Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 … 23 Dalej »

Prośba o pomoc w zlokalizowaniu klątw złych Bytów...

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
ChArMeR Offline
Użytkownik

Liczba postów: 95
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: LEW
Praktykowany rodzaj magii:
Tarot,runy,biała magia,wicca

Podziękowania: 2
Podziękowano 6 razy w 2 postach
Witam !
Bardzo prosiłbym o pomoc od kogoś kto potrafi wyczytać,bądź odczuć jakos, albo zlokalizować czy nie jestem pod wpływem uroku,klątw.
Może przejdę do rzeczy...
Jestem osobą uważam dobrą i empatyczną. Zawsze okazujący troskę i pomoc oraz wysłuchanie innych. Zwłaszcza w relacjach z przyjaciółmi, rodziną i osobami pod kątem związków/partnerów (nie poniżam nie zdradzam i nie bawię sie uczuciami). No i u mnie zasada trójpowrotu,karmy nie działa kompletnie. Zdaje sobie sprawę, że życie to parabola raz jest dobrze raz zle,ale u mnie najmniejsza pierdoła potrafi stanowić problem - kiedys tak nie było... Chciałbym zaznaczyć tez ze moja pierwsza miłość zajmowała sie ezoteryką i pałała do czarnej magii. Niedawno dowiedzieliśmy sie ze znajomymi ze jakiś juz czas temu niestety ta osoba popełniła samobójstwo... Zanim dowiedzieliśmy sie o tej przykrej sytuacji, żak serwowalem, że coś za mną "łazi" lampy podemna na ulicach gasną nawet jak pojechałem do Karpacza ze znajomym na weekend w całkiem innym mieście niz mieszka, lampa podemna tez zgasła... Uważam ze potrzebuje oczyszczenia i zdjęcia czego Ze mnie... Mam takie przeczucie czy ktos tarotem bądź zdolnościami może wczuć sie we mnie i Zbadać energię i aurę? Jakimiś
Metodami nie wiem wahadełko,tarot, trzecie oko? Chciałbym aby ktos z zewnątrz mi pomógł... Aby nie dziala autosugestia. Czy ktos zna jakies rytuału do mojej sytuacji... Aby w moim zyciu sie polepszyło . Chciałbym tez zaznaczyć Ze nie moge od tego czasu zbudowac tez żadnego zwiazku... Wiec otacza mnie zła energia tez rodzinnie pod tym względem... A nie chce sie bawić w miłosne czary na przyciągniecie, bo miłość jest magia samą w sobie... Tak mi sie wydaje.
Prosze o odpowiedź możecie także pisać na priv jak i w wątku
Pozdrawiam
Z góry dziękuje za pomoc
09-11-2016, 14:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
LupusAlbum Offline
Zbanowany, ale szczęśliwy ;*

Liczba postów: 146
Znak Zodiaku: Wodnik
Hoodoo/Voodoo

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 0 postach
RE: Prośba o pomoc w zlokalizowaniu klątw złych Bytów...
Zgłoś się na priv, pomogę Ci ^^ i proszę popraw ten tekst, czytałem chyba ze trzy razy żeby coś zrozumieć ;-;
09-11-2016, 22:19
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Rasphul Offline
Nadęty Magus

Liczba postów: 70
Reputacja: 3
Znak Zodiaku: Byk
Wszechstronnie

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Jeśli autosugestia chrzani wszystko wokół, to autosugestia powinna wszystko naprawić. Lecz się czym się strułeś... :)

A gaśnięcie latarni, to akurat częsta, wręcz typowa rzecz jeśli chodzi o ludzi w początkowych stadiach czegoś, co roboczo określam "paranoją magiczną".

[Obrazek: gloria-mortuis.png]
09-11-2016, 23:25
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
ChArMeR Offline
Użytkownik

Liczba postów: 95
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: LEW
Tarot,runy,biała magia,wicca

Podziękowania: 2
Podziękowano 6 razy w 2 postach
No to właśnie napisałem,że staram się być dobry, postępować dobrze,myśleć pozytywnie, ogólnie postępując jako dobra osoba, pomimo przeciwności :P Skoro ciągle się staram i chcę aby było ok, a coś to chrzani, to autosugestia chyba akurat tu nie pasuje. :p Dopiero od jakiegoś czasu wziąłem pod uwagę inne siły: byty/klątwa/zło życzenie.itp itd. Dlatego postanowiłem napisać ten post Rasphul :)) No ale dzięki za twoją opinię - wezmę to głębiej ponownie pod uwagę :P

PS: nie określam się jako osoba posiadająca "paranoję magiczną" siedzę w tym kupę lat i nie miałem takich problemów tak często jak teraz. Może i nie jestem alfą i omegą w tej działce bo magii człowiek uczy się całe życie, lecz nie jestem osobą interesującą się magią dwa dni ;p czuję, że jest coś nie tak i ufam swojej intuicji :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2016, 01:43 {2} przez ChArMeR.)
10-11-2016, 01:38
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.