Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 26 Dalej »

Hejo :)

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Kitaminami Offline
Użytkownik

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Strzelec
Praktykowany rodzaj magii:
Zielarstwo

Podziękowania: 2
Podziękowano 1 razy w 1 postach
Witam. Jestem pracującą kobietą w wieku 20+ (dokładność zastrzeżona :P). Pochodzę z małej wioseczki otoczonej lasami mieszanymi ze wszystkich stron. Teraz jednak przeprowadziłam się do miasta. 
Od najmłodszych lat zainteresowana jestem magią, ziołolecznictwem, troszkę wicca i kulturą gotycką, ale dopiero po skończeniu szkoły zaczęłam na poważnie zbierać informacje na ten temat. Korzystam głównie z Internetu, nie znam osobiście nikogo, kto się tym interesuje -.-' Praktykę zaczęłam już jako osoba pracująca, robiąc amulety ochronne dla bliskich.

Co do hobby to wszystkiego po trochu: Dużo czytam (głównie Fantasy, kryminały i romanse, ale też pozycje dotyczące magii) i piszę (opowiadania, ale też pracuję nad spisaniem własnej Księgi Cieni). Słucham muzyki, próbuję hodować rośliny (z miernym skutkiem T^T), wyszywam krzyżykami, dziergam na drutach i szydełku, uczę się szyć ubrania (marnie ^.^') Uwielbiam gotować i piec, tym z resztą zarabiam na życie (pracuję w gastronomii :) ) Ostatnio zaczęłam wytwarzać różne kadzidła, napary, eliksiry lecznicze. Robię też proste kosmetyki, takie jak peelingi, kremy, mydła :shy:  

Cieszę się na naszą współpracę :D
08-05-2021, 01:14
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Nikodem
Adrianna Niedostępny
Pingwiniara

Liczba postów: 623
Reputacja: 15
Znak Zodiaku: Byk
Magia pingwinów

Podziękowania: 118
Podziękowano 111 razy w 65 postach
RE: Hejo :)
Cześć :) owocnego korzystania z forum :heart:
08-05-2021, 01:30
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kitaminami Offline
Użytkownik

Zielarstwo

Dziękuję za miłe przyjęcie :) Cieszę się, że tu trafiłam :)
08-05-2021, 01:41
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Poseidon Offline
Użytkownik

Liczba postów: 66
Reputacja: 2
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 6
Podziękowano 12 razy w 8 postach
Miło Cię poznać Kitaminami :D życzę samych sukcesów na drodze magicznej :D
08-05-2021, 09:06
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 420
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Panna
Naturalna

Podziękowania: 66
Podziękowano 48 razy w 35 postach
Witam ;)

"Ból po stracie jest tak silny, jak silna była więź"
08-05-2021, 12:04
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kitaminami Offline
Użytkownik

Zielarstwo

Hej, dzięki :* Właśnie tak sobie przeglądam forum w poszukiwaniu fajnych tematów, pod które mogę się jeszcze podczepić :)
08-05-2021, 12:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nilvan Offline
Wilczy Pan

Liczba postów: 204
Reputacja: 20
Znak Zodiaku: Panna
Wszystko po trochu ^^

Podziękowania: 18
Podziękowano 45 razy w 20 postach
Witamy, witamy i życzę miłego czasu na forum. ;)
09-05-2021, 18:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 58
Znak Zodiaku: Lew, Panna
Chaos, Pustka, Czas, Energia..

Podziękowania: 0
Podziękowano 3 razy w 3 postach
Witaj Kitaminami :) W kwestii umagiczniania obiektów neutralnych, mogę polecić (oprócz określenia skutków) dodanie ram czasowych trwania efektu (o ile już tego nie robisz ;) ) im więcej parametrów umagicznianego obiektu ustalisz manualnie (bez automatyki, chyba że automatyką to dla Ciebie chleb powszedni) to będą one efektywniejsze ;)

Przywitajcie się z Penteraktem, jest on bowiem istotą V wymiarową i lubi gdy na niego się patrzy :) jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego :przytul:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2021, 20:08 {2} przez Mordel.)
12-07-2021, 20:06
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Wysoki Mag Offline
Zbanowani

Liczba postów: 297
Znak Zodiaku:
Wysoka Magia

Podziękowania: 11
Podziękowano 38 razy w 24 postach
(08-05-2021, 01:14)Kitaminami napisał(a): Witam. Jestem pracującą kobietą w wieku 20+ (dokładność zastrzeżona :P). Pochodzę z małej wioseczki otoczonej lasami mieszanymi ze wszystkich stron. Teraz jednak przeprowadziłam się do miasta. 

Od najmłodszych lat zainteresowana jestem magią, ziołolecznictwem, troszkę wicca i kulturą gotycką, ale dopiero po skończeniu szkoły zaczęłam na poważnie zbierać informacje na ten temat. Korzystam głównie z Internetu, nie znam osobiście nikogo, kto się tym interesuje -.-' Praktykę zaczęłam już jako osoba pracująca, robiąc amulety ochronne dla bliskich.

Co do hobby to wszystkiego po trochu: Dużo czytam (głównie Fantasy, kryminały i romanse, ale też pozycje dotyczące magii) i piszę (opowiadania, ale też pracuję nad spisaniem własnej Księgi Cieni). Słucham muzyki, próbuję hodować rośliny (z miernym skutkiem T^T), wyszywam krzyżykami, dziergam na drutach i szydełku, uczę się szyć ubrania (marnie ^.^') Uwielbiam gotować i piec, tym z resztą zarabiam na życie (pracuję w gastronomii :) ) Ostatnio zaczęłam wytwarzać różne kadzidła, napary, eliksiry lecznicze. Robię też proste kosmetyki, takie jak peelingi, kremy, mydła :shy:  

Bądź pozdrowiona na początku swojej drogi!

Wybrałaś nie łatwe zainteresowanie, wymagające wielu wyrzeczeń, jeżeli traktować  poważnie Magię. Gdyby określić na chwilę obecną Twój stan, jesteś zbyt mocno przywiązana do poziomu 10 ki buław z tarota, trzeba wyjść z niej przez 9 kę buław do 8 ki. To wymaga interpretacji, ale to już przy innej okazji.
19-07-2021, 02:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.