Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia energii › Praktyka v
1 2 3 4 Dalej »

Jak nastroić się na wymagania/ideał/wibracje konkretnej osoby?

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
Nie wiem trochę jak to sprecyzować.

Jest pewna osoba (w sumie niejedna), do której chciałbym się dostosować pod jej względem  - przypuśćmy - wymagań, czy bycia dla niej ideałem.
Nie wiem, czy to kwestia uwarunkowań, czy kwestia nastrojenia się na jej wibracje.
Nazwijmy to umownie, że chiałbym być z tą osobą i chce się pod nią dostosować/nastroić, jednakże widzi mnie jako osobę dziecinną (co za tym idzie - nie jest mną zainteresowana).
Mam owszem kilka uwarunkowań do przełamania, ale to kiedy przyjdzie czas.

Jest możliwe coś takiego? W głównej mierze jest to nastrojenie się na wibracje tej osoby? Czy może coś innego?

Nie wiem czy wklepywanie uwarunkowania w siebie, że "jestem ideałem dla XYZ" działa, ponieważ w głównej mierze pobrałem od konkretnej osoby trochę energii i przy tym jej myślokształty. Nie spotkałem tych osób po tej czynności.
Sprawdzałem to na różnych patolach i na osobach mądrych.
Efekt tego taki, że:
- przy patolach nic mądrego się nie ściągnęło
- przy pogardliwej osobie miałem depresję przez tydzień
- przy osobie po udarze ciągle coś mi stało na drodze (np. komputer się jebał czy internet nie działał - po ściągnięciu energii z kogoś innego nagle zaczął działać itp.)
- przy konkretniej patoli miałem sukcesy (dziwne)
- przy pewnej mądrej osobie możliwe, że będącej znerwicowaną ściągnąłem nerwicę i sytuacje ją tworzącą
- przy pewnej prostytutce poczułęm jaki jest ideał dla niej mężczyzny dzięki czemu uczyłem się dzisiaj odpowiedzialności.

Aczkolwiek to raczej nie to. Chociaż nie wiem. Coś na ten temat wiecie?

Jakieś konkrety?
01-11-2023, 18:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Poseidon Offline
Użytkownik

Liczba postów: 66
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 6
Podziękowano 12 razy w 8 postach
RE: Jak nastroić się na wymagania/ideał/wibracje konkretnej osoby?
Ciekawe działania, tylko niezbyt rozumiem o co chodzi, czy mógłbyś sprecyzować co to za działania? Wampirzyles energię od różnych osób sprawdzając efekty? Czy w jakiś inny sposób pobierałeś ich energię? Przy wampirzeniu rzeczywiście tak się zdarza, przy chyba niekoniecznie dobrym wykonaniu ściągnięcie czegoś „energetycznego”od ofiary. Sam niedawno wamprzylem energię od gościa po 60, efektem ubocznym było to, ze mnie złapała impotencja, jak odpuściłem, to wszystko wróciło do normy.
Aczkolwiek nie wiem, w jaki sposób podbieranie energii może zaporogramowac coś w obiekcie, to raczej w druga stronę musi iść. Samemu trzeba oddać swoje myśli do tej osoby.
04-11-2023, 18:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zefir Offline
maskotka forum

magia spontaniczna

(04-11-2023, 18:42)Poseidon napisał(a): Ciekawe działania, tylko niezbyt rozumiem o co chodzi, czy mógłbyś sprecyzować co to za działania? Wampirzyles energię od różnych osób sprawdzając efekty? Czy w jakiś inny sposób pobierałeś ich energię? Przy wampirzeniu rzeczywiście tak się zdarza, przy chyba niekoniecznie dobrym wykonaniu ściągnięcie czegoś „energetycznego”od ofiary. Sam niedawno wamprzylem energię od gościa po 60, efektem ubocznym było to, ze mnie złapała impotencja, jak odpuściłem, to wszystko wróciło do normy.
Aczkolwiek nie wiem, w jaki sposób podbieranie energii może zaporogramowac coś w obiekcie, to raczej w druga stronę musi iść. Samemu trzeba oddać swoje myśli do tej osoby.

Cel to zwyczajnie w spontaniczny sposób nastroić się do konkretnej osoby/jej wibracji i być dla niej ideałem i spełniać jej wymagania.

To, że zaczerpnąłem od kogoś energię z intencją, że jestem dla tej osoby ideałem to tylko eksperymenty.
I też nie wiem czy na te osoby to działa. Tylko tyle, że ściągnąłem z nich myślokształty i nawyki. Czasem obniżało wibracje, czasem podwyższało.

A to, że Evander opisał sposób gdzie można "zryć banię" linkując sie do głowy tej osoby i wpuścić do niej myślokształt, że to ja mimo wszystko jestem dla niej ideałem to trochę inna metoda.

Mnie zależy na samym nastrojeniu się do tej osoby. Niczego (w niej) nie zmieniając.

I teraz pytanie czy coś takiego da się zrobić.
04-11-2023, 18:51
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Opiuek Niedostępny
꧁stworzenie 22'☠️꧂

Liczba postów: 245
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Siekiera
Vibhava🌹💀🌹 tanha

Podziękowania: 8
Podziękowano 32 razy w 29 postach
a nie mógłbyś "zryć bani" samozwańczej elicie rządzącej nami
tak żeby zaczęli działać na naszą korzyść zamiast nam szkodzić?
Nie można by ich dostroić do normalności ale tej starej nie nowej?

Mam reakcję alergiczną na wszechświat
(drugie imię śmierci to wszechobecność)Człowiek powstaje jako proch, a odchodzi jako fetor.Robactwo—braci ślepa—jeślim wam nie wstrętny, Wyjdźcie na me spotkanie! Radosny i chętny Do was idę! Smakosze, synowie zgnilizny, Przez mózg mój suńcie raźno—nie szczędźcie tych łupów—Jeno wskażcie, jak łacniej targnąć stare blizny Tego cielska bez duszy—trupa pośród trupów!"[...]wszystko co uszczęśliwia zwykłych śmiertelników, przyprawia o wymioty"
04-11-2023, 21:25
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zefir Offline
maskotka forum

magia spontaniczna

(04-11-2023, 21:25)Opiuek napisał(a): a nie mógłbyś "zryć bani" samozwańczej elicie rządzącej nami
tak żeby zaczęli działać na naszą korzyść zamiast nam szkodzić?
Nie można by ich dostroić do normalności ale tej starej nie nowej?

po 1. to nie człowiek stworzył politykę rządzącą się swoimi prawami, gdzie jej poplecznicy żyją "tym" lub swoim światem
po 2. większość powchodziła w jakieś Illuminati, sekty, Bogowie wiedzą co jeszcze.
po 3. masz poradnik - dlaczego sam nie zrobisz eksperymentu?

Z resztą - posłuać możesz pana, który czasem zachęca do oczyszczenia polskich polityków i czasem odkrywa w tym coś nowego. Teraz zauważył, że nawet jak się ich oczyści to jednak nic się nie zmienia.

Widzę, że mało konkretnie opisałem temat.

Nie pytam o "rycie bani".
Pytam jak nastroić się do konkretnej osoby.
Nie o myślokształty, tylko o dostosowaniu się do wibracji danej osoby.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2023, 06:56 {2} przez Zefir.)
05-11-2023, 06:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Opiuek Niedostępny
꧁stworzenie 22'☠️꧂

Liczba postów: 245
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Siekiera
Vibhava🌹💀🌹 tanha

Podziękowania: 8
Podziękowano 32 razy w 29 postach
Może i zrobię eksperyment... ale "nastrajanie się" do konkretnej osoby
tak żeby widziała w nas coś czego w nas nie ma
to chyba po prostu zakładanie maski
czyli należałoby wyczytać z myśli danej osoby co jest jej ideałem
i udawać ten ideał :p

Nie człowiek stworzył politykę?
Czy politycy to przypadkiem nie są przykłady tego "dostrajania się" o którym piszesz?
Udają kogoś kim nie są,mówią nam to czego chcemy słuchać
obiecują nam to czego pragniemy (przywódcy religijni tak samo)
a potem gdy oddamy na nich głos zaczynają nam tłumaczyć
dlaczego to co obiecali nie zostanie zrealizowane.

Mam reakcję alergiczną na wszechświat
(drugie imię śmierci to wszechobecność)Człowiek powstaje jako proch, a odchodzi jako fetor.Robactwo—braci ślepa—jeślim wam nie wstrętny, Wyjdźcie na me spotkanie! Radosny i chętny Do was idę! Smakosze, synowie zgnilizny, Przez mózg mój suńcie raźno—nie szczędźcie tych łupów—Jeno wskażcie, jak łacniej targnąć stare blizny Tego cielska bez duszy—trupa pośród trupów!"[...]wszystko co uszczęśliwia zwykłych śmiertelników, przyprawia o wymioty"
05-11-2023, 10:33
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Rekni Niedostępny
Użytkownik

Liczba postów: 32
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Bliźnięta
Magia naturalna

Podziękowania: 5
Podziękowano 8 razy w 4 postach
Piszesz, że pewna osoba uważa, że jesteś dla niej dziecinny i pytasz co zrobić, by dostosować się do tej osoby, do jej ideału. Zastanawia mnie, co da ci to dopasowanie się pod czyjeś wibracje, skoro (z tego co piszesz) mentalnie nie ma zgodności między tobą, a drugą osobą. Najprościej według mnie byłoby wpłynąć na wolę tej osoby, by spróbować osiągnąć odpowiednie efekty, ale tego nie chcesz robić. Więc zostaje ci poznanie tej osoby, jej psychiki, zachowań, zainteresowań i wykorzystać to na swoją korzyść, przy tym modyfikując swoje zachowanie na takie, którego ona oczekuje. Następnie pozostaje już tylko grać, bo gdy przestaniesz, to wtedy ta osoba cię zostawi, ponieważ nie będziesz już tym, kim ona myślała, że jesteś. Sam oceń, czy jest to dla ciebie najlepsze.
05-11-2023, 15:41
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zefir Offline
maskotka forum

magia spontaniczna

Cytat:Może i zrobię eksperyment... ale "nastrajanie się" do konkretnej osoby
ktoś na yt (mogę podesłać kanał jak coś) powiedział, że jeśli chcemy być z konkretną osobą to musimy być na jej wibracjach i wiedzieć w 100% czy chcemy.
trochę stąd ta myśl.

Cytat: Nie człowiek stworzył politykę?

Nie.

Jak myślisz - dlaczego na innych planetach jedna rasa nie ma polityki, jednej osoby u władzy, banków itd. a jest tylko rasa, która żyje w zgodzie i nie myśli o głupotach?

Cytat: Czy politycy to przypadkiem nie są przykłady tego "dostrajania się" o którym piszesz?

Nie. Są "sobą". Do nikogo się nie nastrajają.
Jedynie tylko mówią niektórym osobom to co chcą usłyszeć. I obiecują (w większości) głupkom gruszki na wierzbie.
I niektórzy (nie tylko w Polsce) wykorzystują do tego religie.

Cytat:Najprościej według mnie byłoby wpłynąć na wolę tej osoby, by spróbować osiągnąć odpowiednie efekty, ale tego nie chcesz robić.

faktycznie.

Nie robię tego bo musiałbym wiedzieć jak się zabezpieczyć przed jej ewentualnymi głupotami (jak już wspomniałem - eksperymentowałem ze ściąganiem szczątek energii jednocześnie z myślokształtami ściągając czasem głupoty, czasem przeszkody na drodze, czasem nerwice i depresje). Czasem nie wiem czy jestem sobą, czy energia od jakiejś osoby cały czas siedzi i ile tak będzie siedzieć.

Cytat:Więc zostaje ci poznanie tej osoby, jej psychiki, zachowań, zainteresowań i wykorzystać to na swoją korzyść, przy tym modyfikując swoje zachowanie na takie, którego ona oczekuje.

powiedzmy, że na tym mi zależy.
05-11-2023, 16:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Rekni Niedostępny
Użytkownik

Liczba postów: 32
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Bliźnięta
Magia naturalna

Podziękowania: 5
Podziękowano 8 razy w 4 postach
(05-11-2023, 16:11)Zefir napisał(a):
Cytat:Może i zrobię eksperyment... ale "nastrajanie się" do konkretnej osoby
ktoś na yt (mogę podesłać kanał jak coś) powiedział, że jeśli chcemy być z konkretną osobą to musimy być na jej wibracjach i wiedzieć w 100% czy chcemy.
trochę stąd ta myśl.

Cytat: Nie człowiek stworzył politykę?

Nie.

Jak myślisz - dlaczego na innych planetach jedna rasa nie ma polityki, jednej osoby u władzy, banków itd. a jest tylko rasa, która żyje w zgodzie i nie myśli o głupotach?

Cytat: Czy politycy to przypadkiem nie są przykłady tego "dostrajania się" o którym piszesz?

Nie. Są "sobą". Do nikogo się nie nastrajają.
Jedynie tylko mówią niektórym osobom to co chcą usłyszeć. I obiecują (w większości) głupkom gruszki na wierzbie.
I niektórzy (nie tylko w Polsce) wykorzystują do tego religie.

Cytat:Najprościej według mnie byłoby wpłynąć na wolę tej osoby, by spróbować osiągnąć odpowiednie efekty, ale tego nie chcesz robić.

faktycznie.

Nie robię tego bo musiałbym wiedzieć jak się zabezpieczyć przed jej ewentualnymi głupotami (jak już wspomniałem - eksperymentowałem ze ściąganiem szczątek energii jednocześnie z myślokształtami ściągając czasem głupoty, czasem przeszkody na drodze, czasem nerwice i depresje). Czasem nie wiem czy jestem sobą, czy energia od jakiejś osoby cały czas siedzi i ile tak będzie siedzieć.

Cytat:Więc zostaje ci poznanie tej osoby, jej psychiki, zachowań, zainteresowań i wykorzystać to na swoją korzyść, przy tym modyfikując swoje zachowanie na takie, którego ona oczekuje.

powiedzmy, że na tym mi zależy.

Twoja wola. Życzę powodzenia :)
05-11-2023, 18:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.