Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Sprawy forum i ogłoszenia v
1 2 3 Dalej »

Problemy na forum

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Problemy na forum
Autor Wiadomość
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
Problemy na forum
Hej! Co niektórzy z was zauważyli, że forum się nie chciało ładować i ogólnie była lipa (na komórkach raczej tego problemu nie było). Problemy się zaczęły od tego, że kupiłam nam certyfikat SSL (kłódeczkę, że strona jest bezpieczna). Niestety od tego momentu zaczęło się wszystko walić... forum już się psuć nie będzie, zostało naprawione i ogarnięte dzięki super Panom z Zenbox (naszego serweru). Niestety, ale kłódeczki nie będziemy mieć. Witchcraft jest ewidetnie za stary. xD Poczułam się obrażona za naszą kochaną stronę (że niby Witch to internetowy senior zabytek?!) i poczułam bolesnego kopa w dupę, który mówi mi żebym się przestała opierdalać się z kminieniem nad nową odsłoną Witcha i ruszyła się z tym tematem. xD

Oczywiście wszystko pozostaje bez zmian, przepraszam za utrudnienia i... tia trzeba wkońcu odpicować Witcha. :D

Załączone pliki Miniatury

17-10-2024, 21:12
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mistiko Offline
Użytkownik

Liczba postów: 69
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Lew
Sekret to moje drugie imię

Podziękowania: 1
Podziękowano 4 razy w 4 postach
RE: Problemy na forum
Aha, czyli nie był to atak: masonów, rotszyldów, cia, nsa, Ue, satanistów oraz wicca. Ufff.
17-10-2024, 21:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Merid♡ Offline
W♡l♡cz♡a!

Liczba postów: 955
Reputacja: 13
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 181
Podziękowano 87 razy w 56 postach
A mi na telefonie nie dzialalo ;)

"Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko."
17-10-2024, 21:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Redek Offline
Użytkownik

Liczba postów: 60
Reputacja: 3
Znak Zodiaku:
Czarostwo tradycyjne

Podziękowania: 22
Podziękowano 18 razy w 11 postach
Informatyk here.
No nic dziwnego że SSL nie będzie na tak bądź co bądź, przestarzałbym kodzie.
Jeśli chcesz - mogę pomóc przepisać kod forum na nowe wersje, wtedy z SSL nie będzie problemu, jak również ogólnie z bezpieczeństwem, ale to trochę potrwa. Oczywiście - jak dla forum - nieodpłatnie.
17-10-2024, 21:59
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Mglisty wybuchłam śmiechem. 🤣🤣 Ale tak, Ty jako stary user jesteś przyzwyczajony do ataków na forum i dram. 🤣

Redek dziękuję, ale też nie chciałabym Ci czasu zajmować... Jakoś tak mi głupio, że miałbyś swój wolny czas poświęcać.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
17-10-2024, 22:12
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 1,019
Reputacja: 19
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 227
Podziękowano 212 razy w 147 postach
Mi na telefonie też nie działało, ale najważniejsze, że znów razem ;)

Nowa odsłona Witchcrafta - Olimpia straszy co najmniej od kilku lat...

ps. Technologia w informatyce zmienia się tylko odrobinę wolniej od modeli telefonów :D

--
Wystarczy być sobą.
18-10-2024, 10:06
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Olimpia
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Wiem, Tupajda że się lenie i opierdalam z tym. Została mi jeszcze rejestracja do zrobienia i możliwość komentowania. Wiesz ja to wszystko robię SAMA od podstaw i często jest tak, że nie robię nic od kilku miesięcy żeby potem wrócić i coś podłubać. Problem jest głównie czas, ale też chęci i wena... ostatnio miałam dwa dni wolnego i powiedziałam sobie, że spędzę je na kończeniu i... nawet tego nie otworzyłam. xD Po prostu ja jestem jedna i mam też mnóstwo obowiązków, więc jak mam wolne to zazwyczaj chce odpocząć. Teraz jednak dostałam trochę w dupę motywacje jak powiedzieli, że Witch jest przestarzały... tak btw. wyślę Ci na emial jak wygląda Nowa Odsłona Witcha na ten moment. Już naprawdę dużo zrobiłam. Zobacz jak robisz grę - to masz zespół do tego i to też trwa kilka lat, film również nie powstaje w tydzień... ja jestem jedna i to wygląda tak że najpierw się uczę języka programowania którego potrzebuje, a potem koduje to co potrzebujemy na Witchu. Chciałabym też zaznaczyć, nie każdy o tym wie... że kiedyś Witch był prawie skończony, ale nie zrobiłam sobie żadnej kopii i kiedy laptop poszedł na śmietnik cała moja praca przepadła - siedziałam dzień i noc wówczas to była pandemia, pracy nie miałam ale za to czas już tak i... tak po prostu pufff. Musiałam zacząć od nowa tym razem godząc to z pracą na pełen etat i rodziną. Teraz trzymam wszystko na Gicie, mam kopie zapasowe itp. Obecnie (kilka miesięcy nic nie robiłam) jestem na etapie frameworka Flask (Python) żeby zrobić nam rejestrację... w każdym razie wysłałam Ci na emial jak to wygląda i teraz się stresuje czy Ci się sposoba. xDDDD Oczywiście jak to otworzę to każdy będzie mógł coś zmienić, dodać i wydać opinię. Tworzymy forum razem i tak samo było z szablonem... każdy user coś do niego dodał, nawet Ci nowi i tak samo będzie też z Nową Odsłoną Witcha. Będziemy to kreować razem.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
19-10-2024, 15:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: tupajda , Ariqa

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.