Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 23 Dalej »

Warding (totemy ochronne?) - co to?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 65 razy w 50 postach
Jak już się domyślacie dalej "nie mam psychy" by zacząć działać coś konkretnego w magii, mimo, że postanowiłem na nowy rok przestać się bać i zacząć działać (dlaczego się boję? bo już kilka razy w życiu przyciągałem byty. Poza tym co chwila gdzieś słyszę czy gdzieś czytam, że łatwo coś spieprzyć i można np. zgłupieć)

Jednakże - ponieważ dostałem już konkretną odpowiedź, że karty powinienem po 6-ciu latach (po przyciąganiu bytów) oczyścić nigdzie indziej już żadnej odpowiedz na ten temat nie dostałem, ale zapytałem na anglojęzycznym dsc o to jak się nie bać (tak, oczyścić kart. dziwne, prawda? to tylko uraz).
Dostałem odpowiedź, że nie powieniem bać się oczyszczania, a raczej ono jest wskazane. Jednakże napisał mi człowiek o wardowaniu.
I tylko tyle. Dostałem tylko link by o tym poczytać.

A konkretnie:

Warding

This is something a lot of practitioners don’t think of setting up before starting their work with the occult and witchcraft. If you don’t have wards already set up at this point you should do a full house/space and body cleanse before setting one up. This is a form of protection in place to automatically snuff out unwanted negativity, entities, & curses that come your way. Most don’t think of setting wards up until something happens to them, such as a curse from another practitioner or a negative entity that has made its way into their home/space. Think of it as a protective bubble around you and your home/space that keeps out everything you want to stay out. You should update your wards every month to a few months to keep them as strong as possible and to keep you as protected as possible.

There can be wards for many different purposes and areas of practice. Wards can be set up for the astral before projecting, dreams if you are getting nightmares, yourself to keep negativity & curses away, and your home/space to keep any unwelcome entities/negativity out. No matter what you are using wards for there are many methods you can use, these methods are on the internet for you to look up at any time. Here are some wards for you to use:

(tu niżej są linki do przykładowych wardów)

Jeśli kogoś interesuje - to źródło jest tu .

Spojrzałem przelotnie na yt, ale dalej tego nie rozumiem.

Także konkretnie - czym są te wardy? Jak ich używać? Czy są gdzieś tutoriale po polsku?
Jest ogólnie sens używać? (na razie jedyne co robię to tylko mrop, wizualizację i afirmacje. Czasami się oczyszczam światłem).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2023, 22:45 {2} przez Zefir.)
03-01-2023, 22:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.