Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
1 2 3 4 5 … 23 Dalej »

Magia seksualna w śnie

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Magia seksualna w śnie
Autor Wiadomość
Cornelia93 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 11
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Byczuliś
Praktykowany rodzaj magii:
magia chaosu, magia rytualna,

Podziękowania: 7
Podziękowano 3 razy w 3 postach
Magia seksualna w śnie
Hej wszystkim .

Od dziecięcych lat bawię się w świadome śnienie - zupełnie niewymuszenie, tak już mam raz na jakiś czas (nawet częściej niż raz na jakiś czas, huehue). Mam też często orgazmy w snach, ale to chyba nie dziwne - dla mnie one stanowią także swoisty asumpt do wejścia w LD. Choć nie zawsze jestem w stanie to zrobić...

Jednak od jakiegoś czasu mam dość intensywne i mocne pragnienie, na którego realizację muszę pewnie trochę poczekać, z tego co wszechświat mi pokazuje. Natomiast, by to przyspieszyc,umocnić lub zamanifestować w świecie rzeczywistym, zaczęłam na poziomie właśnie snu, podczas świadomego snu, doprowadzać się do orgazmu poprzez różne postaci i w momencie kulminacyjnym (właśnie podczas orgazmu) przywoływać obraz/rzecz/sytuację, której pragnę, której pożądam automatycznie formułując intencję. 

Dotychczas miałam taką sytuację *tylko* dwukrotnie, właśnie teraz, gdy jestem ciągle w aktualnym pragnieniu. Ostatni, nie wiem jak to nazwać, "senny rytuał", miałam przepotężny i jego energia (wiadomix, chodzi o orgazm) była tak silna, że bałam się, że obudzę wszystkich domowników xDD.

I teraz, Najdroższe Magiczne Ludki, powiedzcie mi - czy ktoś Was miał podobnie? Czy efekty tegoż działania są szybkie, czy się zrealizują? Podkreslam, że było to działanie intuicyjne na poziomie świadomego snu, więc domyślam się, że mój umysł bardzo chciał, by przyspieszyć moje pragnienie, które jest bardzo intensywne. 

Jeśli macie jakieś doświadczenia na ten temat albo wiedzę, chętnie ją przygarnę! Ja jestem pod wrażeniem mojego skupienia - chociaż w śnie się udaje 😆.
17-11-2024, 10:51
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 678
Podziękowano 605 razy w 577 postach
RE: Magia seksualna w śnie
Ja osobiście tego nigdy nie praktykowałam i w sumie raczej mało kto... wygodniejsze dla większości są rytuały czy sigille. Pożyjesz zobaczysz. :D

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
18-11-2024, 05:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Cornelia93
Cornelia93 Offline
Użytkownik

Tak, sigile też ogarniam i rytuały, choćby magię świec. Problem, jak zwykle, pojawia się tylko, jeśli za bardzo czegoś pragnę - wówczas nie mogę się skupić na ładunku energetycznym i rytuał kończy się fiaskiem.

W tym przypadku miałam wrażenie pełnej kontroli nad mocą, poczułam jej potęgę i osiągnęłam stan skupienia. Być może właśnie ta przestrzeń snów jest bardziej MI pisana do spełniania swoich celów.

Też nigdy nie spotkałam się z takim "zjawiskiem", dlatego zapytałam "stare wygi", co one na to ;p!

Pharmakis
18-11-2024, 18:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

Jak coś działa to nie jest głupie. :D I tym się kieruj. :D

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
19-11-2024, 07:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Cornelia93
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 1,033
Reputacja: 19
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 233
Podziękowano 215 razy w 149 postach
Jeżeli jak to mówisz "za bardzo chcesz", to naucz się poskramiać swoje ego. Panowanie nad własnym umysłem i emocjami klasyfikowałbym jako niezbędne podstawy.

Czekanie na sen (i to nie byle jaki), żeby podjąć działania magiczne... ja bym szukał metod bardziej "od ręki".

--
Wystarczy być sobą.
20-11-2024, 12:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Cornelia93 Offline
Użytkownik

(20-11-2024, 12:42)tupajda napisał(a): Jeżeli jak to mówisz "za bardzo chcesz", to naucz się poskramiać swoje ego. Panowanie nad własnym umysłem i emocjami klasyfikowałbym jako niezbędne podstawy.

Czekanie na sen (i to nie byle jaki), żeby podjąć działania magiczne... ja bym szukał metod bardziej "od ręki".

Tak, mam tę świadomość - to jest zależne od wielu czynników i nie zawsze jestem stała; czasem ulegam emocjom ;). Człowiek całe życie się uczy i jeszcze tyle przed nim  :s.

Język jednak to podstępny drań - potrafi doprowadzić do nieporozumień :). Sprecyzuję zatem: nie czekam na moment snu, nie robię tego celowo - to stało się ostatnio dwukrotnie spontanicznie, co więcej zadziałałam w tamtej chwili intuicyjnie. Dlatego pytałam o podobne doświadczenia.

Dziękuję jednak za odpowiedź  :heart:
20-11-2024, 18:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 1,033
Reputacja: 19
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 233
Podziękowano 215 razy w 149 postach
Czy to było świadome śnienie, czy podróż astralna? W astralu wiele rzeczy robi się prościej. Możesz próbować zasypiać z intencją i sprawdzać jak to działa.

--
Wystarczy być sobą.
22-11-2024, 12:20
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Magia Naturalna

W tej kwestii pozwolę sobie zostawić link do tego posta: http://witchcraft.com.pl/showthread.php?tid=11620
I linki do zakupu:

https://www.magicznyogrod.pl/ubulawu_10ml.html
https://www.magicznyogrod.pl/afrykanski_..._snow.html

Normalność to wymysł.

-----------
23-11-2024, 07:52
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.