Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Chaosu v
1 2 3 Dalej »

Czy istnieje sposób by sprawdzić czy w danym przedmiocie znajduje się servitor ?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Czy istnieje sposób by sprawdzić czy w danym przedmiocie znajduje się servitor ?
Autor Wiadomość
Rimik Offline
Użytkownik

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Nurtuje mnie to od pewnego czasu.
10-11-2017, 17:58
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
RE: Czy istnieje sposób by sprawdzić czy w danym przedmiocie znajduje się servitor ?
No, a nawet nie jeden. :)

Proponuje, po prostu wykorzystać do tego energetykę.
Można się skupić na danym przedmiocie i sprawdzić czy jest ''pusty''... czy ''coś'' tam może jednak jest. :)

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
11-11-2017, 17:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
mesmeric Offline
Użytkownik

Liczba postów: 5
Znak Zodiaku:

RE: Czy istnieje sposób by sprawdzić czy w danym przedmiocie znajduje się servitor ?
Osobiście (zazwyczaj) wyczuwam tego typu typu przedmioty bardzo szybko - na początku zaczynam nieświadomie przejmować ich energię, po czym mechanizm obronny mojego umysłu traktuje tą energię jak obcą, co objawia się w nagłych zmianach nastroju, zaczynam się rozglądać i (powtarzam, zazwyczaj) lokalizuję intruza i już wiem o co biega :D Teoretycznie serwitory powinny oddziaływać tylko na ich twórce, względnie konkretnie określone osoby trzecie, nie wiem więc czy to po prostu ja jestem wyczulony na ich punkcie i moje zmysły je lokalizują, czy może każdy posiadający podstawową wiedzę na ich temat tak ma. Istnieją jednak techniki maskowania servitorów, tak żeby były praktycznie niewykrywalne, i to faktycznie działa.

Ciekaw jestem co inni mają na ten temat do powiedzenia. :-)
30-08-2018, 04:57
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Skowyt Offline
Użytkownik

Liczba postów: 17
Znak Zodiaku:

Istnieją tylko metody "na czuja". Jesteś mega magiem to wyczujesz, a jak nie jesteś to nie wyczujesz.
Sprawdzałem patent ze świecą i kadzidełkiem. Przygotowujesz świecę tzn oczyszczasz ją i recytujesz zaklęcie które ma sprawić, że płomień świecy będzie odchylał się w stronę przeklętego przedmiotu (teoretycznie inne zaklęcie powinno działać na serwitory). Podobnie jest z kadzidłem tylko trzeba obserwować dym. Problem jest taki że przy najmniejszym podmuchu płomień tańczy jak szalony i ciężko np sprawdzić cały dom. Kadzidlo jest nieco lepsze pod tym względem. Koniec końców obie te techniki są do bani. Nie polecam. Lepeij na czuja.
Można też wykorzystać różdżkę albo wahadełko. To też metoda na czuja tylko łatwiejsza bo skupiasz się na wibracjach. Warto przećwiczyć.
22-09-2018, 13:34
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Herkules Offline
Użytkownik

Liczba postów: 10
Znak Zodiaku:

Teoretycznie wszytko jet duchową sługą ponieważ każdy przedmiot ma swój kod / strukturę energetyczną im bardziej kod jest zagęszczony bądź ma odnogi tym większe podobieństwo samoświadomości materii .
03-12-2018, 09:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Iluminox Offline
Użytkownik

Liczba postów: 30
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:

Podziękowano 1 razy w 1 postach
(03-12-2018, 09:47)Herkules napisał(a): Teoretycznie wszytko jet duchową sługą ponieważ każdy przedmiot ma swój kod / strukturę energetyczną im bardziej kod jest zagęszczony bądź ma odnogi tym większe podobieństwo samoświadomości materii .

Pomijajac to o duchowym słudze, to cala reszta jest dobrze napisana. Gratuluje wiedzy praktycznej, żeby każdy tak rozumiał temat energetyki. No ale. Pytanie brzmiało jak sprawdzić czy w przedmiocie znajduje się serwitor.

Tak wiec. Oprocz "na czuja" co jest metoda dla osoby która nie ma zdolności skanowania, proponuje wykonać stary dobry skan. Czy tez uzyc wzroku astralnego jak kto woli. To to samo. Czujesz materie astralna (powszechniej nazywana energia astralna) i dostarcza ci to sporo informacji o jej kodzie. Ale kiedy ja widzisz, masz dużo jaśniejszy obraz co tam się odbywa. 

I ta zdolność pozwala sprawdzić ogolnie stan astralny każdego przedmiotu, bądź tez brak owego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2019, 02:06 {2} przez Iluminox.)
08-11-2019, 02:05
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.