Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 7 Dalej »

nie wiem jak ugryźć temat

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
nie wiem jak ugryźć temat
Autor Wiadomość
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 420
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Panna
Praktykowany rodzaj magii:
Naturalna

Podziękowania: 66
Podziękowano 48 razy w 35 postach
RE: nie wiem jak ugryźć temat
A ja powiem tak, wszyscy macie racje.

Rzecz nie leży w energii, lecz niestety w psychice tych facetów. Po prostu pochodzą zapewne nie z normalnych rodzin, tylko z rodzin zapracowanych. Nie potrafią ukazywać uczuć ponieważ nikt ich tego nie nauczył (bo nikt nie miał czasu).

A jeśli nie to, to może szukaja ideału który nie istnieje, bo zakochać się to znaczy zakochać się w osobie i jej także wadach. I zaakceptowani ich. W skrócie nie zasługują na ciebie bo się jeszcze wielu z nich nie obudziło.
Nie poddawaj sie i szukaj cierpliwie :D

Pozdrawiam,
Ɓρω

"Ból po stracie jest tak silny, jak silna była więź"
28-01-2022, 08:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Cabotine Offline
Użytkownik

Liczba postów: 41
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Biała Magia, Tarot

Podziękowania: 14
Podziękowano 14 razy w 7 postach
Ɓρω, dzięki za dobre słowa. Były mi dzisiaj potrzebne :) Pozdrawiam

w kocich oczach widać wszechświat
28-01-2022, 19:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
LittleBigGinger Offline
Użytkownik

Liczba postów: 24
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lew
Cosmic Witch

Podziękowania: 1
Podziękowano 12 razy w 6 postach
Ja bym zaryzykowała pytanie "czy kochasz samą siebie?"

często szukamy miłości od innych kiedy brakuje nam miłości do samego siebie i często te osoby nie są nami zainteresowane, ale kiedy nauczymy się kochać samego siebie wtedy propozycje zaczynają pojawiać się ze wsząd.

jeśli nie jesteś pewna czy kochasz samą siebie, zadaj sobie kilka pytań: jak często mówisz sobie komplementy?, jak często dbasz o siebie?, czy jesteś dla siebie wyrozumoała i troskliwa? czy akceptujesz swoje wady? Czy dbasz o siebia tak jak dbałabyś o drugą osobę?

jeśli kochasz siebie to twoja aura tym emanuje i sprawia że ludzie postrzegają cię jako bardziej atrakcyjną partnerkę, ponieważ wychodzisz z pozycji dostatku miłości, i masz się czym dzielić, a jeśli nie kochasz siebie, i wychodzisz z pozycji niedostatku, nie masz sie czym dzielić i jesteś odbierana trochę jak pasożyt

jako osoba z niedoborem przyciągasz sobie podobnych ludzi, i tak samo jak masz dostatek miłości tez przyciągasz sobie podobnych

idealna równowaga jest wredy kiedy obie strony są w pozycji doatatku, dzielą się między sobą miłością

pieknie jest to zaprezentowane na karcie dwójki kielichów gdzie dwoje ludzi ma kielichy pełne emocji i dzielą się nimi w idealnej równowadze

każdy z nas ma taki kielich i powinien dbać by był pełen dobrych rzeczy, i trzeba sie też nauczyć żeby nie inwestować uczuć tam gdzie nie mamy szansy dostać tego samego, kiedy ty masz pełen kielich o wlewasz komuś do pustego to albo on będzie miał pełen a ty pusty i odejdzie bo się "nachapał" albo ma dziurawy kubek i wszystko ucieknie i oboje zostaniecie z niczym

miłość to taka rzecz, że jak się ją z kimś dzieli (nie mylić z oddawaniem) to się ją wtedy mnoży

intuicja podpowiada mi że musisz to usłyszeć, i jestem przekonana że kiedy twój kielich się napełni pojawi się w twoim życiu ktoś, kto będzie z tobą dzielił się po równi

Większość czarownic nie wierzy w bogów. Wiedzą naturalnie, że bogowie istnieją. Czasami ubijają z nimi różne interesy. Ale nie wierzą w nich. Zbyt dobrze ich znają. To tak jakby wierzyć w listonosza.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2022, 03:50 {2} przez LittleBigGinger.)
04-02-2022, 03:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Adrianna , Nikodem , Cabotine
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.