Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Klątwy v
1 2 Dalej »

Przypadek do omówienia.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Przypadek do omówienia.
Autor Wiadomość
Rozczarowana0810 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Chcę zgłębić siebie

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Przypadek do omówienia.
Witajcie. Chciałabym zasięgnąć pewnej porady, chodzi o sytuacje, która miała niedawno miejsce i zastanawiam się czy to dobre miejsce. 

Moja babcia często powtarzała, że kobiety w naszej rodzinie musiał ktoś przekląć gdyż wszystkim z nas nie układa się w życiu prywatnym. Od chorób po nieszczęśliwe związki. Każda jedna beż wyjątku. Najbardziej ucierpiała wg mnie moja mama, mój ojciec prawie nas pozabijał był strasznie złym człowiekiem i mimo że od lat nie było z nim kontaktu to wciąż był lęk że się pojawi. Kiedy i u mnie zaczelo się wszystko sypać zaczęłam czytać trochę o urokach przeklenstwach i tak nawet mi to pasowało. Moja babcia kiedyś dwukrotnie w silnych nerwach kogoś przeklęła skutecznie, miała prorocze sny. Ja kiedyś też pożyczyłam w emocjach komuś czegoś niedobrego i po kilku latach dokładnie to się wydarzyło. Mam też przeczucia, źle zazwyczaj które się sprawdzają.
Ale do sedna: pomyślałam że warto by zdjąć ten urok, klątwę, skorzystałam z pomocy pewnej rytualisty która wykonała rytuał oczyszczenia na mnie i mamie. Krótko po tym okazało się że mój ojciec zmarł, nie chorując na to co było przyczyną, śmierć była dość nagła. I to w moje urodziny... myślicie że to mógł być efekt rytuału? Niestety więcej "pozytywnych" zmian nie widać, u mnie jak się sypało tak sypie ale dało mi to do myślenia...
30-10-2024, 14:03
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach
RE: Przypadek do omówienia.
Tak, mógł to być efekt rytuału, ale to już wiesz. Jedyne czego szukałaś to potwierdzenia.

Z tym weź pod uwagę, że taką klątwę pokoleniową ciężko ściągnąć i jest możliwe, że ona została ściągnięta tylko częściowo lub tylko z jednego pokolenia. Przydałoby się to sprawdzić np. kartami albo po prostu obserwować jak się zmienia życie kobiet w waszej rodzinie.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
12-11-2024, 23:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.