Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 Dalej »

Na powrót

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Na powrót
Autor Wiadomość
Disneyowa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 78
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Ryby
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 0 postach
Na powrót
W piątek, w czasie przybywania Księżyca, w wieczornych godzinach (19-21) założyć najlepsze ubranie (tak jakbyście szykowali się na najlepszą randkę) , wziąć sztylet (nóż) i wyjść na zewnątrz i powiedzieć:

" Przekłuwam i przebijam twój umysł (jego/jej imię i nazwisko)" w tym czasie kiedy wypowiadasz te słowa wbij sztylet w ziemię. "Mówiąc Ci, że patrzysz na mnie inaczej. Oczyma miłości. Kupalo, obmyj jego/jej serce swoją wodą oczyszczenia, aby on/ona (imię i nazwisko jej/jego) mnie kochała/ła. W imię Peruna, Lubim Ta"

Sztylet (nóż) musimy zostawić wbity w ziemię i wrócić do domu. Ważne by nie oglądać się za siebie.

[Obrazek: dE0Mu58.gif]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2015, 22:30 {2} przez Disneyowa.)
01-04-2015, 17:36
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Hexe Offline
Użytkownik

Liczba postów: 13
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Na powrót
Stary post, ale może ktoś tu jeszcze zajrzy. Nie wiem kto wymyślił ten rytuał, ale tak się nie robi rytuałów miłosnych. :) Taki rytuał można sobie włożyć między bajki. :)

Nie wiem jaką siłę sprawczą i potężną energię musiała by mieć osoba wbijająca nóż w ziemie, żeby tym czynem odzyskać kogoś... Ja generalnie jestem zdania, że rytuały miłosne, również te na powrót, wykonujemy inaczej, a podstawa jest DNA ´´ofiary´´.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2015, 02:00 {2} przez Animal.)
24-05-2015, 22:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 4,869
Reputacja: 89
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 457
Podziękowano 335 razy w 406 postach
RE: Na powrót
To nie rytuał ma moc, to tylko wspomagacz. Najważniejsza jest intencja. Sztylet tutaj "przykuwa" energie mni. Intencji do ziemi - miejsca gdzie trzeba ściągnąć ofiarę. Rytuał jest zgodny z Prawem Przyciągania.

Bajki natomiast czerpią inspiracje głównie z wierzeń ludowych. Jak najbardziej da się w ten sposób rzucić urok miłosny - choć rytuał SAM W SOBIE jako wspomagacz słaby.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
26-05-2015, 01:34
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.