Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 Dalej »

Przyzwolenie na działanie magiczne

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
_nefele Niedostępny
Użytkownik

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Hej Wszystkim,

Podglądam forum już od jakiegoś czasu bo ezoteryka jest obecna w moim życiu od dawna jednak teraz znalazłam się w takiej sytuacji, że szukam pomocy i proszę Was o wsparcie.
Chciałabym zastosować zaklęcie miłosne jednak nim to zrobię chciałabym wiedzieć czy w ogóle powinnam. Wszystkie fora o tematyce magii miłosnej to krytyka i gorzkie słowa. Nikt nawet nie próbuje zrozumieć kogoś kto szuka rozwiązania w ten sposób, a na pytania czy można sprawdzić w kartach czy takie działanie ma sens pytający zalewany jest falą jadu i morałów.
W końcu trafiłam na wpis tutaj "Magia miłosna- negatywne skutki "przywróżeń"" i znalazłam to czego szukałam - rozsądnego podejścia do tematu.
Szukam odpowiedzi na pytanie czy w moim przypadku magia miłosna może zadziałać nie krzywdząc nikogo i nie wpływając na jego wolną wolę a jedynie być bodźcem do odnalezienia się na nowo.
Kiedy w przeszłości stawiałam sobie karty samodzielnie odczytywałam je życzeniowo i interpretowałam tak aby dopatrzeć się wyłącznie pozytywnych znaczeń. Dlatego szukam kogoś kto mógłby sprawdzić czy powinniśmy być razem i czy jest przyzwolenie na magiczną interwencję w mojej sprawie.

Pozdrawiam Was
_nefele
07-09-2017, 17:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
zef Offline
Nieograniczony

Liczba postów: 14
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Byk

Podziękowania: 0
RE: Przyzwolenie na działanie magiczne
Magia miłosna działa właśnie tak, że wpływa na kogoś wolę, bo gdyby taki wpływ był niepotrzebny to po co w ogóle robić ryt?
Rytuał nie zadziała, bo nie masz przeszkolenia magicznego i takie są realia.

PS. Wiedzę spróbuj jednak czerpać z książek niż z forów "magicznych".
07-09-2017, 21:12
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Cyjanek987 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 105
Reputacja: 17
Znak Zodiaku: Ryby

Podziękowania: -1
RE: Przyzwolenie na działanie magiczne
Jeśli nie masz umiejętności na wysokim poziomie, to odpuść sobie samodzielne działania. Na Twoim miejscu nawiązałbym współpracę z jakimś bóstwem np Astarte, które w zamian za przykładowo codzienną modlitwę do niej, spełniłaby Twoje pragnienie. Jeśli znajdę chwilę, to najwyżej zrobię rozkład żeby zorientować się jak wyglądałoby to w aspekcie krzywdzenia innych i wpływania na Wolę (bo wpływ na wolę jest tu oczywisty).

"Jeśli chcesz upiec szarlotkę, najpierw musisz stworzyć wszechświat" Carl Sagan
10-09-2017, 19:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.