Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 7 Dalej »

Rytuał miłosny do sprawdzenia i poprawek.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Stix Offline
Użytkownik

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
w swoich poszukiwaniach dostałem rytuał od pewnej osoby, która powiedziała że nie próbowała go bo sprawa sama się jakoś rozwiązała. Mam zgodę na opublikowanie. Prosiłbym o zerknięcie czy nie narobi się tym więcej szkody niż pożytku. Ewentualnie proszę o rady może wspólnie coś się z tego da zrobić.

Rytuał na rozpalenie uczuć w konkretnej osobie

AKCESORIA:
Trzy Czerwone świece
Zapałka bez siarki (do odpalenia świecy)
Wykałaczka do wyrycia imion na świecy
Olejek różany
Cynamon
Lubczyk
Runa Gebo i Runa Kenaz
Glina do wykonania figurek
Czerwony bawełniany sznurek do związania figurek.
Sygil z intencją "xxx JEST WE MNIE ZAKOCHANA"
Zdjęcie ukochanej i swoje
wilgotny ręcznik to wytarcia dłoni po lepieniu figurek

Przygotowanie
Dzień przed wykonaniem rytuału w niewielkim kawałku gliny wydrapujemy runy Gebo i Kenaz (każda osobno)
aby stwardniały do rytuału.
Z gliny przygotowujemy podstawkę pod świecę, którą potem zakopiemy.
Przed samym rytuałem przygotowujemy świece wydrapując na niej od dołu imię i date urodzenia wybranki, 
a po przeciwnej stronie swoje imię i datę urodzenia. Namaszczamy świecę olejkiem różanym 
z naszą intencją z sigila i mocujemy w podstawce przygotowanej dzień wcześniej. Na podstawkę wokół 
świecy sypiemy trochę cynamonu i lubczyku.

Tworzymy sigila

Na środku ołtarza umieszczamy świecę, poniżej zdjęcia (po lewej jej po prawej jego)
poniżej zdjęć runa Gebo sigil i runa Kenaz. Na samym dole najbliżej nas dwie kulki gliny do ulepienia
figurek podczas rytuału.

RYTUAŁ
Zapalamy świecę używając zapałki bez siarki (można ją odpalić od zapalniczki)

"Magiczny rytuał zaczynam aby miłość wybranej osoby przyciągnąć niech xxxx zakocha się we mnie."

Kleimy z gliny dwie figurki na podobiznę kobiety i mężczyzny wizualizując cały czas moment naszego spotkania.
Po ulepieniu figurek nadajemy im imiona mówiąc "nadaję ci imię xxxxxx urodzoną dnia xxxxxx." to samo robimy z drugą figurką.
Możemy wykałaczką na plecach figurek wyryć imiona i daty urodzenia.

Teraz biorąc zdjęcia i składając je do siebie twarzami mówimy "Niech xxxx i xxxx darzą się wzajemną miłością"

Cały czas mocno wizualizując nasz związek namaszczamy figurki i palącą się swiecę naszymi płynami ustrojowymi (wybór płynów należy do was).
Po namaszczeniu skupiamy się na sigilu który ładujemy energią i na koniec spalamy zapalając od świecy.
Popiół z sigila wsypujemy pomiędzy zdjęcia i składamy je tak aby zmieściły się pomiędzy figurkami.

Teraz składamy figurki razem ze sobą tak jakby się przytulały (pomiędzy torsami umieszczamy złączone zdjęcia z popiołem ze spalonego sigila)
Owijamy figurki czerwonym sznurkiem mówiąc.
"WZAJEMNA MIŁOŚĆ WIĄŻĘ ZE SOBĄ xxxx I xxxx - obydwoje są w sobie zakochani"

Runy Gebo i kenaz mocujemy sznurkiem do figurek (runą za zewnątrz) po bokach torsów.

(Można użyć dodatkowo run Ehwaz i Wujno - będzie to oznaczać wejdziemy razem w związek i będziemy się świetnie bawić).

Rytuał kończymy słowami:

"PRZYCIĄGNIĘCI I POŁĄCZENI W MIŁOŚCI xxxx I xxxx TWORZĄ SZCZĘŚLIWY ZWIĄZEK. NIECH MAGIA SIĘ STANIE"

Po rytuale pozwalamy się świecy dopalić do końca i pozostawiamy wszystko aby glina zaschła.

Przez kolejne dwa dni zapalamy czerwoną świecę namaszczoną olejkiem różanym przy złączonych figurkach.
Po zapaleniu świecy mówimy. "MIŁOŚĆ MIĘDZY XXX I XXX JEST CORAZ MOCNIEJSZA XXX SNI O MNIE W SWOICH SNACH NIECHAJ BĘDZIE TAK JAK JA CHCĘ"

PO TRZECIM DNIU POZOSTAŁOŚCI ZAKOPUJEMY - POZOSTAWIAMY TYLKO ZWIĄZANE FIGÓRKI (CHOWAJĄC JE W CIEMNYM NIEDOSTĘPNYM DLA INNYCH MIEJSCU W DOMU).
17-12-2020, 14:01
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
RE: Rytuał miłosny do sprawdzenia i poprawek.
No spoko, dla kogoś lubiącego trójkąty. :)
Jak ktoś woli dwie osoby to w związku to wystarczą, dwie świece, ale można dołożyć fioletową, która wzmacnia kazdy czar.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
17-12-2020, 14:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Stix Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

Jedna świeca jest do rytuału a kolejne dwie na kolejne dwa dni palenia świecy.

"Przez kolejne dwa dni zapalamy czerwoną świecę namaszczoną olejkiem różanym przy złączonych figurkach."
17-12-2020, 14:25
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Dobra, nie doczytałam najwyraźniej.
Obrazilam pewien byt i teraz z bólu jestem rozkojarzona. Wybacz.

W takim razie jest ok i wygląda ok. Choc można to też zrobić w jedna noc korzystając z dwóch czerwonych swiec i jeden fioletowej. Jak kto woli.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
17-12-2020, 16:05
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Stix Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

A czy na fioletowej też powinno się wydrapywać wszystko tak jak na czerwonych?
18-12-2020, 11:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Nie. Fioletowa to taki magazyn energii. Sama jej obecność wzmacnia inne ryty.

Normalność to wymysł.

-----------
18-12-2020, 13:27
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Machidiel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 31
Reputacja: 2
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 8
Podziękowano 5 razy w 4 postach
Z rytuałami na połączenie dwóch osob jest zawsze jeden problem - urok działa na obydwie osoby. Olimpia, znasz jakieś konkretne sposoby na zabezpieczenie dla rzucającego?
18-12-2020, 16:21
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Nie wiem jak Ty uroki rzucasz, że działają też na Ciebie.
Ogólnie owszem urok może zadziałać też na Ciebie, inne osoby albo tylko na Ciebie - jak zle ukierunkujesz energię, czyli np. jesli jestes przekonany, że na Ciebie tez zadziala. Mysl to energia.

Mi się nigdy nie zdarzyło, żeby urok miłosny zadzialal też na mnie, ale zdarzyło mi się ze urok podzialal na wiele osób, które dostały rykoszetem. :)

Normalność to wymysł.

-----------
18-12-2020, 17:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Poseidon Offline
Użytkownik

Liczba postów: 66
Reputacja: 2
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 6
Podziękowano 12 razy w 8 postach
Działają na Ciebie też ale to zależy od słów/myśli, można mówić i myśleć X od teraz kocha Y i nie może bez niej żyć, a można to robić X i Y są od teraz w sobie zakochani i połączeni miłością bezgraniczną której nic nie może przerwać, w pierwszym przypadku na Ciebie nic nie podziala, w drugim działa na Ciebie i na obiekt, a w większości przypadków jeżeli już rzucasz taki ryt to w dużym stopniu jesteś zainteresowany dana osoba więc ta energia bardzo łatwo do Ciebie trafi.
Co do osób trzecich to jest klasyka, kiedy podczas wykonywania rytu wyślesz jedynie 60% energii potrzebnej do złamania celu, urok nic nie da, ale ta energia która wysłałeś nie zniknie tylko pójdzie w obieg, a jeżeli są wokół Ciebie jakieś osoby na które wystarczyłoby jedynie 40% te energii to one dostaną bombę :D i nagle po rytuale na obiekt uczuć, Twoja bliska koleżanka zaczyna za Tobą latać 🤣 klasyka spartolenia rytuału.

Żeby nie robić offtop, co do rytuału, to jest spoko, ale nie chciałoby mi się rzeźbić w glinie czy innej plastelinie. To są tylko dodatki max 5% do efektu. Zawsze mówię ćwiczyc umysł a nie kupować swieczki proszki rozczki miotły i inne kotły. Energia idzie od nas samy i jest tak potężna jak potężna jest nasza myśl i umysł.
20-12-2020, 11:24
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Sasza1994 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Znak Zodiaku:
Tarot, runy, magia miłosna

(20-12-2020, 11:24)Poseidon napisał(a): Działają na Ciebie też ale to zależy od słów/myśli, można mówić i myśleć X od teraz kocha Y i nie może bez niej żyć, a można to robić X i Y są od teraz w sobie zakochani i połączeni miłością bezgraniczną której nic nie może przerwać, w pierwszym przypadku na Ciebie nic nie podziala, w drugim działa na Ciebie i na obiekt, a w większości przypadków jeżeli już rzucasz taki ryt to w dużym stopniu jesteś zainteresowany dana osoba więc ta energia bardzo łatwo do Ciebie trafi.
Co do osób trzecich to jest klasyka, kiedy podczas wykonywania rytu wyślesz jedynie 60% energii potrzebnej do złamania celu, urok nic nie da, ale ta energia która wysłałeś nie zniknie tylko pójdzie w obieg, a jeżeli są wokół Ciebie jakieś osoby na które wystarczyłoby jedynie 40% te energii to one dostaną bombę :D i nagle po rytuale na obiekt uczuć, Twoja bliska koleżanka zaczyna za Tobą latać 🤣 klasyka spartolenia rytuału.

Żeby nie robić offtop, co do rytuału, to jest spoko, ale nie chciałoby mi się rzeźbić w glinie czy innej plastelinie. To są tylko dodatki max 5% do efektu. Zawsze mówię ćwiczyc umysł a nie kupować swieczki proszki rozczki miotły i inne kotły. Energia idzie od nas samy i jest tak potężna jak potężna jest nasza myśl i umysł.

Niestety tak u mnie było... spętanie uderzyło w sąsiada. Chłop 58 lat ma a wydzwaniał po 20 razy w nocy, o 2 rano dobijał się domofonem a raz nawet przyszedł z bombonierką do mnie do drzwi...
29-07-2021, 12:12
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.