III Wymiaru). Nie brzmi to na historię z 'Supernaturals', a że tak powiem na sprawozdanie, na temat aktualnej sytuacji w płaszczyznach (świat 'niematerialny' to '''astronomiczne wyogólnienie''' i jest według mnie brzydkie, ale rozumiem to, gdyż większość zna tylko płaszczyznę astralną i/lub eteryczną, więc takie wyogólnienie jest uzasadnione ;) [wiem, że w j. polskim poprawne słowo to uogólnienie, ale uważam, że ta zmiana 'U' na 'Wy' podkreśla wagę tego słowa w tych okolicznościach) III Wymiaru. Owszem sytuacja wygląda bardzo interesująco. Chciałbym dowiedzieć się więcej na temat tego fotografa, ponieważ czuję iż chodzi o naruszenie KK wszechwymiarowego, które nie powinno być w pełni egzekwowane w III Wymiarze, więc ktoś wydał zbyt wysoki wyrok (temu mógłbym się przyjrzeć) albo, ktoś zasługiwał na taki rodzaj kary, natomiast jest to jedna z najsurowszych kar dla ludzi z III Wymiaru lub istot które go odwiedzają jaką znam to właśnie [jak to mówicie] ''''ban'''' na jakąkolwiek formę opuszczania ciała/naczynia (wyjście duszą z ciała, lub przejście do formy lotnej świadomości dla istot z Wymiaru wyższego niż III) przy jednoczesnym zablokowaniu możliwości 'projekcyjnych' (projekcja astralna, wejście w 'Dark Side' [nie jest to w pełni poprawna nazwa, choć dosyć dobrze oddaje funkcję i rolę jako pełni w III Wymiarze]) . Odnośnie zła i dobra... Rzec mogę iż ludzie zwykli nazywać złem, to co jest niezgodne z ich kodeksem moralnym lub prawnym (które zasługuje według mnie na całkowite przepisanie) [kwestie polaryzacji zostawię na inny temat]. Nie zawsze zło jest złem, zaś pozytyw (np. komplement) źle zinterpretowany może być odebrany jako jedna z najgorszych obelg (negatyw).

Przywitajcie się z Penteraktem, jest on bowiem istotą V wymiarową i lubi gdy na niego się patrzy :) jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego :przytul:
11-04-2023, 03:10
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Nie ma czegoś takiego jak Nadzorca Trzeciego Wymiaru, za to jest pełno bytów, które lubią się przedstawiać w tego typu sposób lub jako np. Lucyfer. Ludzie są naiwni i łatwo to kupują. Dodatkowo słyszałam od początkujących nie raz jaki to owy byt silny i wrzechmocny, a ja pogoniłam tego "silnego i wielkiego" byta w 6 minut. Adepci często są nieobiektywni wobec siły, której nie znają, a także łykają jak pelikany pierwsze co powie byt i osłabia ich wtedy ich własna wiara w to, że ktoś jest silny, a oni nie dadzą rady.
To, że jakiś byt blokuje komuś wyjście z ciała, to nie jest coś nowego, sama miałam takie akcje. I wcale nie trzeba być potężnym pakerem astralnym, żeby gnębić człowieka za każdym razem jak wyjście z ciała, albo nałożyć na niego blokady astralne.

Co do tego fotografa... no cóż, to nie jest Twoja sprawa, ani nasza. Każdy ma prawo do prywatności. Jeśli chcesz się czegoś o nim dowiedzieć, polecam iść do źródła i zapytać jego. A najlepiej to po prostu zająć się sobą i własnym rozwojem.

Powiedz co chcesz osiągnąć, a my Ci powiemy jak tego dokonać. Po co komplikować sprawy?

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
11-04-2023, 16:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.