Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 … 6 7 8 9 10 … 26 Dalej »

Ave Sorores, Fratres

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Ave Sorores, Fratres
Autor Wiadomość
Sanctuary Mirror Offline
Użytkownik

Liczba postów: 30
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Waga
Praktykowany rodzaj magii:
Jedna i Jedyna czyli KAŻDA

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Ave Sorores, Fratres
Witajcie, bracia i siostry.
Jestem Sanctuary. A więc przedstawię wszystkie szkoły, które opanowałem:
Kundalini Reiki
Magyia Chaosu
Wróżbiarstwo (Tarot)
Rytualistyka
Wampiryzm

Większość z działań umiem przetłumaczyć na funkcję logiczną relacji między naszym umysłem świadomym, a podświadomym i mam nadzieję, że moja obecność tutaj pomoże wielu młodym jak i czasem starszym magom.
Coś jak rozumienie Servitory jako działający program komputerowy (podobieństwa zauważy każdy informatyk, czy też człowiek zaznajomiony z NLP), jednak w mojej analizie poszedłem dalej. Szukam jakiejkolwiek motywacji i natchnienia do dalszego eksplorowania możliwości własnego umysłu, więc pomoc w czyimś rozwoju jest dla mnie motorem do działania, który mam nadzieję poszerzy moje umiejętności jak i rozumienie.

Bez zgody nie zamierzam się wami żywić, świat zasobny jest we wszechobecny eter :) więc zagrożeniem nie jestem. Jednak jeśli ktoś chciałby tego doświadczyć, bądź uczyć się przeze mnie przed wampiryzmem bronić, też służę pomocą.

Pozdrawiam.
04-06-2017, 10:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
santa_ezra Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Znak Zodiaku:

RE: Ave Sorores, Fratres
Witaj, witaj ;)
Od jakiegoś czasu czytam forum, aby wgłębić się w teoretyczne jak i praktyczne aspekty magii.
Przyznam szczerze, że nie potrafię uporządkować sobie tej wiedzy. Jeżeli masz ochotę podzielić się swoją wiedzą, przeżyciami, zapraszam na priv. Nie ukrywam, że przydałaby mi się pomoc kogoś obeznanego.
04-06-2017, 12:54
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Cyjanek987 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 105
Reputacja: 17
Znak Zodiaku: Ryby

Podziękowania: -1
Witaj :) Btw poza tymi systemami jakimi się jeszcze parasz? Bo wiesz, żeby naprawdę móc bawić się magią chaosu (bo myślę, że w twoim przypadku to coś więcej niż same serwitory i sigile dla podświadomości), trzeba ogarniać choć dobrze parę systemów i modeli, aby można je mieszać, bo to "opanowałem szkoły" mnie tak ciut zdystansował, bo to świadczy o dosyć wysokim poziomie (przynajmniej w moim mniemaniu). Ale jeśli tak jest, to miło, że na forum dołącza następna osoba z dużą wiedzą (dla pożytku użytkowników) ^^

"Jeśli chcesz upiec szarlotkę, najpierw musisz stworzyć wszechświat" Carl Sagan
05-06-2017, 16:20
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
LupusAlbum Offline
Zbanowany, ale szczęśliwy ;*

Liczba postów: 146
Znak Zodiaku: Wodnik
Hoodoo/Voodoo

Podziękowano 1 razy w 0 postach
Witaj ^^
Jeśli szukasz kogoś do ćwiczeń jestem chętny!
05-06-2017, 19:21
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Sanctuary Mirror Offline
Użytkownik

Liczba postów: 30
Znak Zodiaku: Waga
Jedna i Jedyna czyli KAŻDA

Cyjanek987 - U mnie to się wygieło w pewnym momencie w stałe programowanie z magii. Nie wiem czy rozumiesz zmiane skali działania. Ja już nie czaruje świata, tylko czaruje siebie :P. System jakikolwiek zatarł mi się jak miałem 14 lat, to spowodowało ciągle chaotyzowanie haha! Bywałem w grupach szamanistycznych, okultystycznych, wampirycznych i każda magyia którą operują dane grupy....no są tym samym tylko to wszystko w inne szaty ubrane jest. Schemat logiczny i działań to to samo.

Dla mnie system tarota jest identycznym systemem do intuicji wśród wampirów. Tylko osiąga się ten sam efekt innymi drogami poruszając te same aspekty(podświadomość).

LupusAlbum- Zależy co chcesz ćwiczyć, każdy w tym rollercosterze znajdzie coś dla siebie.

Napewno mogę cię upilnować, byś nie łamał praw wszechświata i nie zrobił sobie kuku.
05-06-2017, 19:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
LupusAlbum Offline
Zbanowany, ale szczęśliwy ;*

Liczba postów: 146
Znak Zodiaku: Wodnik
Hoodoo/Voodoo

Podziękowano 1 razy w 0 postach
(05-06-2017, 19:53)Sanctuary Mirror napisał(a): LupusAlbum- Zależy co chcesz ćwiczyć, każdy w tym rollercosterze znajdzie coś dla siebie.

Napewno mogę cię upilnować, byś nie łamał praw wszechświata i nie zrobił sobie kuku.

Nie potrzebuje nikogo kto by mnie pilnował ;) twierdzisz, że znasz się na wampirzeniu a ja mam bardzo ciekawy sposób na ochronę przed tym. Moglibyśmy się kiedy zgadać i razem to wypróbować. ;)
05-06-2017, 21:38
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
wena Offline
Leniwa Szumowina

Liczba postów: 341
Reputacja: 13
Znak Zodiaku: Baran
.............................

Podziękowania: 5
Podziękowano 10 razy w 11 postach
Hello Stranger. :)

"Pamiętaj: w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć...." = Napoleon Hill

----------------------------

[Obrazek: tumblr_omilcy7mzi1ue04pxo1_250.gif]
09-06-2017, 23:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.