Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna › Magia Powietrza
Ochrona Wiatru Północnego

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 676
Podziękowano 600 razy w 576 postach
To dość silny rytuał ochrony. W Polsce najczęściej wieje właśnie wiatr północny, wówczas należy wyjść gdzieś gdzie będzie wysoko, np. wzgórze, balkon itp. Dachu nie proponuję, bo można stracić równowagę - wiem sama po sobie, o mało się kiedyś nie spierdoliłam z czwartego piętra, najlepiej jak to będzie na zewnątrz, ale balkon też może być. :) Byleby nas nikt nie widział, bo to wszystko zniweczy. Więc, kontynuując, jak już wybierzmy odpowiednie miejcie i tam będziemy, czekamy kiedy ziąb nas dobrze przeniknie (wiatr), następnie wznosimy ręce wnętrzem dłoni ku górze i intonujemy:

''O potężny wietrze północny
który przynosisz wszelka zmianę
Niech od zła wolnym się stanę
I bezpieczeństwo będzie mi dane.

Jak już to powiedzieliśmy, postójmy tam chwilę, zrelaksujmy się i otwórzmy umysł, być może
wiatr będzie chciał nam coś przekazać, zrozumiesz to jeśli się skupisz i oczyścisz umysł, tym samym nie blokując myśli. Jeżeli nic się nie stanie i wg. to oznacza że na tę chwilę wiatr nie ma nam nic do
powiedzenia''.

Źródło: Gdzieś na necie było, nie pamiętam już gdzie.
23-09-2012, 18:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
EsimAysin Offline
Użytkownik

Liczba postów: 14
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Biała Magia, Magia Miłości

Podziękowania: 15
Podziękowano 3 razy w 3 postach
RE: Ochrona Wiatru Północnego
Najlepiej właśnie dogadać się z takim potężnym wiatrem, w tym momencie właśnie u mnie wieje więc mnie zaciekawił ten temat, zresztą wiatr mnie zawsze interesował. Stąd też mój nick w języku tureckim, "niczym wiatr rozświetlająca, tak mi się spodobały te słowa, imiona. Choć to może mało istotne co do tematu . W każdym razie chciałam wzkazać potęgę wiatru , w każdej zresztą formie wiatr jak i burza czy deszcz, jest dla mnie niezwykłym zjawiskiem atmosferycznym. Niby coś normalnego dla zwykłych śmiertelników, ale dla tych naznaczonych, którzy widzą głębszy sens jak tutaj zgromadzeni, myślę, że też jest czymś wyjątkowym. Że podobnie odbieracie, kierujecie intencje w siły Natury, które nas słyszą i ja to wiem. Raczej nikomu kto w to wierzy, szanuje, nie stanie się nic złego i prośby zostaną wysłuchane.
Najbardziej może podstępny wydaje się być cień wiatru, ale to długi temat ; )

Kiedyś podobnie jak autorka postu, jako że lubię sporty ekstremalne z kolei weszłam sobie Nocą za balkon na 10 lub 11 piętrze już dokładnie nie pamiętam w deszczową, wietrzną pogodę i ukazał mi się rycerz w zbroji z anielskimi skrzydłami. Najlepsze było to, że obok stał policyjny samochód, w nim policjanci i tak jakby byli na haju przez tą całą aurę, patrząc na mnie w ogóle nie zareagowali, ani owej postaci, która obok nich stała nie zauważyli, taka wytworzyła się wtedy Magia.
10-01-2025, 02:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.