Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 26 Dalej »

Hejka!

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Hejka!
Autor Wiadomość
dvst Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Skorpion
Praktykowany rodzaj magii:
-

Podziękowania: 2
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Hejka!
Hej, cześć i czołem!

Mam na imię Marta, mam prawie 21 lat i jestem całkowicie nowa zarówno na tym forum jak i w temacie magii. Wiem bardzo niewiele, a moja wiedza pochodzi głównie z historii znajomej i jej doświadczeń. Aczkolwiek! Moja chęć posiadania większej wiedzy wygrała i postanowiłam zrobić tutaj konto żeby trochę się poduczyć. :) Moim skromnym zdaniem, wydaje się to niezmiernie ciekawe i mam przeczucie, że jest to coś, czym powinnam się zająć. Jakby przemawiało do mnie na wyższym poziomie, że tak powiem.

Będzie mi również niezmiernie miło, jeżeli ktokolwiek byłby chętny pomóc mi chociaż w małym stopniu, ewentualnie polecić jakieś książki na ten temat(najlepiej jeżeli byłyby dostępne w formacie pdf lub możliwe do kupienia w UK, jako że tu mieszkam i w najbliższym czasie nigdzie się nie wybieram). Co prawda zawsze mogę po prostu przeleciec całe forum, ale zdecydowanie z pomocą byłoby mi wygodniej i szybciej. 

Mam nadzieję, że przyjmniecie mnie ciepło pomimo bycia całkowitą nowicjuszką! :P
14-10-2021, 03:00
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nilvan Offline
Wilczy Pan

Liczba postów: 204
Reputacja: 20
Znak Zodiaku: Panna
Wszystko po trochu ^^

Podziękowania: 18
Podziękowano 45 razy w 20 postach
RE: Hejka!
Hej, witamy cieplutko.
Forum jest zdecydowanie wszechstronne i możesz znaleźć wiele informacji o różnych systemach, technikach i też personalne uwagi użytkowników.

Chat jest praktycznie zawsze aktywny, więc tam też możesz zawitać i pytać innych.

Na razie lepiej nie szukać nic konkretnego jeśli chodzi o książki i pdfy, a najlepiej przejrzyj wątki na forum i zobacz co ciebie ciekawi bardziej.

I pamiętaj o trzech najważniejszych rzeczach.

Nie ma głupich pytań, możesz śmiało pytać innych wszyscy mieliśmy swoje początki.
Nie ma żadnego jedynego systemu, ani jednej ścieżki, więc też się nie martw o podchodzeniu do różnych rzeczy.
Nie siedzimy też tutaj w zamkniętych ideologiach oraz wierzeniach, każdy ma prawo do swojego własnego światopoglądu i my wszyscy badamy i także na przestrzeni czasu zmieniamy swoje poglądy.

Tak czy owak witamy na forum. ;D
14-10-2021, 10:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Adrianna Niedostępny
Pingwiniara

Liczba postów: 623
Reputacja: 15
Znak Zodiaku: Byk
Magia pingwinów

Podziękowania: 118
Podziękowano 111 razy w 65 postach
Witaj :)
O ciepłe przyjęcie się nie martw. Pytaj, czytaj i poszerzają wiedzę. Znajdź coś co cię interesuje na początek. Potem przyjdzie czas na książki. Ja mam pełno pdfow, więc w razie czego wal jak w dym, postaram się pomóc.

Baw się dobrze z nami
14-10-2021, 11:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
dvst Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Skorpion
-

Podziękowania: 2
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Dziękuję bardzo! Bardzo się cieszę za takie miłe powitanie. :)
14-10-2021, 12:44
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.