Ta klątwa ma celu wniesienie w życie wroga, nieszczęścia i porażki.
Była użyta przeze mnie tylko raz. Nie spodziewam się tak szybkich i tak tragicznych skutków, nie mam zamiaru więcej jej używać - myślę, że jej skutek był grubą przesadą i na domiar złego, bardzo ciężko było ją odwrócić.
Moc rytuału głownie opiera się na nas samych, musicie mieć w sobie naprawdę dużo żądzi krwi, podczas jego wykonywania, jeśli wasza nienawieść będzie za mała to prawdopodobnie nic się nie stanie, mimo że opieramy tutaj także na energii Lucyfera - stratą czasu byłoby pomagać jakiemuś zmiennemu/niestałemu kurczakowi o urażonym ego.

A tak to, co z tego będą mieli owi pomocnicy? Będą mogli karmić się w waszej nienawieści, satysfakcji, lęku czy w podziwie działania. Zależy jak kto zareaguje na skutek, który zresztą nie ma utartego schematu.
Potrzebne narzędzia:
- trzy czarne świece
- zapałki
- dzwoń/ewentualnie mocn dzwonek
Zapalacie trzy czarne świece od zapałek, równo o północy. Zadzwoń trzykrotnie dzwonem na początku zaklęcia, a będziemy mówić go trzy razy.
''Wzywam potężnego nosiciela światła, Lucyfera
Duchy w otchłani, usłyszcie moje wezwanie.
Wszystkie najpotężniejsze ze wszystkich
Lucyferze, moje myśli śpiewają
Gdy przez wszechświat się dzwonię teraz
Weźcie nieprzyjaciela mojego, aby go uderzyć
Złamcie go, pogardzajcie nim w nocy
Od potężnych dnów piekła
Oddajcie swoją ciemność na jego powłoce
Och Lucyfer Świecąca Gwiazdo.
Dotknijcie go, palcie go z daleka
Zemsta teraz będzie go i za dnia prześladować
Święca Gwiado, Lucyferze Tobie powierzam (imie i nazwisko wroga)
Niechaj tak będzie!''
I tu dzownimy dzwonem trzy razy, potem znów mówimy zaklęcie, znów na jego koniec dzownimy dzwonem trzy razy, i znów mówimy zaklęcie i znów dzwonimy.
Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).
-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.