Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały v
1 2 Dalej »

Problematyczni przodkowie/rytuał odcięcia/astrologia wedyjska

Strony (2): « Wstecz 1 2
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Problematyczni przodkowie/rytuał odcięcia/astrologia wedyjska
Autor Wiadomość
Opiuek Niedostępny
꧁stworzenie 22'☠️꧂

Liczba postów: 245
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Siekiera
Praktykowany rodzaj magii:
Vibhava🌹💀🌹 tanha

Podziękowania: 8
Podziękowano 32 razy w 29 postach
RE: Problematyczni przodkowie/rytuał odcięcia/astrologia wedyjska
Lokalnie to ja mam...powiedzieć? :D bo mogę,tylko uważaj ;)
Są to: lokatorzy cholerycznych dołów,zapomniane groby w lasach,topielcy w stawach
(żołnierze,cywile),dawne miejsca kultu(Bogomilcy),miejsca straceń,ruiny zamków i dworków,generalnie ofiary obu wojen a także szwedzkiego potopu.
Czy to nie są zbyt gorący ... towarzysze?
Nie wspominając o "intranquil spirit" których mam w domu ale o tym wiesz bo miałaś przyjemność poznać ;)

Jest jeszcze jeden wyjątkowy ktoś,ponoć,ja tam nie wiem,nie mam jak sprawdzić.
Niby jest i niby sam go obudziłem robiąc w lesie rzeczy :D ale ...czy to manifestacja czy projekcja?
Wolę nie interpretować i nie wyznawać własnych wyobrażeń.

Fajnie było spotkać węża na ścieżce,pierwszy raz w życiu,takiego nietypowego,do tej pory nie mogę znaleźć w atlasach tego szprynca :D Wyszedł w sumie na życzenie,a chwilę wcześniej znalazłem pod nogami pióro myszołowa włochatego albo innego bisurmana z tej rodziny :D no ale czy to coś znaczy?
Wąż spokojnie wychodzi do Ciebie na ścieżkę,nie atakuje ani nic,przechodzi na drugą stronę,trochę to niezwykłe ale w sumie nigdy nie spotkałem węża w naturze więc nie wiem,może to u nich normalne ?

Fakt że kilka tygodni przed zajściem miałem co noc sny o wężach,spokojnych,nieatakujących,więc może to coś znaczy,a może tylko miałem sen proroczy?

Wszystko takie rozmyte i wieloznaczne,brakuje jasnego pie..olnięcia żeby się nie dało inaczej zinterpretować niż w jeden sposób :)

Mam reakcję alergiczną na wszechświat
(drugie imię śmierci to wszechobecność)Człowiek powstaje jako proch, a odchodzi jako fetor.Robactwo—braci ślepa—jeślim wam nie wstrętny, Wyjdźcie na me spotkanie! Radosny i chętny Do was idę! Smakosze, synowie zgnilizny, Przez mózg mój suńcie raźno—nie szczędźcie tych łupów—Jeno wskażcie, jak łacniej targnąć stare blizny Tego cielska bez duszy—trupa pośród trupów!"[...]wszystko co uszczęśliwia zwykłych śmiertelników, przyprawia o wymioty"
14-03-2026, 09:51
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Natka222 Niedostępny
Użytkownik

Liczba postów: 69
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
.

Podziękowania: 10
Podziękowano 12 razy w 9 postach
Podstawowe pytanie. Jak idziesz do lasu, jak z Twoimi ochronami? Tylko w jednym zdaniu odpowiedz.

Ten,kto przeniósł górę,zaczął od małych kamyków.
14-03-2026, 14:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Opiuek Niedostępny
꧁stworzenie 22'☠️꧂

Liczba postów: 245
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Siekiera
Vibhava🌹💀🌹 tanha

Podziękowania: 8
Podziękowano 32 razy w 29 postach
Ekhm :> w jednym zdaniu,dobrze,no więc tak:
od niczego się nie odżegnuję,nie odcinam,nie odgradzam,nie robię zasieków...czarny turmalin i zielony obsydian w dłoni,tyle :)

Mam reakcję alergiczną na wszechświat
(drugie imię śmierci to wszechobecność)Człowiek powstaje jako proch, a odchodzi jako fetor.Robactwo—braci ślepa—jeślim wam nie wstrętny, Wyjdźcie na me spotkanie! Radosny i chętny Do was idę! Smakosze, synowie zgnilizny, Przez mózg mój suńcie raźno—nie szczędźcie tych łupów—Jeno wskażcie, jak łacniej targnąć stare blizny Tego cielska bez duszy—trupa pośród trupów!"[...]wszystko co uszczęśliwia zwykłych śmiertelników, przyprawia o wymioty"
14-03-2026, 15:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.