Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »

spętanie - wasze doświadczenia

Strony (3): 1 2 3 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
orfeusz Offline
Użytkownik

Liczba postów: 5
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Drodzy użytkownicy,

Z zainteresowaniem przegłądałem forum, nie rejestrując wcześniej konta - mam jako takie doświadczenie w temacie (ale akurat nie w tym, o który pytam), ale mniejsza z tym.

Czy bylibyście chętni podzielić waszymi doświadczeniami ze spętaniem miłosnym - co robiliście i jak zadziałało? Akurat w tej kwestii nie mam żadnych praktycznych dokonań więc szukam sensownego źródła inspiracji, żeby zbudować coś swojego. Forum już przejrzałem, są trzy tematy (czasami jako "spętanie" albo "splątanie", pomijam inne źródła online w pl bo sprowadzają się do reklam mniej lub bardziej ukrytych specjalistów) ale nie do końca o to mi chodziło. Wszystkie wasze uwagi i komentarze będą cenne, niemniej to one będą bardziej interesujące niż przestrogi karmiczne i zalecenia naszego bhp - tutaj mam świadomość z czym to się wiąże, mówiąc krótko -
wiem jak to jest dostać rykoszetem.

Zapraszam do dyskusji i z góry dziękuję
25-11-2017, 14:04
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Liczba postów: 79
Reputacja: 5
Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

RE: spętanie - wasze doświadczenia
Witam Cię i na wstępie chciałbym powiedzieć, iż nie każda osoba wykonująca sobie lub innym spętanie, będzie chciała podzielić się swoimi uwagami i doświadczeniami. Każda taka osoba ma różne sposoby wykonania takiego rytu, dlatego też jest różnica w efektach i odczuciach, emocjach i energii osób, na które spętanie zostało nałożone.
25-11-2017, 14:48
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
orfeusz Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

MaryJane, dziękuję, to również dla mnie oczywiste i jak najbardziej zrozumiałe - dlatego pozwoliłem sobie na gorącą prośbę we wstępie. Nie miałem na myśli prośby o gotowy "przepis", przepraszam jeżeli tak to zabrzmiało, musiałem się źle wyrazić.

Mam świadomość, że każdy przypadek jest, nawzwijmy to, osobliwy. Niemniej, zawsze staram się gruntowanie przygotować "przed", to pozwola mi podejść do sprawy z przemyślaną koncepcją i spokojną głową (może to tylko taka wypracowana metodologia, w każdym razie daje, przynajmniej w moim przypadku, lepsze efekty)
25-11-2017, 16:18
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

Na spętanie nie ma przepisu, znam kilka rytuałów, które są działające. Ale nie w każdej sytuacji da się użyć, czasami trzeba pisać odpowiedni rytuał pod konkretne sytuacje i osobowości.
Pod uwagę weź nie tylko energetykę osoby, ale i jej stan emocjonalny i psychiczny. Czasami osoba, na którą chcesz zrobić spętanie, mimo iż ma odpowiednią energetykę może ukrywać w sobie jakieś zaburzenie psychiczne. W takim przypadku żaden rytuał nie da ci oczekiwanego rezultatu.
25-11-2017, 17:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
orfeusz Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

MaryJane, to jasne - nie wiem, czy to samo rozumiemy pod pojęciem "zaburzeń psychicznych" (zakładam, że nie chodzi o chorobę, tylko o jakąś cechę dominującą w czyjejś psychicę), czyli coś, co można uwzględnić przygotowując się do pracy?
25-11-2017, 17:41
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

Jakiś czas temu wykonywałam spętanie kobiecie, która po czasie zaczęła wykazywać objawy choroby psychicznej. O dziwo zadziałało, ale osoba ta i tak doprowadziła do zniszczenia działania, a choroba pogłębiła się (wylądowała na oddziale psychiatrycznym).
W przypadku takich działań trzeba być bardzo ostrożnym, jeden nieodpowiedni element rytu może zmienić nie tylko cel, ale i osobę zlecającą działanie.
25-11-2017, 17:47
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Daratin Offline
Oko

Liczba postów: 26
Reputacja: 3
Znak Zodiaku:

Podziękowano 2 razy w 1 postach
Osobiście nie pochwalę tego typu działań, bowiem one nigdy nie kończą się dobrze. Chyba, że chodzi Ci o zaspokojenie swej chuci ^^ Wtedy owszem, efekty mogą być bardzo dobre. Jeśli liczysz jednak na coś trwałego to zapomnij. Miłości tutaj nie da się oszukać, za okres wątpliwej (bo sztucznej) przyjemności zapłacisz własnym bólem i cierpieniem, jeśli przywiążesz się do tak przyciągniętej osoby. Bo prędzej czy później i tak Cię zrani, lub sam zauważysz, że jest to zwykły teatr lalek na sznurkach. Mówię z autopsji.

Chciałeś jednak dokładnego doświadczenia, także postaram się takowe Ci dostarczyć. Otóż pewnego mało chwalebnego czasu posłużyłem się sigilem aby przyciągnąć partnerkę o zapędach nimfomanki (nie oceniajcie mnie, mam duże potrzeby xd). Owszem, udało się. Jednak przychodzi taki moment, że zwykłe doznania cielesne nie wystarczą. Gdy próbowałem związać się z taką partnerką, okazało się że lubi sypiać z innymi. Lekko powiedziawszy zasmakowałem zdrady ^^ No ale cóż, sam sobie naważyłem, prawda? Tak czy inaczej nie żałuję bo jestem teraz bogatszy w doświadczenie, no ale swoje przecierpieć musiałem.

Jeśli chodzi o takie doświadczenia u moich znajomych: Np. jedna osoba pragnąc przyciągnąć bezgranicznie kochającą osobę uzyskała zamierzony efekt, tyle że z nadmiarem. Bowiem przyciągnięta osoba z kolei była całkowicie bezkrytyczna. Jednym słowem można było się udławić własnymi, słodkimi rzygami z tej sztucznej miłości. Także dobrze Ci radzę, zastanów się czy chcesz bawić się w takie zabawy ;)
25-11-2017, 19:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

Masz rację Daratin. Ale nie każdy rytuał miłosny da efekty, choćby był najsilniejszy. I niestety czasami trzeba posłużyć się spętaniem.
O wiele lepiej zrobić coś, co da efekty podobne do uczucia, niż sztuczne przywiązanie. Bezkrytycznie spojrzenie osoby pod wpływem spętania to akurat, że tak powiem - pikuś. Czasami ludzie sami nie potrafią sami podjąć decyzji, są zazdrosni, nie potrafią opanować negatywnych emocji. Często występują koszmary oraz brak snu.
25-11-2017, 20:00
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
Zgadzam się z Daratinem.
Kiedyś się zajmowałam Magią Miłosną i już nigdy do tego nie chce wracać.

Ogólnie, to taka osoba traci wolną wolę, traci ''mózg''... nie wiem jak można żyć ze świadomością, że się kogoś zmusza do miłości/do związku... a rzucanie erotyków na kogoś, porównuje z gwałtem, wkońcu nie idzie z nami do łóżka z własnej woli.

Ogólnie ja o wiele bardziej polecam przyciąganie miłości, rytuały na znalezienie jej.
Ja kilka razy stosowałam i jestem bardzo zadowolona z wyników, co chciałam to miałam... tylko, że niestety zapominałam czasem o paru ważnych kwestiach jak np. skupiałam się na tym jaki partner ma być, ale kompletnie nie na tym jaki ma NIE BYĆ - na tym pojechałam.
Potem nauczona doświadczeniem... poszłam w drugą stronę. xDDD
A jeszcze indziej... zminimalizowałam cechy przyszłego partnera.

... jednak, trzeba dobrze pomyśleć nad tym czego chcemy i czego nie chcemy. xD

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
25-11-2017, 20:25
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
MaryJane Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Wszystkiego po trochę

Masz rację Olimpio. Z własnego doświadczenia wiem, iż dużo zależy od rytuału, jaki wykonuje się. Magia miłosna to nie zabawa, zmienia człowieka, na którego nakłada się uroki. Ale działa subtelnie, stabilnie i równomiernie.
25-11-2017, 20:34
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (3): 1 2 3 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.