Yo! Chciałbym wam pokazać ciekawy sposób użycia wahadełka, a mianowicie:
-Wykrywanie skupisk energii.
-Wykrywanie zepsutej żywności.
-Wykrywanie zdrowej, i zdatnej do picia wody.
Zaczynajmy więc:
-Wykrywanie skupisk energii.
Otóż wieczorem troszkę mi się nudziło, więc wahadełko w łapkę, i chodziłem po domu, programując mój wykrywacz. "Jeśli blisko mnie znajdzie się jakiekolwiek skupisko energii, obróć się w prawo, jeśli w danym pokoju nie znajdzie się żadne zbiorowisko energii, obróć się w lewo."
W pewnym momencie, wahadełko zaczęło się szybko obracać. Zatrzymałem się więc, i wyciszyłem, by wyczuć energię... Poczułem mrowienie, więc spróbowałem wchłonąć ową energię... Udało się, mrowienie rozniosło się po całym ciele, a ja byłem pobudzony "kopem energetycznym".
-Wykrywanie zepsutej żywności.
Programowanie wahadełka jest bardzo proste:"Jeśli jedzenie nad którym się znajdujesz, jest świeże/dobre do jedzenia, obróć się w prawo. Jeśli jedzenie nad którym jesteś, jest nie świeże/zepsute, obróć się w lewo."
Teraz należy podejść do np. koszyka z owocami, i przetestować wykrywacz. Testowałem to z różnymi produktami spożywczymi, i za każdym razem gdy wahadełko kręciło się w lewo, data ważności była przeterminowana/ owoce były przygnite. Gdy kręciło się w prawo, żywność była dobra do jedzenia.^^
-Wykrywanie zdatności wody do picia.
Programowanie:"Jeśli woda nad którą się znajdujesz jest zdrowa/zdatna do picia, obróć się w prawo. Jeśli woda nad którą się znajdujesz jest niezdrowa/nienadająca się do picia, obróć się w lewo"
Po paru testach nad wodą zwykłą(z kranu), wodą butelkową (z butelki lol

), oraz wodą niezdatną do picia(mieszanina wody, ziemi, piasku, soli i paru innych).
Nad wodą z kranu, wahadło obracało się w prawo, aczkolwiek poooowooooli, i niezdecydowanie.
Nad wodą butelkową, wykrywacz obracał się w prawo, dosyć szybko, i bardziej zdecydowanie.
Nad wodą niezdatną, żwawo obracał się w lewo.
By potwierdzić działanie, zostaną przeprowadzone kolejne testy.