Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Sprawy forum i ogłoszenia v
1 2 3 Dalej »

Dziesięciolecie Witchcrafta!

Strony (3): 1 2 3 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 4,880
Reputacja: 89
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 465
Podziękowano 346 razy w 414 postach
Witam Was Serdecznie! (nie, kiepsko wyszło jeszcze raz)

Droga Ekipo Witchcraft! Mam dla was bardzo ważne ogłoszenie! 
Evander - nasz ukochany, wspaniały administrator i wielkie wsparcie dla waszej ukochanej, wspaniałej administratorki, bez którego by sobie nie dała rady napisał mi, że... obchodzimy właśnie 10-lecie Witchcrafta! (fajerwerki i konfetti proszę)

Forum powstało dokładnie 27.08.2011 na darmowym serwerze pun.pl - istnieje zresztą do dziś: [font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif] www.witchcraft.pun.pl[/font]

[font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif]Wielu z Was, którzy są z nami od początku myślą, że to była pierwsza edycja forum! Nie do końca... tak naprawdę wcześniej istniało forum "Po drugiej stronie lustra", ale to było dno i wogóle masakra - dlaczego ono nie wyszło? Bo niby miałam pomysł... ale hmm większość treści było tak inne fora tzn. kopiuj/wklej, tak naprawdę ono miało być testowe co i jak... Witchcraft miał być inny. Miał być odpowiedzią na internetowe śmieci, na tych wszystkich wyrzutków internetowych, którzy nie mieli gdzie się podziać po tym jak magowie z zaawansowanym egocentryzmem ich traktowało zapominając, że przecież sami również zaczynali! Pamiętałam jak to było, kiedy nie było internetu, ani ezo książek w Empiku czy bibliotek... swoje wszystkie szalone plany i mega niebezpieczne działania (z których dziś się 7śmieje). Miałam talent i farta, przeżyłam głównie dzięki talentowi tak naprawdę... to co odwalała mała Olimpia to zdecydowanie nie był dobre pomysły. ^^' A moja mama wiedźma nie miała ochoty dzielić się ze mną rodzinną wiedzą pfff... chciała dla mnie innego życia, bez magii. No ale sorry, nie wyplenisz tego co jest we krwi. [/font]

[font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif]Witchcraft miał dwóch założycieli - mnie i wilka1610, (pamiętajcie jak coś robicie ze swoim partnerem, niech wszystkie dokumenty będą na Was! ^^' ). Pisaliśmy na forum własne oryginalne artykuły i opisywaliśmy własne doświadczenia, przybywało nas coraz więcej - początek był całkiem niezły, gdyż już wtedy byłam całkiem znana wśród osób ezo i razem budowaliśmy pierwsze artykuły, a że były niepowtarzalne i wartościowe to szybko dołączały do nas coraz to nowe osoby. Czy spodziewam się, że Witch w szybkim czasie będzie na pierwszych stronach Google, zdetronizuje największe wówczas fora i strony ezoteryczne, stanie się najpopularniejszym forum ezoterycznym na Polskiej scenie ezoterycznej? Nie. Miałam 17 lat (teraz mam 28). [/font]

[font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif]Forum miało przez ten czas swoje wzloty i upadki... była druga edycja Witcha i obecna tzn. trzecia - z każdą edycją Witch był coraz lepszy, piękniejszy i potężniejszy. Witch zawsze kiedy upadał to powstawał jak feniks z popiołów - dlatego właśnie feniks jest naszym herbem. Zawsze stoimy i się odradzamy. [/font]

[font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif]W pewnym momencie Witch przestał być moim oczkiem w głowie, prowadzenie forum na takim poziomie jak było to kilka lat temu pochłaniało naprawdę mnóstwo pracy - niektórzy mogą pamiętać, jak Oli ciapała od kilku do kilkudziesięciu postów na dzień, nawet w Sylwestra. Cierpiało na tym moje życie prywatne i... ludzie są strasznymi niewdzięcznikami. Straciłam motywację i po prostu forum zeszło na dalszy plan co odbiło się też na popularności i wartości Witcha. [/font]

[font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif]Co dalej? Szykuje czwartą edycję Witcha. Czasem wybieram między pisaniem nowego kodu, a pisaniem na forum - nie jest to łatwy wybór. Nie mam za dużo czasu, więc czwarta edycja na pewno nie wyjdzie szybko - ale jak już wyjdzie to obiecuje, że wam kapcie z nóg pospadają! Dziękuję w szczególności moim testerom nowej edycji Witcha - zawsze mi coś podpowiedzą, dadzą inne spojrzenie na projekt i wprowadzą zmiany. [/font]

[font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif]No ale dobrze! Do meritum! Kochani moi! W ramach dziesięciolecia Witcha ogłaszam konkurs![/font]
[font=verdana, geneva, lucida, "lucida grande", arial, helvetica, sans-serif]Napiszcie co najbardziej w lubicie w Witchcrafcie, najlepsza odpowiedź zostanie nagrodzona "bonem" na wróżby u Olimpii (tak, to ja) o wartości - 10 pytań/rozkładów. [/font]

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
21-08-2021, 18:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Mięta , Evander , Nilvan , tupajda , Nikodem , Luna_90
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 154
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lew
magia spontaniczna

Podziękowania: 34
Podziękowano 19 razy w 15 postach
RE: Dziesięciolecie Witchcrafta!
Lubię to, że nikt się ze mnie nie śmieje, tutaj przeczytam coś mądrego oraz jest sympatycznie. Zwłaszcza na Shoutboxie.
Pozdr.
21-08-2021, 19:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia , Sh3
Mięta Offline
Matka Boska Napalmowa

Liczba postów: 128
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Jedenasty

Podziękowania: 36
Podziękowano 12 razy w 10 postach
Wszystkiego najlepszego dla administracji oraz użytkowników - byłych, obecnych i przyszłych :)
21-08-2021, 19:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 139
Podziękowano 116 razy w 78 postach
Powodów jest wiele. To, że można tu znaleźć wartościową wiedzę, gdy poszuka się w przepastnych zbiorach postów. To, że są tu ludzie pomagający w sposób mądry - pokazują w którą stronę trzeba iść, a nie podają rozwiazań na tacy. To, że każdy jest tu witany jak czlonek rodziny, magicznej rodziny - to jak jest postrzegany potem, zależy tylko od niego samego. Te i niewymienione powody sprawily, że nadal tu jestem i z przyjemnościa pozostaję.

--
Wystarczy być sobą.
21-08-2021, 23:03
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Merid♡ , Olimpia
BPW Offline
Uzdrowiciel

Liczba postów: 393
Znak Zodiaku: Panna
Uzdrawianie

Podziękowania: 41
Podziękowano 29 razy w 24 postach
Kocham to forum bo jest wyjątkowe. Ma w sobie... COŚ. Ma duszę. Wszyscy administratorzy, właścicielka, moderatorzy, użytkownicy, wtajemniczeni nie są sztuczni.

Tutaj mogę być sobą. Mogę wygłaszać swoje poglądy, a zamiast hejtu mogę się spodziewać "szczerej krytyki". :D
Jestem tu niecały rok, a już kiedy wchodzę na internet to pierwsze co robię to wchodzę na witcha.

Macie przepiękną historię. Olimpia, ja też mam forum w serwisie pun, ale nie mogę się z wami równać. To forum jest czymś więcej. Jest zbudowane nie tylko na zerach i jedynkach. Jest zbudowanę na pasji użytkowników oraz administracji (moderacji też - nie zapomniałem :))

Pozdrawiam,
BPW

"Ból po stracie jest tak silny, jak silna była więź"
22-08-2021, 10:26
Znajdź Posty Odpowiedz
Evander Offline
Wikkid Wizzy

Liczba postów: 964
Reputacja: 72
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 80
Podziękowano 293 razy w 175 postach
Amorte,

Za to, że istnieje tak długo. Jakkolwiek dziwnie to nie brzmi.

Podejrzewam, że spokojnie będzie istnieć jeszcze ze 20 lat... jak nie dłużej.

Everything that has a (born) beginning has an end (in death).

"Zaprawdę, Moc jest krewną konieczności,
 i przychodzi, gdy człowiek jej pragnie" - Pitagoras
22-08-2021, 23:58
Znajdź Posty Odpowiedz
wolfram Offline
Użytkownik

Liczba postów: 5
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 4 razy w 3 postach
Ooo, miałem w rozwoju forum swój drobny udział :), życzę kolejnych dziesięciu lat. :)
06-09-2021, 11:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 4,880
Reputacja: 89
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 465
Podziękowano 346 razy w 414 postach
Taak, pamiętam Wolframa. <3
Nasz techniczny, który nie raz uratował i postawił forum.
Macie mysiaki czas jeszcze do wtorku. Potem będę wyłaniać zwycięzców.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
11-09-2021, 11:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Merid♡ Offline
W♡l♡cz♡a!

Liczba postów: 835
Reputacja: 10
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 144
Podziękowano 40 razy w 30 postach
No dobra to ja też.

Przy Was mogę być sobą :) i to jest w sumie najlepsze :heart:

A jak mam problemy czy wątpliwości nie każecie mi spadać na drzewo tylko cierpliwie tłumaczycie i pokazujecie różne rozwiązania.

PS- no i czat jest zajebisty :D

"Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko."
11-09-2021, 14:08
Znajdź Posty Odpowiedz
Adrianna Niedostępny
Pingwiniara

Liczba postów: 577
Reputacja: 12
Znak Zodiaku: Byk
Magia pingwinów

Podziękowania: 69
Podziękowano 74 razy w 44 postach
Dorzucę się do puli, żeby nie było, że nie kocham, bo kocham!

Uwielbiam za najlepszy czat i świętej pamięci radio, za którym tęsknię do dziś! za to, że i tak zawsze tu wracam, choćbym odwędrowała bardzo, bardzo daleko :) i za to że mnie znosicie cierpliwie
Duży kawałek mojej historii (magicznej i nie) na zawsze w serduszku! Aż mi się wspomnienia włączyły :D
11-09-2021, 14:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Strony (3): 1 2 3 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.