Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 7 Dalej »

Rytuał miłosny na osobę innej orientacji seksualnej

Strony (2): 1 2 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Indigo Witch Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Magia miłosna i uzdrawiająca

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Witam wszystkich Wiccan :) Mam pewien problem, który dręczy mnie już od dłuższego czasu. Otóż zakochałam się w mężczyźnie, który twierdzi, że jest homo, (nie jestem w 100% pewna czy nie jest bi). Zrobiłam na niego rytuał na poprawę więzi i egipski z pomocą pewnej rytualistki, która ma wiele pozytywnych opinii na 1 forum, a na innym negatywne. Nie wiem, czy rzeczywiście jest profesjonalna w fachu czy to oszustka. Jednak przychodzę tu z innym zapytaniem. Czy wgl istnieje szansa, żeby za pomocą rytuału miłosnego osoba homo albo bi zakochała się w osobie hetero? Robić sobie nadal nadzieje? Ta rytualistka wierzy, że to możliwe i każe mi czekać, ale są osoby doświadczone w magii, które twierdzą, że w przypadku homoseksualisty żaden rytuał nie zadziała :(
11-09-2021, 00:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 420
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Panna
Naturalna

Podziękowania: 66
Podziękowano 48 razy w 35 postach
RE: Rytuał miłosny na osobę innej orientacji seksualnej
W zasadzie "nie ma rzeczy niemożliwych" są jedynie trudniejsze i łatwiejsze, a to jest ta trudniejsza i bardziej pracochłonna / skomplikowana.
Pozdrawiam,
BPW

"Ból po stracie jest tak silny, jak silna była więź"
11-09-2021, 09:32
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
Z kilkoma z użytkownikami mam bliski kontakt. O tym poście dowiedziałam się od kolegi, który jest homoseksualny - zaraz napisał "co za nienormalna osoba, jak tak można" i porównał to do narzucania siłą religii katolickiej podczas średniowiecza. I ma rację.

Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby magią zmieniać komuś orientację seksualną... co wogóle trzeba mieć w głowie żeby naginać wolę innych do naszej? ...  Jeszcze o ile mogę przegryźć jakoś uroki miłosne, (które i tak tępie) to zmiana orientacji to już jest poniżej pasa. Gdyby nie fakt, że moja ranga zobowiązuje to bym w tym momencie naprawdę z dumą bym zarobiła bana. Serio - choć nie życzę nikomu źle, to w momencie kiedy słyszę, że takie osoby zarobiły jakąś klątwę czy coś - uważam, że dostały to na co zasługują i nie pomagam im. 

Weźcie kupcie sobie jakąś lalkę czy marionetkę jak chcecie robota co wykona każdy wasz rozkaz i będzie mu się wydawało, że was kocha. Serio, gardzę tym - delikatnie mówiąc.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
11-09-2021, 11:05
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Adrianna , Merid♡ , tupajda
Adrianna Niedostępny
Pingwiniara

Liczba postów: 623
Reputacja: 15
Znak Zodiaku: Byk
Magia pingwinów

Podziękowania: 118
Podziękowano 111 razy w 65 postach
Można.
Można też zrzucić na czyjąś matkę lub psa wszystkie choroby świata by osoba to oglądała i się męczyła.
Można kogoś spętać z najgorsza szumowiną. Czasami to jesteśmy my sami.

Czy Wam naprawdę niektórym już rozum odjęło? Jak trzeba nie szanować drugiego człowieka i wmawiać sobie, że się go kocha, żeby coś takiego przez myśl przeszło? I to oczywiście niech ktoś mi zrobi. Rytualista. Rytualistka. Nauczyciel. Pomusz.

Ale żeby ktoś się tak zainteresował jak się za magie zabrać. Od czego zaczynać. Jakie książki czytać. Ile medytować. Co to jest stan alfa. Podstawowa ochrona. To już nie. Tylko zniewolić człowieka. Idź do gangu, zapłać. Zastrzelą go i nie będzie koliło w oczy, że ktoś chodzi po świecie i ma prawo cię nie chcieć.
To jest naprawdę to samo

Mówię z własnego doświadczenia i nie tylko do autorki posta. Weźcie ludzie włączycie myślenie. Bardzo popularne hasło ostatnio i wreszcie się przydało.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2021, 12:07 {2} przez Adrianna.)
11-09-2021, 11:25
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia , tupajda , Mięta
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 420
Znak Zodiaku: Panna
Naturalna

Podziękowania: 66
Podziękowano 48 razy w 35 postach
Ja nic nie proponuję. Tylko mówię że to jest możliwe.

"Ból po stracie jest tak silny, jak silna była więź"
11-09-2021, 11:59
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Wysoki Mag Offline
Zbanowani

Liczba postów: 297
Znak Zodiaku:
Wysoka Magia

Podziękowania: 11
Podziękowano 38 razy w 24 postach
Dlatego najlepiej mieć własne zdanie niezależne od cudzych opinii, bo i tak to my ponosimy odpowiedzialność, a lepiej żeby to było nasze niż cudze, za co odpowiadamy tylko my!

Można oczywiście od kogoś zapożyczyć myśl, ideę, ale przepuścić przez siebie dogłębnie, a nie powierzchownie.

"Grzech" podejmowania tylko łatwych sytuacji, odbija się nam potem czkawką i uzależniamy się od innych, którzy stają się autorami naszego życia, a nie my sami.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2021, 12:22 {2} przez Wysoki Mag.)
11-09-2021, 12:21
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Evander Offline
Wikkid Wizzy

Liczba postów: 1,039
Reputacja: 73
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 93
Podziękowano 356 razy w 211 postach
Amorte,

Można i da się.

Zanim jednak się to zrobi, a stan zauroczenia kimś i pożądania skutecznie zaburza prawidłowy osąd sytuacji - zanim się to zrobi, polecam skonsultować się z dobrym tarocistą, czy też systemem wyroczni, czy warto.

Może się okazać, że napocimy się nad rytuałem, a on wyjdzie. Ale relacja nie będzie taka fajna, jak byśmy chcieli.

Co wtedy? Wtedy możemy utknąć w niefajnej relacji.
Wybór życiowego partnera, nawet tymczasowego, jest czymś co ma duży wpływ na życie człowieka i polecam naprawdę rozłożyć na to karty zanim się dokona tego wyboru.

Everything that has a (born) beginning has an end (in death).

"Zaprawdę, Moc jest krewną konieczności,
 i przychodzi, gdy człowiek jej pragnie" - Pitagoras
11-09-2021, 12:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Merid♡ , Machidiel , tupajda
Machidiel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 31
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 8
Podziękowano 5 razy w 4 postach
(11-09-2021, 00:15)Indigo Witch napisał(a): Witam wszystkich Wiccan :) Mam pewien problem, który dręczy mnie już od dłuższego czasu. Otóż zakochałam się w mężczyźnie, który twierdzi, że jest homo, (nie jestem w 100% pewna czy nie jest bi). Zrobiłam na niego rytuał na poprawę więzi i egipski z pomocą pewnej rytualistki, która ma wiele pozytywnych opinii na 1 forum, a na innym negatywne. Nie wiem, czy rzeczywiście jest profesjonalna w fachu czy to oszustka. Jednak przychodzę tu z innym zapytaniem. Czy wgl istnieje szansa, żeby za pomocą rytuału miłosnego osoba homo albo bi zakochała się w osobie hetero? Robić sobie nadal nadzieje? Ta rytualistka wierzy, że to możliwe i każe mi czekać, ale są osoby doświadczone w magii, które twierdzą, że w przypadku homoseksualisty żaden rytuał nie zadziała :(

Rytuały miłosne najlepiej działają wtedy, gdy wiesz, że dana osoba coś do Ciebie czuje. Podkręcenie uczucia plus usunięcie blokujących okoliczności (odległość, przekonania tej osoby, traumy) jest jak najbardziej fair.
W przypadku osoby o przeciwnej orientacji da się - ta osoba coś poczuje i będzie zdziwiona, że do płci przeciwnej. Ale czy coś z tym zrobi, czy nie - to już wolna wola tej osoby.
Można oczywiście wpłynąć na wolę tej osoby, ale to już będzie czarna magia. Wszelkie uroki umysłu są jak najbardziej spoko, gdy np. ktoś Ci stoi na drodze, przeszkadza, uprzykrza życie. Ale weź pod uwagę, że mówisz o miłości. Czyli o czymś, co powinno wypływać samoistnie z tamtej osoby. Jeżeli zmusisz kogoś, by Cię pokochał, to tak jakbyś założyła przysłowiową obrożę na szyję. Będzie Cię kochać i nienawidzić, odchodzić i wracać, zdradzać i przepraszać. Zwariujesz, serio mówię.
11-09-2021, 15:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Adrianna
Merid♡ Offline
W♡l♡cz♡a!

Liczba postów: 955
Reputacja: 13
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 181
Podziękowano 87 razy w 56 postach
Jestem hetero w 100%. Kobiety w ogóle mnie nie kręcą, kręci mnie testosteron. Dużo testosteronu.
Gdyby teraz jakaś babka postanowiła zrobić ze mnie lesbijkę wyrządziłaby mi niesamowitą krzywdę. To by było tak bardzo sprzeczne z moim "ja".
Pomyślałaś o tym facecie? Jak on by się czuł w tym wszystkim?
Czy by mu psycha nie siadła?

"Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko."
11-09-2021, 15:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Wysoki Mag Offline
Zbanowani

Liczba postów: 297
Znak Zodiaku:
Wysoka Magia

Podziękowania: 11
Podziękowano 38 razy w 24 postach
(11-09-2021, 15:42)Merida napisał(a): Jestem hetero w 100%. Kobiety w ogóle mnie nie kręcą, kręci mnie testosteron. Dużo testosteronu.
Gdyby teraz jakaś babka postanowiła zrobić ze mnie lesbijkę wyrządziłaby mi niesamowitą krzywdę. To by było tak bardzo sprzeczne z moim "ja".
Pomyślałaś o tym facecie? Jak on by się czuł w tym wszystkim?
Czy by mu psycha nie siadła?

Ojej to jeszcze takie istnieją, które nie ukrywają się ze swoją hetero-orientacją i pragną testosteronu? Jakie to budujące i pobudzające! A gdyby jakiś facet chciał tak na Ciebie podziałać, to też wyrządziłby ci niesamowitą krzywdę?  Byś to zaakceptowała, psyche chyba by Ci nie siadła?
11-09-2021, 18:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): 1 2 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.