Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 … 23 Dalej »

Co to za smok bez twarzy?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Ingwar Offline
Użytkownik

Liczba postów: 48
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 4 razy w 1 postach
Czołem!

Miałem dziś bardzo zły sen. Chyba pierwszy raz obudził mnie własny krzyk. Nie będę opisywać wszystkiego ale sam koniec snu. Byłem na łące z jakimiś ludźmi i nagle pojawiła się sama głowa smoka. Nie miała ust ani uszu, tylko jedno wielkie gąbczaste oko przypominające czarny przycisk. Z prawej na lewą stronę obszedłem smoka i pojawiła się reszta ciała. Był czarny i jakby metalowy z kolcami czy czymś takim. Nie miał skrzydeł tylko łapy a pozą przypominał dumnego leżącego kota. Miał strasznie przebiegły głos i tak przeciągał wyrazy jakby chciał naśladować kota. Powiedział: "nie unikniesz nieuniknionego" czy coś takiego. Chodziło o to że nie da się nic zrobić. Z oka wystrzelił promień czy może różowa błyskawica w ludzi którzy byli na łące. Wyglądało to jakby ich zdezintegrował lecz później byli z kamienia. W telewizorze który był już dużo wcześnien we śnie pojawił sie strasznie psychodeliczny obraz i słychać bylo taki dźwięk jakby muzyka klasyczna odtwarzana od tyłu w kilkukrotnym przyspieszeniu. W telewizorze były jakieś kształty i ogółem abstrakcja chociaż pojawił sie Trump który płakał bombami. W tym telewizorze była jedna wielka psychodela i zaczynałem szaleć zacząłem krzyczeć chociaż się bałem i mój własny krzyk mnie obudził. Później Leżałem i leciały mi łzy chociaż nie płakałem.
Czy zba ktoś może taką istotę albo ma pomysł co to mogło znaczyć?

Tri nornar eg ber
at liv skal du spinne
Tri nornar eg ber
at liv skal du tvinne
Tri norner eg ber
at liv skal du binde
...binde til rota...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2017, 07:54 {2} przez Szczęściarz.)
04-09-2017, 06:48
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Konstancja Offline
Użytkownik

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Panna
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Co to za smok bez twarzy?
:angel::Mysle, ze to nie do konca jest tak .
Trzeba pamietac, ze kazde nasze przezycie czy doznanie nie ulatuje w przestrzez bez sladu.Najczesciej ,,pokazuja ,, sie w naszych snach , ktore w koncu sa przeciez odbiciem naszych najglebszych pragnien roznych nadziei , roznych obaw czy watpliwosci , a nawet tez i fantazji. Zazwyczaj jest tak , ze wszystko to co chcemy lub staramy sie ukryc i gdzies tam schowac na dnie swojej duszy by nikt tego nie odkryl wylazi wlasnie podczas naszego snu z glebi naszej podswiadomosci i zaczyna nas doslownie dreczyc roznymi obrazami ktore mozna nawet zaliczyc do koszmarow.
Warto tez wiedziec, ze podczas jakiegokolwiek snu niczego nie ukrywamy i nie mozemy niczego zakamuflowac bo to nie jest zalezne w momencie snienia od nas samych. Wtedy po prostu widzimy siebie takimi jakimi naprawde jestesmy i widzimy to w sensie doslownym. We snie odkrywamy siebie , swoje JA to mroczne , tajemnicze i zazwyczaj prawie niedostepne dla postronnych osob.
Przeciez nie jest tez tajemnica , ze nasi przodkowie wierzyli , ze sny niosa wiadomosci od bogow. Na tej podstawie mozna powiedziec , ze niektore sny ktorych doswiadczamy przepowiadaja przyszlosc i rozwoj roznych zyciowych przepychanek. Ale maja tez sporo informacji i wskazowek ktore moga cos nam pomoc.
Jakby ktos mnie zapytal czy sny mowia prawde. to odpowiadam z czystym sumieniem , ze TAK, bo one rzeczywiscie przepowiadaja przyszlosc.
Twoj sen o smoku bez twarzy wydaje sie dziwny i zupelnie nielogiczny dlatego, ze nasze emocje , zreszta zazwyczaj kontrolowane przez nas samych i tlumione w ciagu dnia wybuchaja wlasnie tylko w nocy dajac swobodny przeplyw ktory nie jest niczym regulowany.
Moze w swoim zyciu zmagasz sie z roznymi przeciwnosciami ktore zatruwaja twoje mysli obawami lub watpliwosciami z ktorymi trudno ci jest sie uporac na jawie. Moze we snie jest wazna wskazowka do dzialan lub strategii postepowania w sprawach.Moze przed toba nowe mozliwosci ktore odkrywa sen poprzez symbolike.
Moze znajdzie sie ktos kto spobuje ci pomoc w rozwiazaniu nadchodzacych zmian w twoim zyciu.
Pamietaj, ze kazdy sen niezaleznie od tematyki , sila wrecz wdziera sie w nasza psychike i zmusza nas niejako do dokladniejszej obserwacji otaczajacej nas rzeczywistosci ktorej dany sen dotyczy.
Wiec badz uwazny i obserwuj to co sie dzieje lub dziac moze w twoich roznych sprawach.
Sen Cie ostrzega i informuje o nadchodzacym okresie mocowania sie w zyciu, a takze o pozytywnych niespodziankach od losu.
Ale mysle, ze bedziesz mial duzo sily i determinacji w pokonaniu wielu klod na swojej zyciowej drodze.
Zazwyczaj to co we snie wydaje sie takie makabryczne i koszmarne potrafi w rzeczywistosci ukazac zupelnie inna TWARZ, zaskakujac zmianami.
Moze choc troche rozswietlilam ci twoje senne strachy ?:angel:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2017, 23:40 {2} przez Konstancja.)
21-09-2017, 23:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.