Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 25 Dalej »

Cześć!

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Cześć!
Autor Wiadomość
Hegenn Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Brakiem ego

Podziękowania: 0
Podziękowano 2 razy w 1 postach
Cześć!
Cześć,

Mam jakąś tam wiedzę z zakresu gnozy. Staram się zatopić w teraźniejszości, ale jest to po prostu trudne. Szczególnie w dzisiejszych czasach ciągłego i wszędobylskiego hałasu zjednoczenie się z ciszą zdaje się być sprawą z góry skazaną na porażkę. I dlatego aby uczynić te moje starania choć troszkę bardziej możliwymi, prawdopodobnymi, postanowiłem, że poszukam sobie osób podzielających moją pasję do wiedzy tajemnej i filozofii, aby czerpać od nich inspirację i motywację do dalszego rozwoju i aby móc się im tym samym odwdzięczyć. I tak znalazłem się tutaj.
Na chwilę obecną głównie zajmuję się zagadnieniem i praktyką bezwarunkowej miłości i akceptacji, bo wydaje mi się, że doświadczenie tej miłości bardzo zmieni moje podejście do siebie, własnej historii, jak i podejście do świata, czego w tym momencie potrzebuję. No i poza tym staram się jak najdłuższy czas w ciągu dnia przebywać w stanie samadhi, co ostatnimi czasy stało się prostsze niż było dotychczas, bo po prostu zacząłem lubić stan ciągłej uważności.
A gdy dwa w.w. tematy w zadowalającym dla mnie stopniu zgłębię, to chciałbym wziąć się za podróże astralne. Chociaż jeszcze nie przeglądałem forum, więc może w trakcie czytania go znajdę praktyki bardziej mnie zajmujące niż podróże astralne. Ale priorytetem jest miłości i samadhi.

Mam nadzieję, że moja obecność na tym forum będzie z korzyścią dla Was i dla mnie. Że będziemy mogli sobie nawzajem pomóc, dzieląc się swoimi doświadczeniami i wiedzą.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
30-03-2021, 16:21
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: BPW , Nikodem

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.