Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 23 Dalej »

Cześć!

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Cześć!
Autor Wiadomość
Marre Offline
Neofita

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Cześć!
Praktykuję od lat. Wydaje mi się że już wcześniej funkcjonowałam na tym forum jako dzieciak, teraz przynajmniej wiem co robię hahah

Zajmuję się głównie kartomancją, astrologią, wahadełkiem, OBE, jasnowidzeniem itp. Robię drobne rytuały w tym klątwy, co bywa dla niektórych kontrowersyjne but I ain't wiccan to worry 'bout rule of 3.

Posiedzę tutaj trochę, żeby doczytać o magii i tradycjach słowiańskich - stwierdziłam, że najpierw powinnam nauczyć się magii charakterystycznej dla swojego regionu, zamiast przywłaszczać sobie Hoodoo czy Stregherię.

Pomocne byłoby dla mnie złapanie kontaktu z kimś kto zna się i obchodzi Dziady, Noc Kupały, praktykuje własnie magię słowiańską i byłby na przykład w stanie wskazać źródła z których się uczył - historyczne, antropologiczne, być może wierzenia przekazywane w rodzinie...

Poza tym jestem raczej samotną wiedźmą, na razie nie planuję chodzenia na obrzędy czy inne temu podobne "eventy".

Pozdrawiam!
01-11-2019, 12:55
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Iluminox Offline
Nowy Użytkownik

Liczba postów: 30
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Cześć!
(01-11-2019, 12:55)Marre napisał(a): Praktykuję od lat. Wydaje mi się że już wcześniej funkcjonowałam na tym forum jako dzieciak, teraz przynajmniej wiem co robię hahah

Zajmuję się głównie kartomancją, astrologią, wahadełkiem, OBE, jasnowidzeniem itp. Robię drobne rytuały w tym klątwy, co bywa dla niektórych kontrowersyjne but I ain't wiccan to worry 'bout rule of 3.

Posiedzę tutaj trochę, żeby doczytać o magii i tradycjach słowiańskich - stwierdziłam, że najpierw powinnam nauczyć się magii charakterystycznej dla swojego regionu, zamiast przywłaszczać sobie Hoodoo czy Stregherię.

Pomocne byłoby dla mnie złapanie kontaktu z kimś kto zna się i obchodzi Dziady, Noc Kupały, praktykuje własnie magię słowiańską i byłby na przykład w stanie wskazać źródła z których się uczył - historyczne, antropologiczne, być może wierzenia przekazywane w rodzinie...

Poza tym jestem raczej samotną wiedźmą, na razie nie planuję chodzenia na obrzędy czy inne temu podobne "eventy".

Pozdrawiam!

Witam, nie znam niestety z byt dużo osob praktykujących Rodzimowierstwo. Aczkolwiek, z tego co pamiętam Nikodem jest rodzimowierca i interesuje magia tradycji slowianskich.  Nie wiem czy dalej jest na forum, jak widzisz troche obumarlo. I tak warto do niego napisac.
01-11-2019, 20:18
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.