2 pytania i prblemy
|
Autor |
Wiadomość |
POlloref
Neofita
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Podziękowano 0 razy w 0 postach
|
2 pytania i prblemy
witam i prosze o coś, dla osób nie znających mnie przywitałem się na przywitaniach
otóż od pewnego czasu interesuje się magią i zastanawiam się jak rozwinąć wiedzę duchową, mam na myśli by odblokować niektóre rzeczy pokroju mocy jasnowidzenia i rożnych takich, czy wgłębianie się w poprzednie życia i w swoją dusze z tym pomoże? skoro w poprzednich życiach rozwijałem magie mocniej i słabiej to czy pomoże to? z góry dziękuje za odpowiedzi a teraz przejdźmy do większego problemu
mam blisko siebie osobę na którą mam uważać, według mojego kolegi który umarł parę miesięcy temu i myślę jak tą osobę poznać. jedyne co wiem to ze jest kobietą przy trzydziestce albo po trzydziestce.mam te informacje od mojego kolegi który widzi duchy i może z nimi rozmawiać, wiem tez ze prawdopodobnie kobieta zakatowała mnie gdyż miałem ból stawu w ręce bez większego powodu a nawet nie robiłem z nią nic. kiedy kolega mnie uzdrowił przestała boleć i powiedział mi ze prawdopodobnie ktoś mnie zakatował pytania, prosze pisac w komentarzach jeśli będę mógł odpisze
|
|
27-12-2020, 04:43 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości