Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 … 23 Dalej »

Szukam tekstu

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Szukam tekstu
Autor Wiadomość
Ika887 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Szukam tekstu
W którym jest napisane to, ze każdego dnia mamy bardziej drożna jedna z dziurek nosa co ma odzwierciedlenie w energiach. Było tam napisane, ze w każdy poniedziałek jest np drożna lewa dziurka, we wtorek prawa itd.. pomocy, potrzebuje tego.
Kiedyś udostępniałam to na starym forum ale niestety nie mogę znaleźć, w sieci cisza a notatki zaginęły :(
21-06-2017, 18:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Atria Offline
Luperkal

Liczba postów: 231
Reputacja: 7
Znak Zodiaku: aquarius

RE: Szukam tekstu
Tekst potrzebny w związku z konkretnym problemem? Może tak będzie łatwiej pomóc.
A z tą drożnością dziurek też to słyszałam, może nie zmienianie się równo co 24h, ale słyszałam, że coś takiego występuje.

- Kiedy stoisz na krawędzi wszystkiego, co znasz i rozumiesz, i masz zrobić krok w ciemność tego, co nieznane, wiara pozwala ci mieć pewność, że stanie się jedna z dwóch rzeczy.
- Jakich, panie? - zapytał Aksymand.
- Albo staniesz na stałym lądzie, albo nauczysz się latać - zaśmiał się Horus i skoczył.
Graham McNeill Fałszywi Bogowie
15-08-2017, 20:04
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Wyspa_404 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:

RE: Szukam tekstu
gdzieś czytałem, że dziurki w nosie "zatykają się samoistnie" i ma to związek z ich regeneracją. Jednak można samodzielnie poprzez zatykanie dziurek wpływać na swoje samopoczucie, emocje i może to się czasem przydać podczas magii. Mówi się, że kiedy masz bałagan myśli i nie potrafisz zasnąć to oddychając lewą dziurką nosa już po 5min się wyciszasz, a po 20min zasypiasz, więc wykorzystując takie narzędzie zmiany świadomości można w pewnych sprawach zrobić więcej. Ciekawym doświadczeniem jest wstrzykiwanie w dziurkę nosową atomizerem lub strzykawką srebra koloidalnego lub koloidalnego złota, wtedy dochodzi do sterylizacji kanałów nosowych co wyostrza na dłuższą chwilę zmysły, więc masz przez chwilę czysty umysł i twoje myśli są ostre jak żyleta i możesz przez chwilkę pracować z czystą energią myśli bez zabrudzeń. Nie wiem czy mówiąc o energiach miałaś na myśli przepływ tak zwanej prany, energii życiowej przez ciało i związanych z tym cykli nosowych, bo jeśli tak to zerknij tu -> http://www.ashtangayoga.pl/artykuly/swar...kle-nosowe
21-08-2017, 01:10
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.