Dzieci Indygo
|
Autor |
Wiadomość |
Lisek
Użytkownik
Liczba postów: 14
Reputacja:
1
Podziękowania: 20
Podziękowano 13 razy w 6 postach
|
RE: Dzieci Indygo
Czy jeżeli ktoś posiada "odpowiedni" kolor aury, a zarazem ani jednej wspaniałej zdolności to jest indygo? Lub w drugą stronę - co z osobą która przejawia niezwykłe zdolności, mając zarazem "zwyczajną" aurę?
Temat ten bardzo mnie ciekawi, w mojej praktyce bowiem pojęcie aury w ogóle się nie pojawia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2015, 01:37 {2} przez Animal.)
|
|
22-03-2015, 00:45 |
|
Podziękowali: | |
|
|
Unebris
Wtajemniczony
Liczba postów: 0
Reputacja:
46
Podziękowania: 219
Podziękowano 941 razy w 378 postach
|
|
03-05-2015, 18:22 |
|
Elenor
Zbanowani
Liczba postów: 7
Podziękowania: 1
Podziękowano 9 razy w 3 postach
|
Nie chce mi się czytać od początku, ale powiem, to co myślę. Dzieci Indygo istnieją i ok, ale pieprzenie kto kim jest, czy jest Indygo, czy Kryształowy, to zapieranie samego się i próba dowartościowania się. Mówię tutaj o zdecydowanej większości. Takie osoby potrzebują najczęściej pomocy psychologa, a w najgorszym przypadku psychiatry. Jak ktoś kimś jest, to przyjmuje to do siebie jak powietrze i traktuje to normalnie. Natomiast jeśli ktoś chodzi po forach ezoterycznych i rozgłasza, że kimś jest, to jedyne, co mu dolega to choroba umysłowa.
Sorry, że tak agresywnie, ale rzygam internetową kindermagią.
|
|
03-05-2015, 18:58 |
|
Kaczuch
Puszek
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Podziękowania: 4
Podziękowano 3 razy w 3 postach
|
Szczerze mówiąc, wszystko to wygląda mi na jedną wielką ściemę. Prawie każda z cech tu wymienionych to objaw autyzmu. Sama jestem autystyczna i mam podejrzenia że po prostu niektórzy rodzice nie mogą pogodzić się z diagnozą, wymyślając że ich dziecko jest kosmitą. Przykre, bo nasze życia są unikalne oraz piękne bez jakiś głupot o byciu wybrańcem. Jesteśmy inni, ale nie oznacza to że lepsi czy magiczni.
,,Zmierz co jest mierzalne, i uczyń mierzalnym to co takie nie jest'' - Galileusz
|
|
12-08-2017, 22:23 |
|
|
Buné
Użytkownik
Liczba postów: 20
Reputacja:
1
Podziękowania: 0
Podziękowano 7 razy w 4 postach
|
Jedno jest pewne - nadawanie sobie wyjątkowości przy praktyce magicznej zawsze źle się kończy, dlatego też takie teorie, nawet gdyby były prawdziwe (...) niczego nie powinny zmieniać.
|
|
15-11-2017, 15:41 |
|
|
Aqeen
Aqua Warrior
Liczba postów: 85
Reputacja:
0
Podziękowania: 13
Podziękowano 2 razy w 2 postach
|
To nie może istnieć, ktoś sobie to wymyślił. Szukacie wymówek dla nienawiści? To po prostu aura obronna i tyle.
...
Rozkazuje Ci, życz sobie wszystkiego dobrego. ...
|
|
06-08-2019, 18:32 |
|
|
Advena
Wtajemniczony
Liczba postów: 105
Reputacja:
3
Podziękowania: 24
Podziękowano 17 razy w 9 postach
|
Moim zdaniem istnieje, tylko w sumie nie ma się co podniecać. Uważam, że każdy z nas przyszedł w jakimś celu, po porostu większość w bardziej osobistym, niż mających mieć bezpośredni wpływ na innych, no i każdy też dostał do tego odpowiednie warunki, czy tez narzędzia. Jedno i drugie jest w sumie ważne dla ogółu. Nikt nie jest lepszy, czy gorszy, moim zdaniem każdy po prostu jest na trochę innym etapie, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby iść z tym dalej. Trochę bawi mnie koncepcja robienia z takich osób nadludzi, czy coś w ten deseń.
|
|
11-08-2019, 23:30 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości