Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Uzdrowienie
Jak pozbyć się mleka z piersi.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
SolonePaluszki Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Ogólnie wiele kobiet ma problem z karmieniem piersią. Często bolesny... Nie wiedza jak sobie z nim poradzić. Nie warto stosować medycyny, czyli zastrzyków na spalanie mleka itd.

Moja babcia mi przekazała sposób od jej matki i prababki... Dawniej w domach były kuchnie kaflowe, nie wiem czy większość wie o co chodzi... W każdym razie, na rozgrzana blachę do czerwoności w takiej kuchni ( mylę ze możne być jakakolwiek blacha, czyli patelnia na kuchence itd.) o zachodzie słońca należy po trzy krople leka z każdej piersi uronić, tak aż one wręcz się spala... Podobno następnego dnia ma się piersi pozbawione mleka, nie bolą i mleko więcej nie zbiera... Znam osoby które to stosowały i były w szoku ze to działa...

Może się komuś przyda. :)

Dobrze wiem, jak to jest mieć tajemnice. To jak żyć w samotności.
28-10-2016, 00:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.