Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
|
Autor |
Wiadomość |
Mscigniev
Neofita
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
|
Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
Moje imię brzmi Gabriel, ale mam zamiar je zmienić gdy tylko osiągnę pełnoletność, gdyż fakt posiadania biblijnego imienia mi niezbyt odpowiada. Mam 16 lat, tematami natury ezoterycznej interesuje się pośrednio od 4 lat. Interesują mnie także religie i światopoglądy- zwłaszcza rozmaite wierzenia przedchrześcijańskie, historia, polityka oraz różnorakie teorie spiskowe. Mam nadzieję odnaleźć wiele pomocnych materiałów na forum, oraz mam w planie samemu zacząć pomagać niedoświadczonym gdy sam zyskam trochę doświadczenia (być może trochę to za mało powiedziane). Na razie to chyba tyle, jestem otwarty na rozmowy oraz liczę na miłą atmosferę. 
Istnieje tylko jedna emocja, której nie dotyczy prawo przeciwieństw- jest nią śmiech, zawierający w sobie swoje własne przeciwieństwo
|
|
28-04-2014, 17:39 |
|
~Alator
Gość
Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
|
RE: Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
Witaj. 
|
|
28-04-2014, 17:45 |
|
Estel
Starszy użytkownik
Liczba postów: 63
Reputacja:
3
Podziękowania: -1
|
Witaj. 
"Co my wiemy, to tylko kropelka. Czego nie wiemy - cały ocean"
|
|
28-04-2014, 18:04 |
|
~Ismena
Gość
Podziękowania:
|
Witaj.  Nie rozumiem czego Ty chcesz od swego imienia, co z tego, że nosisz anielskie imię? Ja uważam, że jest piękne.
|
|
28-04-2014, 18:25 |
|
Mscigniev
Neofita
Reputacja:
0
|
(28-04-2014, 18:25)Ismena napisał(a): Witaj. Nie rozumiem czego Ty chcesz od swego imienia, co z tego, ze nosisz anielskie imie? Ja uwazam, ze jest piekne. Czuję się jak renegat własnej kultury i pochodzenia, nosząc imię pochodzenia Semickiego. Nie chodzi mi w żadnym razie o antysemityzm, ale wolałbym tutejsze, bardziej Słowiańskie.
Istnieje tylko jedna emocja, której nie dotyczy prawo przeciwieństw- jest nią śmiech, zawierający w sobie swoje własne przeciwieństwo
|
|
28-04-2014, 18:51 |
|
Mscigniev
Neofita
Reputacja:
0
|
(28-04-2014, 19:29)Finneus napisał(a): Sława! Twoje zainteresowania sprawiają, że kiedyś możesz otrzymać priv z jeżem bojowym, który zmusi Cię do podania wszystkiego co wiesz. Co mam rozumieć, pod postacią jeża bojowego?  I czy mam się bać?
(28-04-2014, 19:29)Blackdash napisał(a): Właściwie mam w planach zmianę imienia na Japońskie. xD
Hideki bardziej mi pasuje niż Dawid. Szukałem kiedyś o tym info i to łatwe nie jest, musisz mieć dobry powód. Mi nie chodzi o to czy pasuję czy nie- wiele osób mówi mi, że nie wyobraża sobie mówić do mnie inaczej niż ''Gabryś''. mam bardziej na myśli pewne poczucie powinności. A co do tego, że łatwe to nie jest- to jestem zwolennikiem powiedzenia, że dla chcącego nie ma nic trudnego. ^^
|
|
28-04-2014, 19:36 |
|
wena
Leniwa Szumowina
Liczba postów: 346
Reputacja:
13
Podziękowania: 5
Podziękowano 8 razy w 10 postach
Podziękowano 8 razy w 10 postach
|
"Pamiętaj: w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć...." = Napoleon Hill
----------------------------
|
|
28-04-2014, 20:07 |
|
SorrorNesse
runemaster
Liczba postów: 83
Reputacja:
2
|
Siema Gabryś. 
|
|
28-04-2014, 20:36 |
|
Mscigniev
Neofita
Reputacja:
0
|
(28-04-2014, 20:36)SorrorNesse napisał(a): Siema Gabryś.  Lewki ciągnie do Chaosu ? ;>
|
|
28-04-2014, 21:24 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości