Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
1 2 3 4 5 … 26 Dalej »

KOntakt - przywitanie z krótkim opisem sytuacji

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
Ankieta: cieniste postacie spotykane to :
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
anioł stróż
0%
0 0%
diabeł
10.00%
1 10.00%
demon
0%
0 0%
duch
30.00%
3 30.00%
ufo
0%
0 0%
wielowymiarowcy
0%
0 0%
byt energetyczny
30.00%
3 30.00%
podróżnicy w czasie
0%
0 0%
wytwór wyobraźni
10.00%
1 10.00%
inne:PISZ PW
20.00%
2 20.00%
Razem 10 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
tuk Offline
MiD

Liczba postów: 93
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: S/ryby L/lew CH/wół?
Praktykowany rodzaj magii:
-energii/wody/czarna/intuicja

Podziękowania: 20
Podziękowano 10 razy w 10 postach
Witam , ogólnie nie ukrywam , iż nie posiadam dużego doświadczenia i wiedzy w tego typu sprawach aczkolwiek wielu ludzi poleciło udać mi się do jakiegoś medium bądź egzorcysty skąd moje zapytanie , czy znajdę tutaj jakąś pomoc ? - sprawa ogólnie odnosi się do głęboko energetycznych rzeczy i 1 istotna sprawa którą chciałbym zgłebić to istota ludzi/dusz/cieni które bardzo często spotykam no właściwie gdy zwracam uwagę na to to widzę to istotnie wszędzie już czasem sam gubie się z wyczuciem na jakiej planecie żyję , ogólnie od dzieciństwa trafia mi się wiele , ale odkąd miałem spotkanie z 3 cieniami w swoim życiu wiele nagle zaczeło się zmieniać ktoś posiada jakąś wiedzę na temat tego ? jakiś kontakt z aniołem stróżem może istotami wielowymiarowymi badź .. cokolwiek ?
07-08-2023, 03:41
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Nikodem
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
RE: KOntakt - przywitanie z krótkim opisem sytuacji
A konkretnie to po co Ci ta pomoc? Dzieje Ci się coś złego? Bo z opisu wynika, że Twój jedyny problem jest taki, że widzisz więcej niż większość maluczkich ludzi.

Zazwyczaj cieniste postacie lub mgliste to po prostu efekt zdolności mediumizmu, który nie jest rozwijany. To zupełnie tak jak osoba z wadą wzroku -4,5. Ja mam taką wadę, i bez soczewek rozróżniam tylko i wyłącznie kolory i kształty - gdzie cała reszta widzi normalnie. Tak więc jakbyś zaczął rozwijać swoją zdolność to byłbyś jak osoba bez wady wzroku. ;)

Osoby uczące się widzieć aury czy wogóle jakiegoś jasnowidzenia to też najpierw widzą np. rozmazany obraz, mgłę itp. potem dopiero pojawiają się mdłe kolory, potem coraz wyraźniejsze i intensywniejsze, a potem dopiero już całą aurę.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
07-08-2023, 14:34
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
tuk Offline
MiD

Liczba postów: 93
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: S/ryby L/lew CH/wół?
-energii/wody/czarna/intuicja

Podziękowania: 20
Podziękowano 10 razy w 10 postach
RE: KOntakt - przywitanie z krótkim opisem sytuacji
(07-08-2023, 14:34)Olimpia napisał(a): A konkretnie to po co Ci ta pomoc? Dzieje Ci się coś złego? Bo z opisu wynika, że Twój jedyny problem jest taki, że widzisz więcej niż większość maluczkich ludzi.

Zazwyczaj cieniste postacie lub mgliste to po prostu efekt zdolności mediumizmu, który nie jest rozwijany. To zupełnie tak jak osoba z wadą wzroku -4,5. Ja mam taką wadę, i bez soczewek rozróżniam tylko i wyłącznie kolory i kształty - gdzie cała reszta widzi normalnie. Tak więc jakbyś zaczął rozwijać swoją zdolność to byłbyś jak osoba bez wady wzroku. ;)

Osoby uczące się widzieć aury czy wogóle jakiegoś jasnowidzenia to też najpierw widzą np. rozmazany obraz, mgłę itp. potem dopiero pojawiają się mdłe kolory, potem coraz wyraźniejsze i intensywniejsze, a potem dopiero już całą aurę.

TAK jest z tym wiele rumoru ale nie wszystko koniecznie chce pisać na forum publicznym badź odnosić się do gdybań , poprostu potrzeba mi osoby która posiada jakąś wiedzę bądź wie jak ukierunkować dalsze działa z tym tematem , a i nie chce robić śmietnika z tego postu bo jest to jakby rozległy temat
07-08-2023, 15:32
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.