Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 19 20 21 22 23 Dalej »

wizje

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
wizje
Autor Wiadomość
anoli Offline
Użytkownik

Liczba postów: 15
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: rak
Praktykowany rodzaj magii:
:)

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 1 postach
wizje
Witam Was, mam do Was pytanie, otóż od bardzo dawna mam coś w stylu przewidywania tego co się zdarzy, myślałam że to tylko zbiegi okoliczności ale coraz częściej się zdarzały, więc co to może być? ORAZ DRUGIE PYTANIE. Od dzieciństwa gdy się bałam lub coś się działo złego podczas zamknięcia oczu widziałam oko zielone, coś jakby jaszczurki, to mnie uspokajało, minęło klika lat, teraz gdy jestem już dorosłą osobą podczas medytacji lub nawet zwykłych sytuacjach codziennych znowu widzę to samo, co to jest, czemu ciągle jest w mojej głowie? Proszę o odp.

Zanim opublikujesz, przeczytaj to co napisałaś. :p - Yasella
16-10-2013, 23:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
~Nesse
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: wizje
Masz dar jasnowidzenia, wykorzystaj go. :)
Co do oka... Wydaje mi się, że to Twój opiekun. Sama miałam bardzo burzliwe dzieciństwo i też zjawiała się dobra istota, która mi pomagała. Z tym, że był to lew (z początku małe lwiątko, teraz jest już dorosły. Nie wiem od czego to zależny).
17-10-2013, 07:49
Odpowiedz
Podziękowali:
Evander Offline
Wikkid Wizzy

Liczba postów: 1,039
Reputacja: 73
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 93
Podziękowano 356 razy w 211 postach
RE: wizje
Amorte,

(16-10-2013, 23:13)anoli napisał(a): Witam Was, mam do Was pytanie, otóż od bardzo dawna mam coś w stylu przewidywania tego co się zdarzy, myślałam że to tylko zbiegi okoliczności ale coraz częściej się zdarzały, więc co to może być?

Nie jest to jasnowidzenie, ale prekognicja. Jest to widzenie przyszłości. Temat o teorii odnośnie mechaniki tego zjawiska znajdziesz tutaj:
http://witchcraft.com.pl/Thread-Wizje-pr...-angielsku

Jest to umiejętność, która ujarzmiona może dać wielką moc i wiedzę. Paru magów na forum, w tym ja, poszukuje metod na okiełznanie tego daru, jednakowoż ze względu na strzępkowe informacje oraz brak ludzi takich jak ty, czyli obdarzonych tą umiejętnością od urodzenia jest nam niezwykle ciężko posuwać się naprzód.

Jakoś tak jest na tym świecie, że ludzie preferują tęczowe anielskie istoty, rozstawy tarota odnośnie miłości i dawanie tyłka przypadkowym astralnym bytom, niż poszukiwanie prawdziwej, praktycznej mocy.

Everything that has a (born) beginning has an end (in death).

"Zaprawdę, Moc jest krewną konieczności,
 i przychodzi, gdy człowiek jej pragnie" - Pitagoras
20-10-2013, 22:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.