Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Uniwersalne v
1 2 Dalej »

Uniwersalny rytuał Magii Wyobrażeń

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 598 razy w 576 postach
No dobra, rytuał to może za dużo powiedziane, ale poniższy sposób jest idealny na nagle sytuację kiedy nie macie czasu i potrzebujecie coś na już. O Magii Wyobrażeń pisałam już kilkukrotnie, ale kto by tam czytał stare tematy? XD Także powtórzę się w skrócie. Magia Wyobrażeń działa na zasadzie "podobne przyciąga podobne" a także na podstawowych fundamentach magii czyli: wizualizacja, pragnienie/emocje, myśli i to wszytko razem skumulowane wysyłane jest oczywiście w formie energii dalej. 
To  
Czy wam się uda zależy tylko i wyłącznie od siły tych trzech fundamentów, skupienia, uwolnienia tej energii oraz nie spapraniu tego poprzez panikę czy uporczywe myślenie o działaniu po jego wykonaniu.

To tego magicznego działania, które nie raz mi uratowało tyłek w awaryjnej sytuacji potrzebujemy tego co akurat mamy pod ręką dookoła. Śniegu. Palcem narysujcie na czystym kawałku śniegu symbol tego czego potrzebujecie (serce bo koniecznie chcecie teraz kogoś poznać, dolara bo idziecie do pracy i pustki w lodówce, Kacedeusza bo coś was ewidentnie bierze itp itd.) pamiętajcie, że symboli jest mnóstwo i od was zależy który wybierzcie!

No więc rysujecie na czystym śniegu ten symbol palcem wskazującym (!!!) symbol i teraz kwestia bardzo kluczowa, symbol musicie naładować fundamentami które opisałam powyżej. Emocje - niech pragnie was przepełni, tak na całego najlepiej jak będzie tak czyste i tak mocne, że aż się rozplaczecie, wizualizacja im mocniejsza tym silniejsza! No i skupcie się na tym wszystkim, macie to? Super, to skulujcie to wszystko w jakąś forme zwizualizujcie sobie bańkę albo serce wepchnięcie tam całą wizualizacje, całe emocje wszystko no i "wypchnijcie" to w symbol na śniegu. Można zapieczętować żeby energia nie uciekała z symbolu - ja osobiście tego nie robię, temat o pieczętowaniu jest na forum.

I co dalej? Zostawcie to, odejdzie, nie oglądanie się! Nie myślcie już o tym. 
Ważna sprawa trzeba wybrać takie miejsce żebyscie znów nie trafili na ten symbol, macie to zrobić i zapomnieć. Druga sprawa oczywiscie mozna to zrobić przy ludziach no bo dla nich rysujecie sobie coś na śniegu i tyle jak.macie doświadczenia, podzielna uwagę to możecie nawet wykonać to działanie magiczne rozmawiając z "mugolem". Jednak jeśli jeszcze jesteście na tym etapie że potrzebujecie pełnego skupienia i to nie kest dla was takie proste wybierzcie jakiś zaułek, powiedzcie że na chwilę musicie odejść i dawaj to. 😈

Sposób jest cholernie szybki nie tylko na awaryjne sytuację ale też pod względem impulsu (potrzebuje tego już! Czuje że mam moc, chce to zrobić już). 

Magia Wyobrażeń jest bardzo silna magia, ale wymaga naprawdę sporej ilości emocji, pragnień i myśli co sprawia że zarówno jest banalna jak i jest cholernie trudna. Często ludzie uprawiaja ta magię nawet o tym nie wiedząc (np. pomyślenia życzenia i zdmuchiwania świeczki z tortu) i naprawdę nawet laik może wykonać ta magię ale pod warunkiem że te emocje i pragnienia są naprawdę silne i czyste - "czyste" mam na myśli, że takie z głębi serca możecie jak ja złamać komuś rękę tym sposobem bez problemu. 😅

No i przepraszam za błędy itp. laptop mam w naprawie, piszę z tel. Wiem że wyjdzie trochę nie ponosi i masło maślane. 

Jeśli macie różdżkę to możecie różdżką lub kryształem w szpic rysować symbole. Ważne żeby wszystko było czyste. No i serio wybierzcie raczej takie miejsce żeby np. pies nie nasikał na ten symbol bo symbol to będzie absorbował. Magia Wyobrażeń to cudowna magia naprawdę szybka, nie wymaga sprzętu i tak dokładna jak wasze emocje/wizualizacja. Tak więc jak wkradnie się w fakcie działania jakąś wątpliwość, jakies złe myśli to albo ryt nie zadziała albo obróci się przeciwko wam. Już to przerabiałam, dlatego ta magia jest zarazem dziecinnie łatwa jak i turbo trudna na najwyższym poziomie. Emocje i myśli mają być mega silna pamiętajcie! Skupienie absolutnie nie zachwiane! Tu wszytko musi pójść idealnie. Takie łatwe a takie trudne. XDD
05-12-2023, 15:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Mięta , Merid♡
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

RE: Uniwersalny rytuał Magii Wyobrażeń
Ah i pamiętacie że z nikim się nie rozmawia o rytuale i nikomu o nim nie mówi dopóki się nie spełni albo zanim mina 3 miesiące od jego zrobienia. To podstawowa w każdym działaniu magicznym, ale widzę że i tak nie każdy o tym wie
A potem... Dlaczego nie działa? Zrobiłem wszystko tak jak powinno być. 😅 Mowa jest srebrem a milczenie złotem. Życzen magicznych jak do spadającej gwiazdy nie zdradzasz póki się nie spełni lub mina 3 miesiące od wykonania.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
05-12-2023, 15:25
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mięta Offline
lisek

Liczba postów: 155
Reputacja: 3
Znak Zodiaku: Jedenasty
naturalna

Podziękowania: 58
Podziękowano 31 razy w 25 postach
Super sposób, do tego łatwy i szybki. Można nawet na spacerze czy w drodze do pracy/szkoły zrobić w minutę taki rytuał. Warto skorzystać póki jeszcze jest śnieg.
05-12-2023, 15:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

W ziemii ogrodowej lub po prostu takiej nieporosnietej trawą też można takie działanie wykonać. ❤️❤️❤️

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
05-12-2023, 16:07
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Mięta
Natka222 Niedostępny
Użytkownik

Liczba postów: 62
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
.

Podziękowania: 10
Podziękowano 10 razy w 8 postach
Nie wiem czy to możliwe xD ale byłam z psem na spacerze. W głowie szukałam ustronnego miejsca,ale nie mogłam znaleźć. Więc wybrałam miejsce ale w głowie narysowałam symbol i dosyć mocno sobie to wyobraziłam i się skupiłam. Przeszlam może ze 100m i praktycznie od razu o tym zapomniałam,i dosłownie po tych 100m dostałam taki znak w związku z tym co pytałam ,że nie mogłam w to po prostu uwierzyć że to się dzieje xD
23-12-2023, 08:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.