Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 … 26 Dalej »

Co się pisze w tytule, dzień dobry?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
vervayn Offline
inlustris

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Baran
Praktykowany rodzaj magii:
Celestial Magick

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Dzień dobry!
To ten, co się mówi o sobie... W internetach mówią na mnie Vervain, magią zajmuję się półtora roku (jakoś). W tym czasie zdążyłam się bliżej zapoznać z Wicca, i w takiej formie jakiej ją poznałem mi nie do końca podeszła, z hellenistycznym politeizmem (który podchodzi mi zdecydowanie bardziej) i paroma innymi wątkami. Praktykuję celestial magick (magię nieba? magię kosmiczna? nawet nie wiem jak to przetłumaczyć dobrze :'D), no czyli związaną z niebem, gwiazdami, księżycem, słońcem, planetami i pogodą. Od dłuższego czasu próbuję nauczyć się medytacji i świadomego śnienia (z marnym skutkiem, ale się nie poddaję!) i poszerzać swoją wiedzę magiczną. W praktykowaniu bardzo brakuje mi towarzystwa, które myślałoby podobnie jak ja, więc liczę, że może tutaj takie znajdę :heart:
Pozamagicznie to jeszcze robię grafikę/ilustracje i uczę się tatuowania :'D

PS: Wpakowałam się Wam na serwer Discorda, ale póki co widzę tam tylko czat głosowy (sdfdjf rozmawianie jest takie stresujące), będzie tam też kanał do pisania? Discord jest mega wygodny, polecam bardzo~

PS2: Wiem, że mieszam końcówki (łem/łam), tak mi wygodniej. Mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza <3
27-08-2017, 11:37
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
vervayn Offline
inlustris

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Baran
Praktykowany rodzaj magii:
Celestial Magick

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Co się pisze w tytule, dzień dobry?
O, dziękuję bardzo <3
27-08-2017, 18:33
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.