Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
1 2 3 4 5 … 23 Dalej »

Dręczenia przez byty seksualne lub manipulacja przez magię

Strony (2): 1 2 Dalej »
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
MKW3 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
.

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Witam serdecznie . Piszę na forum w sprawie porady/pomocy w sprawie dręczenia seksualnego oraz podejrzenia silnie działającej klątwy przejmującą moje ciało.

Od dłuższego czasu dręczą mnie byty seksualne które są widoczne , coś cały czas koło mnie lata ( występują widoczne załamania energii oraz zarysy bytu. ) Zwróciłem się z pomocą do pani która oczyszyściła wszystko co mogła ( było tego całkiem sporo). Lecz moje samopoczucie nie uległo zmianie , dalej czuję na swoim ciele dłonie , pocałunki oraz bardzo silny ból w okolicach głowy który stara mi się narzucać  co mam robić . Mam wrażenie że to swego rodzaju dręczyciel , który zamieszkał w ciele . Dodam że gdy zamknę oczy i ruszę głową w prawo i w lewo widzę oczy , a po chwili to ucieka w prawo lub w lewo i chce mi od środka rozwalić głowę . Kości mi strzelają w głowie i twarzy , sprawia to wrażenie że próbuje mnie to uszkodzić . Podobno żyjąca kobieta która zna się na rzeczy sterowała moim ciałem oraz została podpięta pod członka . Wszystko zostało oczyszczane lecz moje samopoczucie nie uległo polepszeniu . . , dodam tylko że to widzi to co ja , jest zemną od kiedy wstaję rano do nocy gdy kładę się spać i nie daje mi spokoju , czuję czasem że chodzi mi po ciele i się do mnie przyczepia i siedzi na mnie .Piszę ten post prosząc o poradę co w takiej sytuacji robić , możliwe że ktoś jest w stanie mi pomóc i wie na czym polega problem.
Pozdrawiam serdecznie  Mariusz  :angel:
03-02-2023, 21:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Reptilianka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 10
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 1
Podziękowano 2 razy w 2 postach
RE: Dręczenia przez byty seksualne lub manipulacja przez magię
Nie mowie tego zlosliwie ale warto zrobic tomografie glowy... mozesz miec nawet glejaka. Po wykluczeniu chorob fizycznych zastanowilabym sie dopiero nad innymi rozwiazaniami.
04-02-2023, 18:46
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Misteryk Offline
Zbanowani

Liczba postów: 53
Znak Zodiaku:
Misteria Magiczne

Podziękowano 5 razy w 5 postach
Trzeba zrobić analizę przeszłości, być może wpakowałeś się w jakąś technikę, która była zbyt wczesna dla Ciebie, gdy będzie już pewność, że tak jest trzeba odwrócić to!
04-02-2023, 19:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MKW3 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
.

Dziękuję za odpowiedź badania muszę zrobić prędzej czy później profilaktycznie , z przeszłością pracuje , planuje wdrążyć sesje które mi w tym pomogą . szukam póki co dobrego rozwiązania bo niestety nie jest za dobrze .
04-02-2023, 21:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,286
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 610 razy w 580 postach
(04-02-2023, 18:46)Reptilianka napisał(a): Nie mowie tego zlosliwie ale warto zrobic tomografie glowy... mozesz miec nawet glejaka. Po wykluczeniu chorob fizycznych zastanowilabym sie dopiero nad innymi rozwiazaniami.

No ale różne istoty jak i magia mogą wpływać, a nawet wywoływać choroby fizyczne... więc to niezbyt, jak idziesz do lekarza, stwierdza Ci chorobę i leczy medycznymi sposobami coś co tak naprawdę ma swoje źródło w magii lub w podpiętej istocie... takie choroby się czasem leczy nawet i latami.

Ja kiedyś rzuciłam na jednego z użytkowników urok żeby dostał sraczki, to było lata temu i to było głupie... tym bardziej, że się okazało, że długotrwała sraczka może prowadzić do odwodnienia i różnych problemów, a nawet śmierci. Ale to długa historia... innym razem rzuciłam urok na babcie mojego byłego i dostali grypy żołądkowej... znam też multum przypadków, gdzie ludzie się leczyli latami, a wystarczyło tylko usunąć pasożyta z aury.
05-02-2023, 15:57
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: BPW
Reptilianka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 10
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 1
Podziękowano 2 razy w 2 postach
No ja ostatnio tez na domownika rzucilam urok sraczki i tez dostal na 5 dni a ja zyczylam tydzien.
Moge Ci powiedziec ze to mogl byc nieszczeliwy zbieg okolicznosci bo inne klatwy nie zadzialaly lol
05-02-2023, 16:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Jak się podważa własne zdolności, to słabnie od razu energia rytuału/uroku. Bardzo często uroki nie działają, bo ludzie nie wierze w nie i nie wierzą w siebie, to jak mają działać, skoro jak już "coś" się dzieje, "coś" rusza to tłumaczą to wszelkimi sposobami, a dopiero jakie ostatnie, jak inaczej sobie tego nie wytłumaczą "o działa".

Normalne jest, że jak się coś zaczyna to może nie wyjść za 2, 3 czy 5 razem... ale za którymś się uda, i należy to celebrować, a nie zlewać. Wysyłasz wtedy kiepski sygnał do podświadomości... sama siebie sabotujesz.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
05-02-2023, 17:27
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MKW3 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
.

Może ma ktoś kontakt do osoby która miała takie przypadki i zajmuje sie oczyszczaniem(egzorcyzmami) tego typu zjawisk i podczepów czy równie dobrze jakiś złych demonów które jakimś cudem znalazły się w ciele człowieka. Jeśli tak to byłbym wdzięczny . Muszę niezwłocznie się tym zająć .
05-02-2023, 18:00
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Więc się tym zajmij. A nie szukaj kogoś kto zrobi to za Ciebie.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
05-02-2023, 20:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MKW3 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
.

nie zrozumiałaś mnie . gdybym mógł sam się tym zająć to bym się zajął i nie pisał na forum czy wdawał się w dyskusje . Wiem co robię . Jeśli nie masz takiego kogoś poprostu zignoruj post.
05-02-2023, 21:24
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): 1 2 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.