Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Pytania i problemy
Jak to jest w Astralu ?

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Jak to jest w Astralu ?
Autor Wiadomość
~MojzesHop
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
Jak to jest w Astralu ?
Jak to jest w astralu bo już od paru lat chcę się tam znaleźć ale jakoś mi nie idzie. :/ Więc moje pytania są następujące:

1) Czy możesz w astralu stworzyć swój własny świat w którym będziesz mógł być tylko ty albo to co tam wpuścisz?
 2) Czy techniki magiczne tam działają?? Tzn. Czy jak stworzysz psi bala czy coś w tym stylu to będą widoczne?
 3) Czy można walczyć z kimś z realu w astralu?? Używając technik magicznych?? 

To chyba wszystko, jak będę chciał zadać jakieś pytanie to napiszcie wy też możecie zadawać. :)
26-03-2014, 20:06
Odpowiedz
Podziękowali:
Raven Offline
Użytkownik

Liczba postów: 228
Reputacja: 8
Znak Zodiaku: Skorpion
Praktykowany rodzaj magii:
Demonologia/Nekromancja

Podziękowania: 0
Podziękowano 2 razy w 2 postach
RE: Jak to jest w Astralu ?
1) Jak Ci się marzy taki świat to poćwicz LD.
2) Nawet nie wiem co napisać...
3) Chcesz walk to najpierw zniszcz swoje słabości. To będzie najtrudniejsze.

Poza tym, w astralu zawsze, to co krzyczy głośno jest słabe, a to co silne nie rzuca się w oczy.
Przynajmniej to z moich dotychczasowych obserwacji.
Specem od OOBE nie jestem, więc niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni.

Kiedy tonie twoje dziecko, to musisz skakać do wody i je ratować, a nie inwokować rusałki
26-03-2014, 21:00
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
xao Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 267
Reputacja: 23
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 9 razy w 4 postach
RE: Jak to jest w Astralu ?
(26-03-2014, 20:06)MojzesHop napisał(a): Jak to jest w astralu bo już od paru lat chcem się tam znaleźć ale jakoś mi nie idzie :/ Więc moje pytania są następujące :

1) Czy możesz w astralu stworzyć swój własny świat w którym będziesz mógł być tylko ty albo to co tam wpuścisz ?
 2) Czy techniki magiczne tam działają ?? tzn czy jak stworzysz psi bala czy coś w tym stylu to będą widoczne ?
 3) Czy można walczyć z kimś z realu w astralu ?? Używając technik magicznych ?? 

To chyba wszystko jak będę chciał zadać jakieś pytanie to napiszcie wy też możecie zadawać :)
1) Tak.
2)Nie jestem pewny czy dobrze cię rozumiem... Ale tak, tam wiele rzeczy jest widocznych.
3)W zasadzie tak, o ile masz na myśli, że dwie osoby wejdą do astrala, no i oczywiście o ile się znajdziecie i nawiążecie kontakt. Tam wszystko działa trochę inaczej niż tutaj.... Tylko co ostatnio na forum wszyscy tak na walkę, pełno technik do "walczenia", nie żebym był jakimś "tęczowym filozofem pokoju", ale może zamiast bezmyślnie walczyć lepiej się porozwijać?
26-03-2014, 22:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.