Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Powiązane z magią › Pytania i problemy v
1 2 3 4 Dalej »

Coś z dzieckiem

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Coś z dzieckiem
Autor Wiadomość
Zakłopotana Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Poszukuję pomocy

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Coś z dzieckiem
Jakie mogą być oznaki tego że dziecko nawiedza duch ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-09-2022, 19:49 {2} przez Zakłopotana.)
20-09-2022, 19:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 678
Podziękowano 605 razy w 577 postach
RE: Coś z dzieckiem
Zazwyczaj o tym po prostu mówi.
Mój syn ciągle mówił o jednej dziewczynce, że się z nią bawi itp. a potem jak się pokłócili o zabawkę, to mówił, że go straszy i robi wredne żarty i się bał - wtedy już cała rodzina wiedziała, że to nie była koleżanka z klasy, tylko duch. Ogólnie mój młodszy syn widzi duchy, ale... nie odróżnia ich od żywych w sensie... on jest chyba za mały, żeby to ogarnąć. I często mnie pyta czemu ten Pan się tak patrzy, albo czemu jest tak ubrany czy że coś powiedział i on kompletnie nie ogarnia, że to ktoś zmarły. Mówiłam mu, że to duch kilka razy... ale on zawsze jest zdziwiony i nigdy nie rozróżnia. ^^'

Ogólnie... to że ktoś umarł i stracił swoje ciało, nie znaczy, że to zła osoba... do mojej koleżanki (dziś jest dorosła) przychodziła Natalia, która od razu powiedziała jej, że nie żyje, powiedziała jak umarła itp. no i gadały razem i dotrzymywały sobie towarzystwa. Natalia była samotna i cieszyła się, że moja koleżanka ją widzi i że chce z nią rozmawiać. 

Oznaki tego, że jest duch... no są tak naprawdę różne, zależy jaki duch i czy to duch czy inny byt? Ja sama jak byłam mała byłam magnesem na duchy - ale ja akurat nie wspominam tego dobrze. ^^' Jednak każdy przypadek ma jeden wspólny mianownik - dziecko Ci o tym powie. Myślę, że będzie łatwiej jak opiszesz swoją sytuację... choć myślę, że już znasz odpowiedź na swoje pytanie, tylko szukasz potwierdzenia.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
20-09-2022, 20:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.