Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały v
« Wstecz 1 2

Rytuał Wenus

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Rytuał Wenus
Autor Wiadomość
~Kibono
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
Rytuał Wenus
Jest najskuteczniejszy podczas pełni księżyca.
Trzy dni przed i po pełni.
Wtedy nakryj stół różowym, zielonym lub białym obrusem i rozstaw na nim 4 świece w kolorach 4 żywiołów; czerwoną, zieloną, żółtą, niebieską.
Pośrodku między świecami postaw kadzielnicę z węglem.Obok niej postaw talerzyk z kadzidłem venus (róża, wanilia lub wiśnia).
Ustaw też flakonik z olejkiem takim samym jak kadzidło. Na stole połóż kartkę papieru, ołówek, różdżkę, zapałki i magiczne lustro.
Poczekaj do zachodu słońca.

Rytuał-Usiądź przy stole i zapal świece, najpierw czerwoną (ogień), później zieloną(ziemia), żółtą(powietrze), niebieską(woda).
Przez chwilę obserwuj, jak tańczą płomienie i zgaś wszystkie światła elektryczne.
Teraz pomyśl trochę o sobie. Pomyśl o swoich wadach, wygarnij sobie wszystko.
A później WSZYSTKO CO W TOBIE dobre i że jesteś pociągającą osobą....

WEZWIJ ANIOŁA- "Ja (imię) wzywam księcia anielskiego NAGAHIELA, władcę planety Wenus. Usłysz Wielki książę moje wołanie i przybądź do mnie! Przelej na mnie piękno planety Wenus i jej nieodparty urok! Wydobądź ze mnie mój ukryty wdzięk, powab i wrażliwość mojej osoby oraz wszystko to, co we mnie jest dobre. Wiem, że zamieszkała we mnie miłość"

Na początku tekstu umieść znak planety Wenus, a na końcu znak księżyca.
Zapisaną kartkę odłóż na poprzednie miejsce.
-zapal węgiel w kadzielnicy i gdy się rozpali, nasyp do niego kadzidła.
Odkryj flakonik z olejkiem.
Wpatruj się z uwagą w rozchodzący dym w kadzielnicy i wchłaniaj zapachy olejku i kadzidła.
Rozluźnij się, wstań i różdżką wykreśl przed sobą znak pentagramu. Usiądź, głośno przeczytaj słowa na kartce. Popatrz na siebie w lustro i zachwycaj się sobą. Napełnia się czysta, idealna energia.Wyobraź sobie, że spływa z Ciebie napięcie i zła energia....

POŻEGNANIE ANIOŁA-
-teraz spal kartkę z zaklęciem w kadzielnicy lub płomieniem świecy.
Pamiętaj, że od teraz nigdy nie powinnaś użalać się nad sobą i uważać się za nieatrakcyjną....Pozwól świecom i węglowi w kadzielnicy dopalić się do końca.
Podziękuj aniołowi za pomoc i pozwól mu odejść tam, gdzie przebywał.
Posiedź jeszcze trochę w ciszy. Nie pozwól ,by wróciły rozterki i wątpliwości.
Złe myśli ignoruj, nie walcz z nimi, bo mogą się Ciebie uczepić.
Przywołaj w pamięci ten stan, gdy się sobie najbardziej podobałaś. Mocno uwierz, że to najprawdziwsza prawda, a inni zobaczą Cię tak samo piękną...

Źródło - nieznane ( z internetu )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2013, 13:28 {2} przez Olimpia.)
11-12-2012, 22:54
Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.