Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 22 Dalej »

Model informacyjny

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Model informacyjny
Autor Wiadomość
xao Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 263
Reputacja: 22
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Model informacyjny
Poszukuję wszelkich sensownych informacji na temat magii w odniesieniu do modelu informacyjnego, które są dokładniejsze niż opis samego modelu. Szczególnie interesują mnie wyniki badań jakie podobno miał przeprowadzić na ten temat Pakt IOT, oraz same techniki.
Dosyć ciężko jest natknąć się na takie informacje (szczególnie w języku Polskim), ale być może ktoś z was ma do tego dostęp, albo przypadkiem na coś natrafił.

Z wdzięcznością przyjmę wszystkie materiały, którymi chcielibyście się podzielić, albo takie do których możecie mnie odesłać. Oczko

"TAK MYŚLISZ? WEŹ ZATEM WSZECHŚWIAT I ROZGNIEĆ GO NA NAJDROBNIEJSZY PYŁ, PRZESIEJ PRZEZ NAJDROBNIEJSZE SITO, A POTEM POKAŻ MI CHOCIAŻ JEDEN ATOM SPRAWIEDLIWOŚCI, JEDNĄ MOLEKUŁĘ MIŁOSIERDZIA[...]"
24-05-2016, 21:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.