Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Runy v
1 2 Dalej »

Dlaczego te skrypty tak zadziałały?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
Osoby, które często siedzą na shoutboxie mogą lub nie pamiętać, że napisałem skrypt runiczny po czym działy się dziwne rzeczy. Może po kolei.

1. Kiedy szukałem pracy, wypisałem skrypt, który znalazłem na sklepie czarymary.pl gdzie wg ocen zadziałało.
Napisałem go na karteczce i włożyłem do teczki, w której trzymałem cv.
co dziwne:

- czułem z nich strasznie silną, ciężką energię
- kładąc się miałem koszmary
- rano nie wiedzieć czemu w pokoju obok pływała po podłodze na listwie woda, po czym było zwarcie.
i nie - nie mam zwierząt w domu, nic się nie rozlało, żadne rury nie wyciekały, nikt niczego nie rozlał.
to było w pobliżu miejsca za ścianą gdzie trzymałem skrypt
- nosząc skrypt ze sobą w kieszeni strasznie czułem od nich tę energię.

przyciągnęły mi owszem, rozmowę o pracę (nie pamiętam czy nawet tę, gdzie byli mną naprawdę zainteresowani), której i tak nie dostałem i tak.

2. oglądając wróżkę na yt zainteresowałem się tym, że co tydzień wypisuje wspierający na tydzień żywioł i runę.
Napisałem sobie na karteczce chyba Tiwaz w intencji by mnie wspierał przez tydzień.

Uczucie takie samo jak w skrypcie wyżej. Tak mi było trudno z tym usiedzieć, że musiałem dla świętego spokoju spalić karteczkę. 

3. wypisałem inny skrypt z ezoforum na znalezienie pracy, dzięki któremu kilka osób dostało pracę.

ok, nie pamiętam czy czułem to samo co w skrypcie 1., ale wyszło na to, że prawdopodobnie miałem już umówione, że mogę w konkretnej instytucji pracę dostać.
Stało się tak, że spóźniłem się na testy o godzinę.
A ponieważ i tak kilka tamtejszych osób źle mi życzy - i tak nic się z tym nie dało zrobić.

Po powrocie do domu spojrzałem w książkę by spojrzeć runa po runie jak one działają. Jedna z nich przyciąga takie sytuacje (i przy okazji znalazłem chyba na ezoforum było napisane by zważać jakie się wypisuje w skrypt bo każda ma swoje działanie).

Dopiero po jakimś czasie ojciec powiedział, że nie wiemy co dla nas jest dobre.

Tak, dostałem to, co dla mnie dobre

Jeśli kogoś interesują dobre momenty, to:

- raz zrobiłem eksperyment by dawna koleżanka się odezwała. Połączyłem gebo z wunjo w intencji by zadzwoniła do mnie.

Tak, zadzwoniła. Po dwóch dniach. Raz.

- wypisałem runy na pracę, które tu są na forum.
Nie pamiętam czy precyzowałem jaką tę pracę, pamiętam tylko, że wkurwiłem się i stwierdziłem, ze "jak zadziałają tak zadziałają"

Dostałem pracę, którą sobie życzyłem.
Podoba mi się, odnajduję się w niej i tam mam święty spokój.

- skrypt na schudnięcie działa.

ok, konkrety:

w 1. dlaczego to wszystko miało miejsce?
dlaczego w 2 było podobnie?
w 3 czy runy dają też to co dla nas jest dobre, czy tylko działają w konkretnej intencji i kropka?

przeglądając różne skrypty w jednych czułem energie, że są dobre, w innych, że jest nieciekawie - od czego to zależy?
nie, nie były odwrócone.

jakie eksperymenty poradzicie mi zrobić?
01-04-2024, 19:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 607 razy w 578 postach
RE: Dlaczego te skrypty tak zadziałały?
1. Ile razy mam powtarzać żeby nie czytać głupich ocen czy recenzji z niesprawdzonego źródła? Pisałam nie raz na czacie, niektórym wysyłałam screeny jak w trakcie pracy jako copywriter wiele stron i wydawnictw w tym również ezoterycznych (nie piszę które, bo nie mogę) zlecają ludziom pisanie opinii sobie lub konkurencji? Wiele razy musiałam się nagle przebranżowić i zamienić nagle w np. lekarza, zrobić research i pisać artykuły medyczne dla lekarzy... różne wróżki czy wydawcy robią podobnie. Przestańcie jak ostatnie matoły wierzyć w opinie wypisane w internecie czy jakieś autorytety.

2. Dlaczego ludzie nie ogarniają, że to że się komuś coś sprawdziło, lub że sprawdziło się większości nie znaczy, że sprawdzi się też Tobie. Jesteśmy różni, mamy różne sytuacje, różne energię oraz organizmy.

3. Niektórzy magowie zabezpieczają swoje skrypty ruczniczne przed kradzieżą. Kiedy kopiujesz jakiś skrypt, który jest na sprzedaż to jest kradzież. I należy Ci się za to klątwa kutasa na czole przynajmniej przez rok. Koszmary i woda niewiadomego pochodzenia wskazuje na to, że osoba, która stworzyła skrypt runiczny jest miękka faja - ja bym potraktowała osobę, która kopiuje mój skrypt, który jest na sprzedaż dużo gorzej. W takim przypadku nie powinieneś używać żadnych run przez jakiś czas, bo to działa poprzez przeładowanie energetyczne w kierunku danej grupy działań (np. run).

Reszte napisze potem, zabrakło mi czasu.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
02-04-2024, 07:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

4. Piszesz, że miałeś ustawione, żeby mieć pracę... ale się spóźniłeś, to już nie jest zasługa run, tylko Twoja. Spóźniłeś się, to jest Twoja wina. Magia daje szansę, możliwość, a jak Ty ją zaprzepaścisz to już inna kwestia. Dlaczego tak piszę? Bo runa była na DOSTANIE PRACY - z taką intencją ją rysowałeś.
To jest zupełnie co innego niż mój eliksir na szczęście, gdzie kilka godzin po użyciu go straciłam pracę, a potem na klub najechało CBŚ. xDDDD

Runy mają swoją moc, ale też ukierunkowanie tej mocy jest zależne od naszej intencji oraz to jak energia danej Runy zgrywa się z naszą energią - np. moja energia lubi się gryźć z energią Berkano. I po cholerę używać Run jak są takie sytuację? Mało jest zajebistych skutecznych symboli?

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
02-04-2024, 09:06
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 1,056
Reputacja: 19
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 241
Podziękowano 216 razy w 150 postach
(01-04-2024, 19:39)Zefir napisał(a): - wypisałem runy na pracę, które tu są na forum.
Nie pamiętam czy precyzowałem jaką tę pracę, pamiętam tylko, że wkurwiłem się i stwierdziłem, ze "jak zadziałają tak zadziałają"

Dostałem pracę, którą sobie życzyłem.

Podoba mi się, odnajduję się w niej i tam mam święty spokój.

Zrobiłeś sam runy i zapomniałeś o sprawie - czyli dokładnie to co należy zrobić przy każdym działaniu magicznym. Masz tendencję do nadmiernego analizowania wszystkiego wokół.
Runy mają specyficzną energię. Rzekłbym, że nadają się do działań dużego kalibru. Zmiana kolejności w skrypcie też ma znaczenie - niby oczywiste, ale nikt się nad tym nie zastanawia.
05-04-2024, 14:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
(05-04-2024, 14:53)tupajda napisał(a): Zmiana kolejności w skrypcie też ma znaczenie - niby oczywiste, ale nikt się nad tym nie zastanawia.

To prawda.

Na przykład skrypt na dobre seksy to:
fehu, kenaz, gebo
a na zdradę (by zdradzić kogoś):
fehu, gebo, kenaz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2024, 18:45 {2} przez Zefir.)
05-04-2024, 18:44
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

(05-04-2024, 18:44)Zefir napisał(a):
(05-04-2024, 14:53)tupajda napisał(a): Zmiana kolejności w skrypcie też ma znaczenie - niby oczywiste, ale nikt się nad tym nie zastanawia.

To prawda.

Na przykład skrypt na dobre seksy to:
fehu, kenaz, gebo
a na zdradę (by zdradzić kogoś):
fehu, gebo, kenaz

Kochanie! To nie moja wina! Ja nie miałam nic z tą zdradą wspólnego! Runy mi kazały! To wszystko ich wina!
...

CO?! Jak to nie miałaś orgazmu?!?! Przecież Runę narysowałem na kutasie! 
...

Kurwa Zefir nie osłabiaj mnie błagam. Weźcie się kurwa za porządną magię i porządną praktykę, bo serio za takie głupoty to mam ochotę co poniektórych z was zbanować na amen.
05-04-2024, 19:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: tupajda
Chaosol Offline
<O> Tu byłem - Wszt

Liczba postów: 124
Reputacja: 14
Znak Zodiaku:
Khaos

Podziękowania: 8
Podziękowano 56 razy w 25 postach
Olimpia, mam podobne myśli na to jak patrzę od jakiegoś czasu ;)
05-04-2024, 21:43
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia , tupajda

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.