Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Inne v
1 2 3 Dalej »

Rytual na zapomnienie o kimś

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
irysek 1808 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Witam,
Czy ktoś z Was zna rytuał na to by zapomnieć o kimś, przestać kochać? Byłam 6 lat w związku, 2 lata nie jesteśmy razem, a od 1,5 roku nie mamy kontaktu, zero. To była burzliwa relacja, wydarzyło się wiele złego. Byśmy byli razem - jest to niemożliwe. Oboje nie chcemy nawet kontaktu. Jestem atrakcyjną osobą, na brak zainteresowania nie narzekam. Realizuje się, kształce, rozwijam. Z boku wszyscy myślą że mam idealne życie, ale.... Ja wciąż kocham byłego, tęsknię, mam wracające myśli. Czy zna ktoś rytuał na zapoznanie o nim i pomoże? Jest nowy rok chcę się uwolnić, iść dalej, żyć, a mam wrażenie że bez niego usycham.   :angel:
02-01-2021, 13:07
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
RE: Rytual na zapomnienie o kimś
Rzadko takie ryty robie, bo ten okres ma nas czegoś nauczyć. Zrobiłam raz.
Problem w tym że na drugi dzień zapomniałam nie tylko o byłym, ale też o rytuale który wykonałam... tak naprawdę obudziłam się i nie pamiętałam o gościu. Dopiero po jakimś miesiącu ktoś zapytał co tam u niego i sobie przypomniałam, że przecież go kochałam i ze zrobilam rytuał zapomnienia. Problem w tym ze wraz z bylem ucieło mi pamięć o rytuale. I pamiętam tylko jego szczątki.

Mogę spróbować to jakoś złożyć do kupy i dać znać. To był jeden z lepszych rytów.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
02-01-2021, 13:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Machidiel
Machidiel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 31
Reputacja: 2
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 8
Podziękowano 5 razy w 4 postach
Trzeba będzie wykonać rytuał odcinający. Może ktoś poda na forum jakąś ciekawą formułkę; jednak taki rytuał można poprowadzić samemu, wystarczy tylko mocno "czuć" to co się robi i wierzy w to.
Na pewno będzie trzeba się zaopatrzyć w czarną świecę wizerunkową, ja bym polecił odwróconą świecę kochanków (oddzielne knoty) albo czarną świecę nożyczek (też dwa knoty). Nie chcę linków podawać by ktoś mnie nie oskarżył o reklamę :D
Przygotowujesz zdjęcie wspólne ze swoim ex, czerwony pisak lub długopis, karteczkę, jakiś półmisek/talerz pod świece.
Takie rytuały się wykonuje w nowiu księżyca (najbliższy 13 styczeń), nigdy w trakcie pełni!
na wspólnym zdjęciu zapisujesz pod każdą z postaci imię i datę urodzenia. Następnie przerywasz zdjęcie na pół i kładziesz na misie, cały czas wyobrażając sobie, że się rozstajecie i zapominacie o sobie. Następnie bierzesz świecę - jeżeli to odwróceni kochankowie, to wyskrobujesz imiona na odpowiednich postaciach, odpalasz knoty i ustawiasz na zdjęciu. Na karteczce zapisujesz życzenie. Według własnych słów, jednak trzeba je dobierać rozsądnie. Żadnego złorzeczenia etc.
Spalasz karteczkę, zostawiasz świecę, jak wypali się do końca to resztki świecy, zdjęcia i popiół zakopujesz albo wrzucasz do rzeki.
02-01-2021, 13:37
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia , Poseidon
Poseidon Offline
Użytkownik

Liczba postów: 66
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 6
Podziękowano 12 razy w 8 postach
Machidiel, super rytuał, co sądzisz żeby jeszcze położyć karty 8 kielichów, śmierć, as mieczy? Dla przykładu? Żeby dodać energię z kart? Formułkę można ułożyć, będę miał chwile to się zastanowie, ewentualnie coś obgadamy temat :)

Olimpia jakbyś zechciała się podzielić swoim rytuałem byłoby super, na pewno wiele osób byłoby wdzięcznych, niektórzy mają problem ze znoszeniem cierpienia i bólu, a chyba jednak lepiej jest się uwolnić niż kogoś pętać :)
05-01-2021, 19:57
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Machidiel
Machidiel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 31
Znak Zodiaku:

Podziękowano 5 razy w 4 postach
(05-01-2021, 19:57)Sabre napisał(a): Machidiel, super rytuał, co sądzisz żeby jeszcze położyć karty 8 kielichów, śmierć, as mieczy? Dla przykładu? Żeby dodać energię z kart? Formułkę można ułożyć, będę miał chwile to się zastanowie, ewentualnie coś obgadamy temat :)
No popatrz, na to nie wpadłem  :lol:  8 kielichów na stówę, śmierć też dobra, ale ten as mieczy nic mi nie mówi :P

Cytat:Olimpia jakbyś zechciała się podzielić swoim rytuałem byłoby super, na pewno wiele osób byłoby wdzięcznych, niektórzy mają problem ze znoszeniem cierpienia i bólu, a chyba jednak lepiej jest się uwolnić niż kogoś pętać :)
Podpinam się pod prośbą ;)
05-01-2021, 20:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Poseidon Offline
Użytkownik

Liczba postów: 66
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 6
Podziękowano 12 razy w 8 postach
As mieczy często oznacza przeciecie czegoś, w tym wypadku przecina znajomość, ja go tak często odczytuje
05-01-2021, 20:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nightmare Offline
Śniąca

Liczba postów: 266
Reputacja: 4
Znak Zodiaku: Niedźwiedź
Świadome Śnienie

Podziękowano 14 razy w 9 postach
As mieczy. Liczba 1 to też początek. Miecze powietrze. Myśl. Intencja. Nowe pomysły. U mnie to tak wygląda przeważnie. Odcięcie pewnie też skoro miecze. Chyba że obok buławy to pewnie wzniecą ogień czy go wzmocnią. :D
06-01-2021, 19:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.