Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Pytania i problemy v
1 2 Dalej »

Hej pomożecie w interpretacji?

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
patka26 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 13
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Strzelec
Praktykowany rodzaj magii:
Tarot

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
- ROZKŁAD PARTNERSKI

Pewna Pani została kilkukrotnie zdradzona przez swojego męża. Wybaczyła mu i uwierzyła,ze juz wiecej tego nie zrobi...czy aby napeno? Rozklad partnerski na najblizszy okres(3 mies)

1. Co wnosi do związku kobieta?- 6 pucharów
Trzyma sie dalej przeszłości,wspomina nadal zdrade męża, byc moze stracila wiarę w siebie

2. Jak widzi te relacje? 10 pucharów
Szczesliwa rodzina to dla niej radosc i spełnienie

3.Emocje,uczucia?- AS BULAW
Do swojego meza czuje ogromny pociąg seksualny, ma poczucie władzy

4. Jaka przyjmuje postawe wobec partnera? 3 pucharów
Ta kartę zinterpretowałabym razem z 6 pucharow jako emocjonalne tkwienie w trójkącie.

5. Co wnosi do zwiazku partner? Paź mieczy
Partner wnosi do zwiazku ogrom zamieszania i nieporozumień,jest to osoba nie godna zaufania

6. Jak partner widzi ta relacje? As denarów
Wg niego relacja ta daje mu kozysci materialne, satysfakcje i wygode.

7. Jego emocje i uczucia? 4 pucharów
Nie potrafi sie cieszyć z tego co ma, widzi tylko to czego mu brakuje, jest obojętny w stosunku do innych

8. Jaka partner przyjmuje postawe? 7 mieczy
Sprytnie manipuluje swoja żonę i gra na jej uczuciach,to dobry aktor,bez skrupulow. Nie wacha sie oszukiwać i zdradzać swojej kobiety.

9. Co ich łączy ? 7 denarów
Obecnie w ich zwiazku panuje zastoj. Oboje zwlekaja by cokolwiek zrobić

10. Co ich dzieli? 6 mieczy
Dzieli ich brak porozumienia i komunikacji. Nieumiejętność zrobienia kroku na przód wniosla do zwiazku chłód który oddalil ich od siebie.

11. Rada? 8 pucharow
Nie boj sie wyruszyć w poszukiwaniu nowego, w zyciu nic nie trwa wiecznie, nie boj sie zmian.
Wynik? Krolowa bulaw,3 denarow, PAPIEŻYCA
Królowa denarow, PUSTELNIK,4 mieczy

Patrząc na 3 pierwsze karty mysle,ze relacja będzie kontynuowana w ukryciu. Pan nadal będzie zdradzal swoja żonę. Mysle ze z kolezanka z pracy lub szefowa. Relacja będzie wolna,bez zobowiązań (przynoszaca kozysci materialne??)
Zona jednak wkoncu uswiadomi sobie niewierność swojego męża i po głębokim namyśle postanowi trzymać sie od niego na dystans. Mysle ze zwiazek sie rozpadnie i przyniesie to Pani psychiczny spokoj.

Oboje partnerow maja w swojej dacie urodzenia liczby 5 ktore mowia o relacji karmicznej tej pary. Karta 6 pucharów mysle ze dodatkowo to potwierdza. Pomimo zdrad męża kobieta nie moze sie od niego uwolnić. Czuje sie od niego uzależniona seksualnie i tkwi w zwiazku dla zaspokojenia swoich erotycznych pragnien. Liczba 5 kocha sex i swiat erotyki. Pan ten dodatkowo ma w liczbę 3 w kluczu wcielenia co sprawia ze lubi przebywać w towarzystwie pieknych pan co sklania go do flirtow i podsyca pragnienie zaliczenia kolejnej zdobyczy.

Pani ma skłonność do podłączeń energetycznych co sprawia ze jest podatna na wplywy i sugestie innych osob. Mozna nia manipulować. Jest tez bardzo wrażliwa i ma w sobie ogrom współczucia dla innych.

Zaciekawil mnie ten rozklad i solidnie sie do niego przyłożyłam, mam nadzieję ze odczyt byl trafny. Co o tym sądzicie?

Mam pytanie dotyczące kart wynikowych.
Czasem mam problem z przypasowaniem do odpowiedzi Kart dworskich jeśli wyjdą dwie w wyniku. Ktora to kochanka,a ktora partnerka, jak wy dopasowujecie te karty, na co szczególnie zwracacie uwagę?

- Nie moge dodać zdjęcia rozkładu bo plik jest za duży :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2017, 14:22 {2} przez patka26.)
24-06-2017, 12:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Szczęściarz Offline
Smaragdus Felix

Liczba postów: 372
Reputacja: 28

Podziękowania: -1
Podziękowano 2 razy w 0 postach
RE: Hej pomożecie w interpretacji?
Kapłanka (lub jak tu nazwałaś Papieżyca *brrrrr*) raczej sugerowała by naukę z doświadczeń, a Pustelnik samotność lub poprostu przestrzeń na przemyślenie sobie pewnych spraw. Te dwie karty idealnie się łączą.
(Wybacz, że mówię tylko o Wielkich Arkanach, ale tylko z nimi dzialam)
Pozdrawiam,
Szczęściarz

[Obrazek: apolud5d75d.png]
26-06-2017, 08:55
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
1. No tak, ale tutaj jeszcze w karcie 6 kielichów mamy dzieci...
Martwi się o dzieci.
2. Przeczysz sobie.
W punkcie 1 już stwierdziłaś, że się boi i wspomina itp. a teraz nagle szczęśliwa rodzina?
Pamiętaj, że karty wzajemnie na siebie wpływają.
Widzisz 10 pucharów w tym wypadku, mówi, o tym, ile łez wylała żona przez męża (wiele!) i... mówi, też o tym, że nie łudzi się, że będzie pięknie i idealnie, choć bardzo by tego chciała.
Widzisz 10 pucharów to jest maksymalna karta w dworze pucharów... wszystko co było możliwe do osiągnięcia już zostało spełnione... a więc, nie ma już nic dalej.
3. Chwila, chwila... ma poczcie władzy? Jak może mieć poczcie władzy do kogoś kto ją ciągle zdradzał?
Tam gdzie było 6 pucharów... mamy zupełnie innego, i jeszcze świadczyła ta karta o poczuciu bezsilności.
Moja droga, każda karta ma cienie i blaski... o czym może mówić tutaj w tym wypadku w takiej sekwencji As Buław? O jej wewnętrznej wściekłości!
Asy to początki, coś co się rodzi w zarodku! ... Buławy to żywioł Ognia... ona jest na niego zdenerwowana, jest nim rozczarowana...
4. I o to chodzi. :)
5. Ok.
6 i 7. Tia, jest mu po prostu wygodnie. Nie kocha żony.
8 i 9 i 10. Tak.

... a zresztą skończę z tym ''tak''. xD
Owszem z całą resztą masz rację.
Wogóle karta rada, mówi, żeby żona poszła woń od niego, wylaszczyła się i zaczęła wszystko od nowa!
Nigdy nie jest za późno.

Tak... Kapłanka to coś trzymanego w tajemnicy, i jest to owszem kobieta.

Wynik? Krolowa bulaw,3 denarow, PAPIEŻYCA
Królowa denarow, PUSTELNIK,4 mieczy

Po kolei może...
Królowa Buław to często kochanka, ponieważ to osoba bardzo pociągająca, seksowna, jest bardzo silna, niezależna i wie czego chce... wulkan w łóżku. Może również być to żona, wtedy mówi, że jest naprawdę bardzo dobrą, piękną i silną kobietą... trzeba wierzyć w siebie, to wiele zmieni.
3 denary... no zobacz... sama numeracja... 3... Mąż, żona i... kochanka. To również praca... machlojki.
Papieżyca... no tajemnica, ukrywanie się... i zobacz ta 3 denary jest pomiędzy dwiema kobietami...
Tutaj jednak jest kolejna kobieta .... Królowa Denarów, i tutaj już wiemy, że Królowa Buław to na pewno kochanka... czemu? Ponieważ Królowa Denarów to żona oddana, wierna, czekająca... świetnie dba o ognisko domowe... to nie jest ktoś kto by został czyjąś kochanką, chyba że w cieniach - wtedy to ktoś kto robi to za kasę, czyli prostytutka, jednak... dalej mamy smutne karty, to utwierdza w przekonaniu, że Królowa Denarów to żona...
Pustelnik... poszukiwacz prawdy, mędrzec, który przejrzał na oczy... czyli prawda, o kochankach, o tym, że się nie zmienił (w sumie facet, który zdradził raz zawsze będzie zdradzał, nie ma się co łudzić) wyjdzie na jaw... i 4 mieczy to już mamy tutaj totalną rezygnację przez Królową Denarów ... no już jest bezsilność.
I na tym etapie NAJDALEJ powinno wejść w życie 8 kielichów, czyli zostawienie męża i znalezienie sobie kogoś wartościowego na poziomie. Niech Królowa Denarów pokorzysta z życia i się uwolni. :)

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
26-06-2017, 14:29
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
patka26 Offline
Użytkownik

Tarot

Dzięki,ja wlasnie sie jeszcze "lapie" na interpretacji kart i czasem mam problem z negatywnym odczytem na danej pozycji. Interpretując pozycje numer dwa zamieniłam sie "jakby oczami" tej pani i patrzyłam na to z punktu jej widzenia czyli jak ona w swoich oczach postrzega ta relacje, a nie pomyślałam wlasnie ze tu juz wiecej osiągnąć nie mozna choc wiedziałam co oznacza 10 pucharow na tego typu relacje. O Asie bulaw tez nie pomyślałam... Znam troche historie tej pani, ona twierdzi ze nadal go kocha choc ja w tym zwiazku milosci nie widze, nie wiem,chyba tak z interpretowałam tego asa bo po głowie chodziło mi ze ona nie kocha jego tylko to co ma w spodniach i zaspokaja jej seksualne potrzeby.
26-06-2017, 19:55
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
patka26 Offline
Użytkownik

Tarot

Aha jeszcze z tego co mi wiadomo to ta kochanka jest w ciąży i zastanawiam sie czy czasem nie z tym panem. Jak najlepiej to sprawdzić? A moze juz w tych kartach wynikowych mozna odczytać ze z nim?
27-06-2017, 11:56
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
patka26 Offline
Użytkownik

Tarot

Ok. To wiadomo juz ze mamy kochanke w królowej bulaw i powiedzcie mi czy ta krolowa bulaw określa jak ta kochanka wyglada,? Np ze to kobieta z zywiolu ognia, włosy blond az po ciemny,oczy niebieskie/zielone. Wiek powyżej 30lat? Czy niekoniecznie karta kochanki okresli jej wygląd?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2017, 13:20 {2} przez patka26.)
27-06-2017, 13:18
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
Moze okreslac wyglad jak najbardziej.
Czy jest w ciazy z kims to lepiej postawic osobny rozklad, np wyciagnac trzy karty.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
30-06-2017, 13:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.