Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Uzdrowienie
Rzucenie palenia

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Rzucenie palenia
Autor Wiadomość
Santiago Offline
seeker of truth

Liczba postów: 51
Znak Zodiaku: Scorpio
Praktykowany rodzaj magii:
chyba wampiryzm

Podziękowania: 7
Podziękowano 12 razy w 11 postach
Rzucenie palenia
"(...)Co więcej, dzięki starannym pomiarom cząstek subatomowych wiemy, że mogą one być w wielu różnych miejscach jednocześnie – jest to ogólnie znany zagadkowy fakt leżący u podstaw fizyki kwantowej. Skoro więc jestem zbudowany z takich właśnie cząstek, to może również ja, tak jak one, mógłbym być jednocześnie w dwóch miejscach?"

fragment książki "Nasz matematyczny wszechświat", autor: Max Tegmark

Istnieją naukowe podstawy by wierzyć we wszechświaty równoległe. Badania nad takimi teoriami to już nie tylko dziedzina paranauki, ale poważne naukowe dociekania. Chciałbym w tym wątku zaprezentować swoją autorską metodę rzucania nałogu papierosowego z wykorzystaniem dwóch zjawisk: istnienia wszechświatów równoległych (przeszłości, przyszłości i teraźniejszości) oraz wampiryzmu energetycznego. Ale spokojnie, nie będziemy nikogo krzywdzić.

Metodę przetestowałem na sobie, paliłem papierosy prawie 13 lat. Próbowałem rzucając palenie posiłkować się różnymi minerałami, wisiorkami kupowanym w sklepach ezoterycznych, pastylek nikotynowych oraz preparatów na bazie cytyzyny. Bezskutecznie ...

Najlepsze były pastylki nikotynowe ale one działają tylko tak długo jak długo się je bierze, no ale są i tak bezpieczniejszym rozwiązaniem od elektronicznych papierosów.

Do rzeczy:

Trzeba przygotować sobie swoje własne zdjęcie z okresu gdy nie paliło się papierosów, ja wykorzystałem swoje zdjęcie z okresu trzeciej klasy liceum. Patrząc na swoją postać na zdjęciu
po prostu wyobrażać sobie jak się tego osobnika drenuje z energii, niczym rasowy wampir energetyczny. Zabieg ten powinien przywrócić w nas utraconą zdolność do kontrolowania nałogu (popalałem w tym okresie okazjonalnie na imprezach ale nie było wtedy mowy o wypalaniu paczki papierosów dziennie).

To tyle, mam nadzieję że ta technika pomoże innym zbłąkanym umysłom wyjść na prostą.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2022, 21:16 {2} przez Santiago.)
24-12-2022, 19:03
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: patrykisdead
lisa Offline
Szczotko-zmiotka

Liczba postów: 367
Reputacja: 4
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Biała magia

Podziękowania: 63
Podziękowano 29 razy w 27 postach
RE: Rzucenie palenia
Brzmi to trochę brutalnie.
24-12-2022, 23:34
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.