Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Runy v
1 2 Dalej »

Jak wykonać runy?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Jak wykonać runy?
Autor Wiadomość
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 420
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Panna
Praktykowany rodzaj magii:
Naturalna

Podziękowania: 66
Podziękowano 48 razy w 35 postach
Jak wykonać runy?
Przychodzę dzisiaj z zapytaniem do run. Jak je stworzyć?

Co prawda zanim napisałem ten wątek oczywiście poczytałem o ich kreacji. Wyczytałem że są 3 główne rodzaje run:
+ drewniane,
+ wykonane z kamieni,
+ oraz te karciane.

Wszystkie z tych run można kupić w sklepach ezoterycznych, jak i tych stacjonarnych oraz internetowych. Jednak wykonanie run własnoręcznie ma wielki wpływ na powiązanie ich z nami. Ich moc doradzania staje się silniejsza, oraz bardziej zrozumiała. (Jeszcze niektórzy maczają runy w swojej krwi, ma to także zadanie zwiększenia ich mocy)

Ogólnie już myślę kolejny tydzień nad tym aby wykonać własnoręcznie runy. W sklepach są warte majątek (a jeśli są jakieś tanie, to w słabej jakości). A ponadto zależy mi na ich mocy.

I nadarza się świetna okazja, ponieważ chodzą plotki, że będzie organizowana wycieczka do Słowińskiego Parku Narodowego, a tam na plaży są świetne kamyki nadające się na runy.

Jednak nie jestem pewien jak je prawidłowo wykonać aby były trwałe. Jaka farba będzie najlepsza do namalowania znaków runicznych? Słyszałem, że niektórzy po namalowaniu znaku pokrywają kamień nawierzchnią lakieru do paznokci, czy to dobry pomysł?

Za wszelkie podpowiedzi wielkie dzięki :)
BPW
18-02-2023, 11:29
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.