Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna › Magia Powietrza
Wyczuciem być powietrzem. (Podstawa podstawy)

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Kamiru Offline
Neofita

Liczba postów: 5
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Wyczuciem być powietrzem podstawa podstawy :
Nauczmy się czuć przepływ powietrza przez ,może i nie nasze ciało jeszcze, ale w okół naszego ciała. To nam zdecydowanie pomoże. 
1.Mianowicie najprościej otwórzmy okno tak, żeby był przeciąg. Zapamiętajmy to uczucie, kiedy wieje wiatr np. na twarzy czy też na na klatce, gdy nie mamy koszulki.
2. Odtwórzmy  przy uchylonym oknie (tak aby było prościej) to uczucie jeszcze raz, gdy powietrze wędrowało pomiędzy naszym ciałem fizycznym ( twarz, klatka piersiowa, ręce, nogi)
3. Praktykujemy aż nie wyzwolimy w sobie prawdziwego wiatru?? Nie doszedłem do tego jeszcze, ale ogólnie fajnie działa przy otwartym oknie, gdy jesteśmy z dala od niego wyobrażamy sobie, że ten wiatr z okna przepływa w okół nas
4. Przy zamkniętym oknie wyobrażamy sobie, że po prostu przeplywa w okół nas powietrze.  Najprościej jak dla mnie było  poczuć je na twarzy, jak wędruje z mojego torsu na tą moją twarz xd. Jednak można też w okół ręki i też jest spoko.
,, Pamiętajcie że to wiatr i trzeba się na nim trochę skupić bo jest ulotny :D " 
5 ,, prawdziwy wiatr " - zacznijmy od tego czym on tak na prawdę jest. Moim zdaniem może być wszystkim, bo istotą wiatru nie jest po prostu przemijanie? Nie wiem, ja po prostu płynę, a może lecę? Jest więcej pytań niż odpowiedzi, ale odczuć jest  już  mniej ;* ... Słabe to zakończenie. Czekam na komentarze...
25-03-2021, 00:26
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Irbis Offline
Obserwator

Liczba postów: 319
Reputacja: 11
Znak Zodiaku: Pogranicze Baran-Byk
Praktykowany rodzaj magii:
Nauki ścisłe, goetyka

Podziękowania: 54
Podziękowano 70 razy w 82 postach
RE: Wyczuciem być powietrzem. (Podstawa podstawy)
Wybacz, ale nie widzę tutaj żadnej magii.
25-03-2021, 21:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.