Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Uniwersalne v
1 2 Dalej »

KOSZMARY U DZIECKA

Strony (2): 1 2 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
KOSZMARY U DZIECKA
Autor Wiadomość
Natka222 Niedostępny
Użytkownik

Liczba postów: 69
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
.

Podziękowania: 10
Podziękowano 12 razy w 9 postach
KOSZMARY U DZIECKA
Witam wszystkich,
Moja 4letnia córka nie miala nigdy problemów ze snem. Od pewnego czasu, karze sobie zapalać lampkę bo się boi,budzi się Z płaczem raz w nocy a później usypia. Dziś przez sen płakała i krzyczała że się boi. 

Moje podejrzenie jest że łazi w astralu i widzi byty i się po prostu boi. Oczyszczalam ją,ma ochronę,ale wątpię że to o to chodzi bo jest za mała na jakiekolwiek podczepy. 

Może jakiś kamień pod poduszkę? Jak małej pomóc? 

Z Góry dzięki
08-02-2024, 15:48
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Opiuek Niedostępny
꧁stworzenie 22'☠️꧂

Liczba postów: 252
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Siekiera
Vibhava🌹💀🌹 tanha

Podziękowania: 8
Podziękowano 32 razy w 29 postach
RE: KOSZMARY U DZIECKA
Orion i ciemność (2024)
https://www.cda.pl/video/1840352784

Mam reakcję alergiczną na wszechświat
(drugie imię śmierci to wszechobecność)Człowiek powstaje jako proch, a odchodzi jako fetor.Robactwo—braci ślepa—jeślim wam nie wstrętny, Wyjdźcie na me spotkanie! Radosny i chętny Do was idę! Smakosze, synowie zgnilizny, Przez mózg mój suńcie raźno—nie szczędźcie tych łupów—Jeno wskażcie, jak łacniej targnąć stare blizny Tego cielska bez duszy—trupa pośród trupów!"[...]wszystko co uszczęśliwia zwykłych śmiertelników, przyprawia o wymioty"
08-02-2024, 16:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Natka222 Niedostępny
Użytkownik

Znak Zodiaku:
.

Oglądałam to i nie ma to związku.

Ten,kto przeniósł górę,zaczął od małych kamyków.
08-02-2024, 17:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Opiuek Niedostępny
꧁stworzenie 22'☠️꧂

Vibhava🌹💀🌹 tanha

...ale niech córka obejrzy,nie Ty ;D
pytałaś jej czemu się boi ciemności?
Ja wczoraj miałem przygodę łóżkową(i nie chodzi o koleżanki)
leżałem na wznak i jakiś "płaski cień",jakby koc
wsunął się pode mnie a dwa górne rogi stały się rękoma
które oparły się na moich ramionach i tak jakby przytuliły mnie do siebie.

Nie bardzo wiedziałem co robić więc się majgnąłem na bok i cień odszedł.

(drugie imię śmierci to wszechobecność)Człowiek powstaje jako proch, a odchodzi jako fetor.Robactwo—braci ślepa—jeślim wam nie wstrętny, Wyjdźcie na me spotkanie! Radosny i chętny Do was idę! Smakosze, synowie zgnilizny, Przez mózg mój suńcie raźno—nie szczędźcie tych łupów—Jeno wskażcie, jak łacniej targnąć stare blizny Tego cielska bez duszy—trupa pośród trupów!"[...]wszystko co uszczęśliwia zwykłych śmiertelników, przyprawia o wymioty"
08-02-2024, 18:12
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Natka222 Niedostępny
Użytkownik

Znak Zodiaku:
.

Oglądaliśmy to ostatnio z córką. Ona się nie boi ciemności,nie ma problemu żeby zejść na dół w środku nocy i normalnie zapala sobie światło. Boi się tego, co jej się śni.

08-02-2024, 18:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,284
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 608 razy w 579 postach
Rozmawiałyśmy już kiedyś o zdolnościach naszych dzieci i o ile pamiętam Twoja córka nie raz widziała duchy, które nawet zidentyfikowałaś kim były za życia. Sama jako dziecko byłam medium i miałam dokładnie to samo.
Duchy zawsze będą lgnąć do takiej osoby... Twoja córka jest idealnym przykładem dlaczego otwarte Trzecie Oko wcale nie jest fajne, a niektórzy by się sali pokroić za to. 🙄

W każdym razie...
Doktor Olimpia już pędzi z receptą! Mała potrzebuje amuletu, zrób jej woreczek Mojo, albo niech nosi sama korę dębu na sznurku, jarzębina też jest świetna (choć nie pora na nią). Selent małej kup, nieoszlifowaną bryłkę i po oczyszczeniu i ładowaniu pod poduszkę każdej nocy.

Uwaga! Selenit chroni przed koszmarami i odpędza duchy. Natomiast może także wzmagać zdolności jasnowidzenia i mediunizmu, dlatego po pierwsze niech lepiej go nie nosi za dnia, w po drugie bardzo ważna sprawa to intencja. Zaprogramuj kamień na ochronę przed koszmarami w nocy (podczas ładowania).
Selenitu nie oczyszcza się w soli, polecam np. kadzidełko lub jezioro w nocy w którym odbija się pełnia księżyca.
I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz, rytuał z jajkiem musisz zrobić - koniecznie.
Wszystko co tu opisałam masz na forum, mojo w konsekracji magicznych przedmiotów albo w talizmanach... W każdym razie wszystko jest. W razie jakbyś nie mogła znaleźć no to mów.

Musisz z nią dużo rozmawiać o tym co się dzieje, co czuje, co się jej śni... Ja to przeżyłam i to było straszne. Mój syn to przeżywa, ale bardzo łagodnie bo ma dwie wiedźmy które jak wiesz potrafią tak skopać tyłek duchowi, że sam się nas boi. 😅
Najgorszy jest strach, usuń strach a rozwiążesz problem. Niestety prawda jest taka, że poprzez strach można człowieka bardzo łatwo gnębić i kontrolować.

Tak wogole to we śnie duchy i Bogowie się uwielbiają komunikować. Moja mama zawsze przewiduje czyjąś śmierć właśnie poprzez sny. 🙄 Mama ma łagodnie na szczęście, ale niestety znałam pewną osobę do której przychodzi pewien nie fajny pan we śnie i mówi jej kto umrze, raz przyszła i powiedziała że przyszedł ten koleś i powiedział że następna będzie ona. Zmarła trzy miesiące później na raka.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
08-02-2024, 21:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Natka222 Niedostępny
Użytkownik

Znak Zodiaku:
.

Rytuał z jajkiem masz na myśli oczyszczanie jajcem?

Dzięki za odpowiedź. Druga opcja dla mnie był mediumizm u niej,wiem,że ma zdolności ale to już kiedyś rozmawiałyśmy.

Lecę czytać i szukać selenitu.

Jeszcze raz dzięki,wiedziałam, że mi coś podpowiesz :D

08-02-2024, 21:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Opiuek Niedostępny
꧁stworzenie 22'☠️꧂

Vibhava🌹💀🌹 tanha

...a labradoryt nie byłby lepszy?

08-02-2024, 23:03
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,284
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 608 razy w 579 postach
Tak, oczyszczanie jajkiem ze szklanką.
Nie, Opiuek labradoryt nie byłby lepszy - to głównie kamień artystów i szamanów. Można w sumie zrobić tak, że Selenit na noc pod poduszkę, a w dzień jeszcze dodatkowo do tego wszystkiego co zaproponowałam Czarny Turmalin, tyle że jego energia może być za ciężka dla dziecka (chociaż może być też świetnym stróżem i opiekunem).

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
09-02-2024, 00:55
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Natka222
El Diablo Offline
Użytkownik

Liczba postów: 3
Znak Zodiaku:
Tarot

Podziękowania: 0
Podziękowano 2 razy w 2 postach
Ja może tak mało magicznie się wypowiem, poza tym nie mam dzieci, ale na koszmary z tego co wiem najlepsze są dobrze dobrane bajki we wszelakiej formie :) lub ewentualnie (jeżeli dziecko jest "przebajkowane") odpowiednia muzyka do zasypiania. Jeżeli w domu jest zwierzak (np. pies, kot lub delfin) prawdopodobnie też zadziała anty-koszmarowo ;)
10-02-2024, 02:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Strony (2): 1 2 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.